هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان
بنده قصد دارم بعد از مدت ها یه کنسول بازی بخرم
میخواستم بدونم ارزون ترین روش برای بازی های PS4 به چه صورته؟(آفلاین) برای XBOX ONE S شنیدم که با مبلغ کمی نزدیک ۱۰ الی ۱۲ تا بازی تاپ نصب میکنن آیا برای PS4 هم همین چیزی وجود داره یا قیمت بازی ها گرون تره؟؟
و اینکه ورژن هک شده ps4 هنوز توی بازار هست؟
اگه میخوای بازی های جدید پلی کنی باید اکانت هکی بخری که گرونتر از بازی one درمیاد الان 1 ترا one بازی بریزن برات حدود 100تا 150 میگرن که رو ps4 راحت200تا250 اب میخوره بازم بستگی به انصاف طرف داره( اینو دقیق تر بپرس)
اگه میخوای بازی هکی بریزی فقط قدیمیا قابل بازیه که هم خودت میتونی دانلود کنی هم میتونی بدی بیرون برات بریزن که بسته به انصاف فروشنده از 5 هست تا 10 تومن
الانم دستگاه کپی هست
موفق باشی

سلام دوستان
بنده قصد دارم بعد از مدت ها یه کنسول بازی بخرم
میخواستم بدونم ارزون ترین روش برای بازی های PS4 به چه صورته؟(آفلاین) برای XBOX ONE S شنیدم که با مبلغ کمی نزدیک ۱۰ الی ۱۲ تا بازی تاپ نصب میکنن آیا برای PS4 هم همین چیزی وجود داره یا قیمت بازی ها گرون تره؟؟
و اینکه ورژن هک شده ps4 هنوز توی بازار هست؟
ارزونترین روش خرید ps4 هک شدس که تو بازارم هست خصوصا برا کسی که تا حالا نداشته بهتره چون دردسر تهیه بازیای قدیمیو ندارید
میتونید یه کنسول هک شده پیدا کنید بخرید بعد از اینکه بازیایی که تا 5.05 اومدن رو رفتید کنسولو آپدیت کنید و از هک درش بیارید تا بتونید بازیای جدیدو اجرا کنید
برا بازیای جدید هم بهترین روش خرید دیست کارکرده هست هزینه اولیه بیشتری میدید ولی هم بدون دردسر آنلاین بازی میکنید هم اینکه موقع فروش تقریبا اکثر پول برمیگرده اون چیزی که شما میگید هم هست میتونید خودتون اکانت هکی بخرید بزنید رو کنسول پول اضافه هم به مغازه دار ندید ولی دردسرای خودشو داره مثلا بازی آنلاین باشه و مجبور باشید کنسولو همیشه آنلاین نگه دارید بعد یه مدت شاید کوتاه/بلند (که به شانس بستگی داره) بازی قفل میشه هزینه ای که برای اکانت هکی بازیای جدید میدید هم برابر یا شاید بیشتر از خرید و فروش دیسک کارکرده درمیاد
اگه میخوای بازی های جدید پلی کنی باید اکانت هکی بخری که گرونتر از بازی one درمیاد الان 1 ترا one بازی بریزن برات حدود 100تا 150 میگرن که رو ps4 راحت200تا250 اب میخوره بازم بستگی به انصاف طرف داره( اینو دقیق تر بپرس)
اگه میخوای بازی هکی بریزی فقط قدیمیا قابل بازیه که هم خودت میتونی دانلود کنی هم میتونی بدی بیرون برات بریزن که بسته به انصاف فروشنده از 5 هست تا 10 تومن
الانم دستگاه کپی هست
موفق باشی
نمیدونم این قیمتی که میگید قیمت مغازه دار هست یا کانالایی که مستقیم میشه ازشون خرید کرد و اینکه مربوط به چندتا بازی میشه ولی هزینه اکانت هکی بازیای جدید نهایت تا 100 بره که اونم شامل چندتا بازی نسبتا جدید دیگه هم میشه 200-300 یا حتی بالاترم هست ولی اون بحثش جداس چون شامل تمام بازیای جدید میشه و بازیای قدیمیو فاکتور بگیریم شاید بالای 20-30 تا بازی جدیدو شامل بشه

