هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ببین باید ببینی سلیقت با کدوم بازیا سازگار بلاد برن گاد اف وار یا گیرز اف وار فورتزا ....سلیقه ایه از یه بابتم کپی خور پلی ۴ فقط اجرای بازید قدیمه نه جدید از یه بابت اکس باکس معمولی محدودیت سخت افزاری داره مخصوصا تو بازیای جدید توصیه وان ایکس بگیر قیمتش خیلی خوبه سیستم گیم پس پشتیبانی فوق العاده از نسل قبل سخت افزار بالا حتی رو تلویزیون ۱۰۸۰ از یه بابتم انحصاری فوق العاده رو پلی۴ باید ببینی خودت کدوم با سلیقت جوره ولی توصیه من بهت اینه پولتو جمع کن برا نسل بعد
داداش تا نسل بعد عرضه بشه من میمیرم که!!! خیلی مونده تا پاییز سال 2020 :-s

دوستان من یه بازی رو ظرفیتی خریدم انجام دادم , حالا خوشم اومد از بازیش , میخوام ظرفیتی رو بدم بره و نسخه اسپشیال بازی رو بخرم , سوالم اینه اگه اینکارو انجام بدم سیوها و باقیه چیزهایی که تو بازی داشتم رو بازم خواهم داشت یا همه چیز از صفر شروع میشه ؟ یعنی نوع نسخه ها میتونه تاثیر بزاره ؟

فکر کنم شاتل هم‌ یجورایی لینک های دانلود psn رو نصفه نیمه هیتلر کرده چون من در حالت عادی سرعت دانلودم با کنسول کیلوبایتی هست اما وقتی هیتلرشکن میزنم رو کنسول سرعتم عادی میشه و سریع همه رو میگیره
احتمالا بخاطر اینه که اون یکی دامنه مشکل داره برای یه سری سرویس دهنده ها
با پی سی تست کنید لینک یکی از بازیارو بگیرید فکر کنم چند بار قطع و وصلش کنید ری دایرکت کنه اگه بعد ری دایرکت کردن قطع شد یا سرعتش اومد پایین مشکل از همونه درکل اگه سرعت دانلود اذیتتون میکنه دانلود با پی سی و انتقال دادن با psx خیلی بهتره
خصوصا با نت گوشی که سرعتش زیاده سرعت دانلود با خود کنسول و پی سی خیلی خیلی متفاوته
دوستان من یه بازی رو ظرفیتی خریدم انجام دادم , حالا خوشم اومد از بازیش , میخوام ظرفیتی رو بدم بره و نسخه اسپشیال بازی رو بخرم , سوالم اینه اگه اینکارو انجام بدم سیوها و باقیه چیزهایی که تو بازی داشتم رو بازم خواهم داشت یا همه چیز از صفر شروع میشه ؟ یعنی نوع نسخه ها میتونه تاثیر بزاره ؟
نسخه بازی تاثیری نداره ولی باید ریجن اون نسخه اسپشیال که میگیرید با اون اکانت ظرفیتی که گرفته بودید یکی باشه
داداش من چند روز پیش ps4 fat داشتم بنا به دلایلی فروختم ، الان میخوام مجدد بخرم ولی دوراهی PS4 و Xbox one گیر کردم بخاطر قیمتهاش و شرایط کپی خور بودنش!!!
سلیقه خودتونه بنظر من ps4 بگیرید چون انحصاریای جدید زیادی تو راه هست

• Like
Reactions: gr.s and ps34
احتمالا بخاطر اینه که اون یکی دامنه مشکل داره برای یه سری سرویس دهنده ها
با پی سی تست کنید لینک یکی از بازیارو بگیرید فکر کنم چند بار قطع و وصلش کنید ری دایرکت کنه اگه بعد ری دایرکت کردن قطع شد یا سرعتش اومد پایین مشکل از همونه درکل اگه سرعت دانلود اذیتتون میکنه دانلود با پی سی و انتقال دادن با psx خیلی بهتره
با شاتل تماس بگیرم میتونه تغیراتی برام بده موقع دانلود با کنسول به پورت هیتلرشده دیگه نخورم یا بیخیال شم؟؟؟

با شاتل تماس بگیرم میتونه تغیراتی برام بده موقع دانلود با کنسول به پورت هیتلرشده دیگه نخورم یا بیخیال شم؟؟؟
اول تست کنید ببینید مشکل از همینه یا چیز دیگه
فکرم نمیکنم کاری کنن پشتیبانیا اصلا ازین چیزا سر درنمیارن اون اتصال به لینک هم دست سرویس دهنده نیست مگر اینکه بخوان مشکل بسته بودنشو حل کنن خود سیستم سونی جوریه که اتصال زیاد بشه ری دایرکت میکنه

