هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بازیهای ps2 و مخصوصا کلاسیک تروفی هم شامل حال شون میشه؟

Classics

بعد راهی نداره دانلود ها مثل قبل باشه؟

یعنی تو فریمورهای قبلی دیتا بازی رو جدا دانلود میکردی بعد آپدیت رو جدا اینجوری دیتا رو دانلود و بازی میکردی هنگام بازی دانلود رو ادامه میدادی الان جفت جفت با هم دانلود میکنه نمیشه هیچ کنترلی روش داشت

بازیهای ps2 و مخصوصا کلاسیک تروفی هم شامل حال شون میشه؟

Classics

بعد راهی نداره دانلود ها مثل قبل باشه؟

یعنی تو فریمورهای قبلی دیتا بازی رو جدا دانلود میکردی بعد آپدیت رو جدا اینجوری دیتا رو دانلود و بازی میکردی هنگام بازی دانلود رو ادامه میدادی الان جفت جفت با هم دانلود میکنه نمیشه هیچ کنترلی روش داشت
تروفی دارن ps2 ها
اونو نمیدونم

امکانش نیست
باید کلشو دوباره دانلود کنید یا از رو خود کنسول بگیریدش
آقا من 5 دلار توی دوتا اکانت دارم میخوام انتقال بدم نمیشه نه؟

• Like
Reactions: che-jaleb
سلام
برای یکی از اقوام میخوام هدیه دسته پلی استیشن ۴ بخرم اما هزینه ی اصلیشو ندارم
مدلای های کپی رو از کجا میتونم بخرم میشه راهنمایی کنین؟ و اینکه این مدلا ابرو بر‌ نیستن؟ یعنی هی قطع نمیشن؟ تا ۳۰۰تومن میتونم هزینه کنم

• Like
آقا من 5 دلار توی دوتا اکانت دارم میخوام انتقال بدم نمیشه نه؟
خیر امکانش نیست
سلام
برای یکی از اقوام میخوام هدیه دسته پلی استیشن ۴ بخرم اما هزینه ی اصلیشو ندارم
مدلای های کپی رو از کجا میتونم بخرم میشه راهنمایی کنین؟ و اینکه این مدلا ابرو بر‌ نیستن؟ یعنی هی قطع نمیشن؟ تا ۳۰۰تومن میتونم هزینه کنم
یکم دیگه بذارید روش دسته اصلیو بگیرید بهتره
من کپیارو نمیدونم چجورین ولی اگه جعبه و همه چیزش مثل نسخه اصلیه اونم بگیرید بد نیست ولی اینایی که مشخصه کلا فیکن یکم بده برای هدیه دادن بنظرم
اونم وقتی که دارید هزینه میکنید و میتونید چیز دیگه بگیرید

• Like
Reactions: christmas
دوستان ظرفیت 1 بازی ها با اتصال به نت قفل میشه درسته . ؟

این امکان صورت نداره که ظرفیت 1 بازی رو بریزیم و آفلاین بازی کنیم و بعد از اتمام بازی به نت وصل بشیم و تروفی آپلود کنیم؟ و بعدش در مورد یک بازی دیگه دوباره همین روند رو تکرار کنیم؟

البته در مورد بازیهایی که اتصال به نت نیاز ندارن

دوستان ظرفیت 1 بازی ها با اتصال به نت قفل میشه درسته . ؟

این امکان صورت نداره که ظرفیت 1 بازی رو بریزیم و آفلاین بازی کنیم و بعد از اتمام بازی به نت وصل بشیم و تروفی آپلود کنیم؟ و بعدش در مورد یک بازی دیگه دوباره همین روند رو تکرار کنیم؟

البته در مورد بازیهایی که اتصال به نت نیاز ندارن
بازی ظرفیت 1 در صورت اتصال به اینترنت قفل میشه
شما هر چقدر که تروفی گرفتی بعد اتصال به اینترنت ثبت میشن با تمام بازیها میشه اینکارو انجام داد

• Like
بازی ظرفیت 1 در صورت اتصال به اینترنت قفل میشه
شما هر چقدر که تروفی گرفتی بعد اتصال به اینترنت ثبت میشن با تمام بازیها میشه اینکارو انجام داد

میدونم قفل میشه با اتصال به نت

میگم آفلاین بازی ش کنم تموم که شد وصل بشم به نت و بازی رو بعد قفل شدن پاک کنم دیگه . و بعد برم سراغ یه بازی دیگه و همین روند رو ادامه دادن میشه؟ فقط بازی قفل میشه دیگه اتفاقی برای اکانت نمیفته؟

• Like
میدونم قفل میشه با اتصال به نت

میگم آفلاین بازی ش کنم تموم که شد وصل بشم به نت و بازی رو بعد قفل شدن پاک کنم دیگه . و بعد برم سراغ یه بازی دیگه و همین روند رو ادامه دادن میشه؟ فقط بازی قفل میشه دیگه اتفاقی برای اکانت نمیفته؟
تا وقتی که از فروشنده معتبر خریداری کنی اتفاقی نمی افته

سلام آقا من اکانت دارم الان میخوام plus رو این اکانت فعال کنم باید چکار کنم
سلام
بسته به ریجن اکانتت میتونی گیف کارت بگیری و حسابتو شارژ کنی و بعد پلاس خریداری کنی البته نمیدونم در اینصورت احتیاجی به وارد کردن کریدیت کارت هست یا نه
یا میتونی گیفت کارت پلاس بخری و کدو بزنی و پلاس برات فعال میشه و راه آسونی هم هست
فقط توجه کن که اکانتت چه ریجنی هست

سلام
بسته به ریجن اکانتت میتونی گیف کارت بگیری و حسابتو شارژ کنی و بعد پلاس خریداری کنی البته نمیدونم در اینصورت احتیاجی به وارد کردن کریدیت کارت هست یا نه
یا میتونی گیفت کارت پلاس بخری و کدو بزنی و پلاس برات فعال میشه و راه آسونی هم هست
تو مورد اول نیازی به وارد کردن کردیت کارت نیست مثل بقیه محتوای دیجیتالی با همون بالانس خریداری و به اکانت اضافه میشه

سلام
پلاس خریدم الان فقط میخوام فعالش کنم برا فیفا انلاین بلد نیستم

پلاس خریدم الان فقط میخوام فعالش کنم برا فیفا انلاین بلد نیستم
از تو کنسول برو توی store بعدش از سمت چپ برو روی Redeem Code بعدش کدو بزن و فعال میشه بعدش یه شکل پلاس روی اکانتت میاد و تمام.
وقتی پلاسو توی اکانتت فعال کنی برا تمام بازیا فعال میشه.

از تو کنسول برو توی store بعدش از سمت چپ برو روی Redeem Code بعدش کدو بزن و فعال میشه بعدش یه شکل پلاس روی اکانتت میاد و تمام.
وقتی پلاسو توی اکانتت فعال کنی برا تمام بازیا فعال میشه.
فقط یه ایمیل بهم داده با یه پسورد

دوستان سلام
من رو سیستمم یک پروفایل هکی هست که من فقط از قابلیت پلاسش استفاده میکنم حالا میخوام بدونم بازیهایی که در استور رایگان میشن من هم میتونم دانلود کنم و بدون مشکل رو یوزرم استفاده کنم ؟

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or