هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

در مورد کد پلاس یه سوال داشتم.شرمنده سوالم مبتدیانه هست .خوب در این زمینه اطلاعات ندارم.

من 23 ابان پلاسم تموم میشه میخواستم یک ساله بخرم اما دو هفته بعد 23 ابان جمعه سیاه هست که قیمت ها آف میخوره . من می تونم یه پلاس یک ماهه در 23 آبان بخرم و بعد در جمعه سیاه یه یکساله بخرم ؟
1_ می تونم کد رو نگه دارم و بعد دو هفته و تموم شدن پلاس یک ماهه فعال کنم ؟ یا اینکه نه بعد خرید بلافاصله کد رو باید فعال کرد ؟
2- کد یک ساله رو وسط یه پلاس دیگه وارد کنی روزهای باقی مونده از پلاسی که داری می پره ؟ یا نه این پلاس جدیدی که وارد کردیم بعد پلاس فعلی به صورت خودکار فعال میشه ؟
میتونید یک ماهه بگیرید بلک فرایدی سالانه بگیرید ولی اگه خیلی براتون مهم نیست بنظرم صبر کنید تا بلک فرایدی پلاس یک ماهه با توجه به قیمتش ارزش نداره
بله کد رو میتونید نگه دارید ولی بهتره همون موقع که میخواید بزنید بخرید تا اگه یوقت مشکلی بود بتونید با فروشنده هماهنگ کنید
وقتی پلاس دارید دوباره پلاس بگیرید به تایمش اضافه میکنه و چیزی نمیپره
فقط اینکه کد پلاس میزنید بگم که من نمیدونم تفاوت قیمتش چقدره ولی سعی کنید بالانس اضافه کنید رو اکانت مستقیم از استور بگیرید گاهی اوقات مثل بلک فرایدی تخفیف میخوره یا مثلا یک ساله بگیرید تایم بیشتری میده یا بازی رایگان همراهش میده که این موارد تا جایی که میدونم فقط مربوط به خرید مستقیم تو همون بازه زمانی میشه نه استفاده از کد پلاس

دوستان عزیز دل من playstation now تو ایران وصل می شه؟می شه اشتراک گرفت بازی کرد رو ps4منظورمه،ممنون جواب بدید

واقعا مسخرس کنسولو نو رو یه هفته نیست خریدم دیسک دسته دو گرفتم گذاشتم توش ارور30005-8 میده دیسکو نمیخونه با بدختی صد بار بالا پایین کردنو rebuild دیسکو بالا مییاره !حالا دیسک ،نو نیست یه مقدارم خطو خش داره ولی برای کنسول نو اخه نباید این مشکل باشه ،تو فت قدیمیم دیسک از این بدترم راحت بالا می اورد
نمیدونم کنسول دسته دو جا نو به ما انداخت ریفره یا این سری جدیدا اینقدر زپرتی و بی کیفیت شدند
بیشتر مال دیسکه

دوستان عزیز دل من playstation now تو ایران وصل می شه؟می شه اشتراک گرفت بازی کرد رو ps4منظورمه،ممنون جواب بدید
من خودم راحت واردش شدم for honor و.. چندتا بازی دیگه دانلود کردم پلی کردم فقط تا زمانیکه اشتراک داشته باشی میتونی بازی کنی بعداز اون قفل میشه
فقط بعضی از بازیاش نمیتونستم دانلود کنم نمیدونم مشکلش چی بود
ولی رو هم رفته ارزش داره

• Like
Reactions: deadkin
استریمش که اصلا شدنی نیست با نت ایران
ولی میتونید دانلود کنید
اگه ورژن کنسولت ۵.۰۵ باشه ، بله
دیگه ما مبنارو بر این میذاریم که کنسول هک نشدس :D
کسی که کنسول هک شده داره سوالشو باید تو تاپیک هک بپرسه