• Like
Reactions: ps34
نسخه بازی تاثیری نداره ولی باید ریجن اون نسخه اسپشیال که میگیرید با اون اکانت ظرفیتی که گرفته بودید یکی باشه
اگه ندونم چه ریجنی گرفتم چجوری میتونم بفهمم بازی ای که رو دستگاهم هست چه ریجنیه ؟ حالا اگه بازی رو پاک کرده باشم و فقط سیوهاش مونده باشه میشه فهمید با چه ریجنی بازی کرده بودم ؟

• Like
Reactions: che-jaleb
اگه ندونم چه ریجنی گرفتم چجوری میتونم بفهمم بازی ای که رو دستگاهم هست چه ریجنیه ؟ حالا اگه بازی رو پاک کرده باشم و فقط سیوهاش مونده باشه میشه فهمید با چه ریجنی بازی کرده بودم ؟
چه ظرفیتی گرفته بودید؟
اگه به خود اکانت دسترسی دارید میتونید از طریق سایت وارد بشید توی صفحه بازی که برید تو لینک صفحه کد دیتای بازی هست با اون مشخص میشه دقیقا چه ریجنیه
فکر کنم تو تنظیمات اکانتم برید بزنه اکانت مال کجاس

• Like
Reactions: gr.s
اول تست کنید ببینید مشکل از همینه یا چیز دیگه
فکرم نمیکنم کاری کنن پشتیبانیا اصلا ازین چیزا سر درنمیارن اون اتصال به لینک هم دست سرویس دهنده نیست مگر اینکه بخوان مشکل بسته بودنشو حل کنن خود سیستم سونی جوریه که اتصال زیاد بشه ری دایرکت میکنه
من اصلا خوشم نمیاد از این psx استفاده کنم.الانم مشکل خاصی ندارم چون با هیتلر شکن همه چی سرعتش 2 برابر شده برام.اما اگر مشکل حل شه قطعا بهتره.نکته ای که وجود داره توی تمام این حدود 7 سالی که ps4 اومده , اولین باره همچین مشکلی دارم.از شهریور این مشکل بوجود اومده و الان دو ماهی هست دست بردار نیست.

• Like
سلام دوستان
1-2 ماهی میشه پلی 4 گرفتم اسلیم ریجن 2
موقعی که نت رو بهش وصل میکنم و وارد پلی استور میشم بعد چند دقیقه که میخوام بیام بیرون داخل منوی اصلی دچار لگ و تیک کوچکی میشه و بعد اینگه میخوام خاموشش کنم هم موقع خاموش شدن هم این تیک و لگ موجوده
مشکل از کجاست؟

سلام دوستان
1-2 ماهی میشه پلی 4 گرفتم اسلیم ریجن 2
موقعی که نت رو بهش وصل میکنم و وارد پلی استور میشم بعد چند دقیقه که میخوام بیام بیرون داخل منوی اصلی دچار لگ و تیک کوچکی میشه و بعد اینگه میخوام خاموشش کنم هم موقع خاموش شدن هم این تیک و لگ موجوده
مشکل از کجاست؟
فکر کنم مشکل از هارد باشه
یه بار Rebuild Database انجام بده شاید بهتر شد

• Like
بازی Yakuza Ishin با زیرنویس انگلیسی رو چطور میشه از استور بگیرم؟ (کدوم ریجن)
بعد Yakuza Kenzan هم برای PS4 موجوده تو استور؟
از بازیهای PS2 بازی Silent Hill 3 و Silent Hill Collection برای PS4 تو استور موجودن؟ ممنون.

بازی Yakuza Ishin با زیرنویس انگلیسی رو چطور میشه از استور بگیرم؟ (کدوم ریجن)
بعد Yakuza Kenzan هم برای PS4 موجوده تو استور؟
از بازیهای PS2 بازی Silent Hill 3 و Silent Hill Collection برای PS4 تو استور موجودن؟ ممنون.
یاکوزا ishin و‌ kenzan با زیرنویس انگلیسی نیست ولی یه سایت بیشتر بخشای ایشین رو ترجمه کرده میتونید بازیو بگیرید با اون برید جلو
درمورد سایلنت هیل اطلاعی ندارم

سلام چطور میشود برای کسی که یک بار یک ورژن از ابدیت را دانلود کرده است و بخواد دوباره فایل جدید ابدیت را دانلود کند مانند حجم روی کنسول فقط ۲ گیگ به جای دانلود کل ۵۵گیگ را انجام دهد؟

• Like
سلام چطور میشود برای کسی که یک بار یک ورژن از ابدیت را دانلود کرده است و بخواد دوباره فایل جدید ابدیت را دانلود کند مانند حجم روی کنسول فقط ۲ گیگ به جای دانلود کل ۵۵گیگ را انجام دهد؟
امکانش نیست
باید کلشو دوباره دانلود کنید یا از رو خود کنسول بگیریدش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or