دیتا رو پی سی هست؟
اگه اینطوره شما باید بریزید رو هارد دوستتون بزنه به پی سی خودش بعد با psx منتقل کنه
سلام
نه دوست من
دیتا روی خود کنسوله
وقتی هارد اکسترنال میزنم به کنسول و دیتای بازی رو میارم روی هارد اکسترنال از روی کنسول پاک میشه
در حقیقت کات میکنه و کپی نمیکنه

سلام
نه دوست من
دیتا روی خود کنسوله
وقتی هارد اکسترنال میزنم به کنسول و دیتای بازی رو میارم روی هارد اکسترنال از روی کنسول پاک میشه
در حقیقت کات میکنه و کپی نمیکنه
نمیتونید کاری کنید اگه دیتارو رو پی سی دارید بازیو بریزید رو هارد, هارد رو جدا کنید بعد دوباره از پی سی منتقل کنید رو کنسولتون اگه ندارید نمیتونید کاری کنید دیتا فقط یا باید رو هارد کنسول باشه یا اکسترنال اینجوری نیست که بشه هر دوجا داشتش

• Like
Reactions: feed
نمیتونید کاری کنید اگه دیتارو رو پی سی دارید بازیو بریزید رو هارد, هارد رو جدا کنید بعد دوباره از پی سی منتقل کنید رو کنسولتون اگه ندارید نمیتونید کاری کنید دیتا فقط یا باید رو هارد کنسول باشه یا اکسترنال اینجوری نیست که بشه هر دوجا داشتش
یعنی من باید حدود 400 گیگ دانلود کنم؟
دهنم صاف میشه که
با psx کار کردم ولی خوب خیلی ظلمه من بیام 400 گیگ رو دانلود کنم
یک روشی هست که با کابل لن دیتا بین دو تا کنسول میشه انتقال داد ولی اونم فکر کنم دیتای مقصد رو کامل پاک میکنه
عجب گرفتاری شدیم از دست سونی ها

یعنی من باید حدود 400 گیگ دانلود کنم؟
دهنم صاف میشه که
با psx کار کردم ولی خوب خیلی ظلمه من بیام 400 گیگ رو دانلود کنم
یک روشی هست که با کابل لن دیتا بین دو تا کنسول میشه انتقال داد ولی اونم فکر کنم دیتای مقصد رو کامل پاک میکنه
عجب گرفتاری شدیم از دست سونی ها
فکر نمیکنم هیچ راهی جز دانلود دوباره باشه
این روشا کلا برای اینکه یکی برای یکی دیگه دیتا بریزه نیست برای استفاده شخصیه به همین دلیل وقتی انتقال میدید از جای قبلیش پاکش میکنه چون برای کاربر استفاده ای نداره و اینکه کلا نمیشه رو کنسول دوتا دیتا باشه
اون انتقال با کابل هم مطمئن نیستم میتونید سرچ کنید ولی اونم احتمال خیلی زیاد همونطور که گفتید دیتای کنسول مقصدو پاک میکنه

فکر نمیکنم هیچ راهی جز دانلود دوباره باشه
این روشا کلا برای اینکه یکی برای یکی دیگه دیتا بریزه نیست برای استفاده شخصیه به همین دلیل وقتی انتقال میدید از جای قبلیش پاکش میکنه چون برای کاربر استفاده ای نداره و اینکه کلا نمیشه رو کنسول دوتا دیتا باشه
اون انتقال با کابل هم مطمئن نیستم میتونید سرچ کنید ولی اونم احتمال خیلی زیاد همونطور که گفتید دیتای کنسول مقصدو پاک میکنه

یه چیزی به ذهنم رسید الان باید تست کنم اگر بشه تحولی در عرصه کپی دیتا ایجاد میشه :)):)):)):)):)):)):)):))
بازی های کنسول مقصد رو میریزم رو هارد اکسترنال
بعد هارد رو جدا میکنم
اکانت مبداء رو میزنم رو مقصد دیتاشو با لن منتقل میکنم به مقصد و بعد پرایمری میکنم
دوباره اکانت مقصد رو میزنم هارد رو وصل میکنم قائدتا باید دیتا رو بشناسه اینجوری بعد کپی میکنم رو هارد خودش!