استریمش که اصلا شدنی نیست با نت ایران
ولی میتونید دانلود کنید

دیگه ما مبنارو بر این میذاریم که کنسول هک نشدس :D
کسی که کنسول هک شده داره سوالشو باید تو تاپیک هک بپرسه
ما اخر نفهمیدیم که می شه یا نه یکی می گه می شه یکی می گه نمی شه یکی می گه تحریممیم یکی سروارا برا اسیا نیست تو اینترنت هن سرچ زدیدین گیج تر شدم

ما اخر نفهمیدیم که می شه یا نه یکی می گه می شه یکی می گه نمی شه یکی می گه تحریممیم یکی سروارا برا اسیا نیست تو اینترنت هن سرچ زدیدین گیج تر شدم
الان میخواید استریم کنید یا دانلود؟ اگه واسه استریمش دارید میگید اصلا بهش فکر نکنید حتی اگه سرعت بالا هم داشته باشید بازم شدنی نیست این سرویسا جدا از سرعت بالا به پینگ پایینم نیاز دارن

• Like
الان میخواید استریم کنید یا دانلود؟ اگه واسه استریمش دارید میگید اصلا بهش فکر نکنید حتی اگه سرعت بالا هم داشته باشید بازم شدنی نیست این سرویسا جدا از سرعت بالا به پینگ پایینم نیاز دارن
برا دات تعداد کمیه درسته مثل گاد انچار تد درسته یعه سوال دیگه تروفی ها هم ثبت نی شه و ایا شیر هم می شه کرد مثل پلاس

م
نه با توضیحات شما استریم که نمی شه کرد

برا دات تعداد کمیه درسته مثل گاد انچار تد درسته یعه سوال دیگه تروفی ها هم ثبت نی شه و ایا شیر هم می شه کرد مثل پلاس
من خود این سرویس مستقیم استفاده نکردم درمورد تروفی و شیر شدن اطلاع ندارم ولی درمورد استریم مطمئنم نمیشه کلا تو بحث استریم هر چیزی همونقدر که سرعت مهمه پینگم مهمه حالا اینکه استریم بازیه و خیلی بدتره دیگه
درمورد دانلودم بله برای همه بازیا نیست

• Like
سلام این بازیهایی که مغازه دارا رو کنسول مییریزن ارزشوو داره؟ کسی مشکلی نداشته با این روش؟ این همون اکانت هکی هست که تو نت میفروشن؟ من فقط افلاین بازی میکنم در ضمن. و اینک ه با توحه به اینکه کنسول پیششون میمونه امکان داره دست بیرن تو کنسول؟!
من تا الان دیسک ارجینال میگرفتم
با این روش کند نمیشه دستگاه یا مشکلی براش بوجود بیاد؟

ببین داداشم دوراه میشه یکی از طریق استریم ویکی از طریق دانلود
بعضی از بازی ها فقط از طریق استریم میشه بازی کرد که قیدشو بزن ولی بعضیام هم استریم میشه هم میشه دانلود کنی که اینترنت خوب حجم زیاد میخواد که راحت دانلود کنی بعداز دانلود راحت بازی کن بدون مشکل
خیلی راحته
فقط تا زمانی که اشتراک داری قابل استفادس
واصلا تحریم فیلتر نیست

• Like
سلام این بازیهایی که مغازه دارا رو کنسول مییریزن ارزشوو داره؟ کسی مشکلی نداشته با این روش؟ این همون اکانت هکی هست که تو نت میفروشن؟ من فقط افلاین بازی میکنم در ضمن. و اینک ه با توحه به اینکه کنسول پیششون میمونه امکان داره دست بیرن تو کنسول؟!
همون اکانت هکیه اگه آفلاین بازی میکنید بد نیست ولی خب برای بازیای جدید دیسک کارکرده بخرید بفروشید هزینش کمتره و اینکه اونجوری آنلاینم میتونید بازی کنید
بازم اگه خواستید خودتون از کانالا بخرید بزنید کمتر درمیاد
درمورد اینکه کنسول پیششون میمونه هم بستگی به جاش داره
من دستم R1/L1 ش خراب شد دادم بیرون درست کنن طرف باطریشو عوض کرده بود یه باطری درپیتی انداخته بود جا باطری سالمش که سریع شارژش خالی میشه

• Like
Reactions: blak and kamivh1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or