zilyzal
کاربر سایت
میتونید یک ماهه بگیرید بلک فرایدی سالانه بگیرید ولی اگه خیلی براتون مهم نیست بنظرم صبر کنید تا بلک فرایدی پلاس یک ماهه با توجه به قیمتش ارزش ندارهدر مورد کد پلاس یه سوال داشتم.شرمنده سوالم مبتدیانه هست .خوب در این زمینه اطلاعات ندارم.
من 23 ابان پلاسم تموم میشه میخواستم یک ساله بخرم اما دو هفته بعد 23 ابان جمعه سیاه هست که قیمت ها آف میخوره . من می تونم یه پلاس یک ماهه در 23 آبان بخرم و بعد در جمعه سیاه یه یکساله بخرم ؟
1_ می تونم کد رو نگه دارم و بعد دو هفته و تموم شدن پلاس یک ماهه فعال کنم ؟ یا اینکه نه بعد خرید بلافاصله کد رو باید فعال کرد ؟
2- کد یک ساله رو وسط یه پلاس دیگه وارد کنی روزهای باقی مونده از پلاسی که داری می پره ؟ یا نه این پلاس جدیدی که وارد کردیم بعد پلاس فعلی به صورت خودکار فعال میشه ؟
بله کد رو میتونید نگه دارید ولی بهتره همون موقع که میخواید بزنید بخرید تا اگه یوقت مشکلی بود بتونید با فروشنده هماهنگ کنید
وقتی پلاس دارید دوباره پلاس بگیرید به تایمش اضافه میکنه و چیزی نمیپره
فقط اینکه کد پلاس میزنید بگم که من نمیدونم تفاوت قیمتش چقدره ولی سعی کنید بالانس اضافه کنید رو اکانت مستقیم از استور بگیرید گاهی اوقات مثل بلک فرایدی تخفیف میخوره یا مثلا یک ساله بگیرید تایم بیشتری میده یا بازی رایگان همراهش میده که این موارد تا جایی که میدونم فقط مربوط به خرید مستقیم تو همون بازه زمانی میشه نه استفاده از کد پلاس