برم بزنم ببینم چی میشه!

سلام
2 تا سوال دارم

1- آیا این اکانت هایی که تو کانال های تلگرامی میفروشن واقعیه؟ یعنی تقلبی و دروغ نیست؟ میشه اعتماد کرد؟
2- اگر اکانت بخرم مثلا 5 تا بازی توش باشه، بعد کنسولو بزارم دیتا بازیارو دانلود کنه ، تو این مدت دانلود (مثلا شاید یک هفته طول بکشه) آیا احتمال قفل و بن شدن اکانت هست؟
آیا روشی هست که چندتا اکانت بزنم و چندتا بازی بیاد تو لیست دانلودم بعد بزارم دانلود بشه ؟ مشکلی پیش نمیاد؟

ممنون

سلام
2 تا سوال دارم

1- آیا این اکانت هایی که تو کانال های تلگرامی میفروشن واقعیه؟ یعنی تقلبی و دروغ نیست؟ میشه اعتماد کرد؟
2- اگر اکانت بخرم مثلا 5 تا بازی توش باشه، بعد کنسولو بزارم دیتا بازیارو دانلود کنه ، تو این مدت دانلود (مثلا شاید یک هفته طول بکشه) آیا احتمال قفل و بن شدن اکانت هست؟
آیا روشی هست که چندتا اکانت بزنم و چندتا بازی بیاد تو لیست دانلودم بعد بزارم دانلود بشه ؟ مشکلی پیش نمیاد؟

ممنون
چه اکانتی دقیقا؟ اکانت قانونی هم فروخته میشه هکی هم فروخته میشه از قسمت دوم سوالتون فکر کنم درمورد هکی دارید میپرسید بستگی به کانال داره تقریبا همشون واقعی هستن
سوال دومتونم هیچکس نمیتونه جواب دقیقی بده ممکنه چند ساعته قفل بشه ممکنه چند ماه هم بمونه معمولا بازیای جدید یا نسبتا جدید ظرف چند روز قفل میشن اگه امکانش رو دارید با نت سیم کارت دانلود کنید سرعتش خیلی بالاتره (اگه آنتن دهی خوب باشه) ایرانسل/همراه اول بسته شبانه دارن اگرم امکانشو ندارید بازیو قبل خرید اکانت دانلود کنید حواستون به ریجن بازی هم باشه ریجن 1/2/3 دیتای متفاوت دارن آخرین آپدیت بازیم از orbismodding دربیارید سایتای ایرانی معمولا آپدیت نیستن
درمورد سوال آخرم تا 16تا اکانت همزمان میتونید رو کنسول فعال کنید

سلام دوستان ، پلیستیشن رو آپدیت کردم به ورژن ۷ . الان نمیتونم به اکانت psn ام وارد بشم ، ارور میده . ارورش هم هیچ کدی نداره .
لطفا راهنمایی بکنید.

سلام دوستان ، پلیستیشن رو آپدیت کردم به ورژن ۷ . الان نمیتونم به اکانت psn ام وارد بشم ، ارور میده . ارورش هم هیچ کدی نداره .
لطفا راهنمایی بکنید.
یبار تنظیمات اینترنت کنسولو ریست کنید شاید حل بشه
اگه نشد با یه نت دیگه مثل نت گوشی تست کنید ببینید درست میشه یا نه من خودم آپدیت نکردم ولی تا حالا کسی مشکل نداشته
صفحه قبلم یکی از کاربرا مشکل داشت که فهمید از کاستوم dns ی ست شده بود
ممنون از راهنماییت
از کجا بفهمم کدام دیتا رو باید دانلود کنم؟
چند نوع دیتای بازی داریم؟
معمولا تو کانال میزنن
هر ریجن دیتای خودشو داره

یه چیزی به ذهنم رسید الان باید تست کنم اگر بشه تحولی در عرصه کپی دیتا ایجاد میشه :)):)):)):)):)):)):)):))
بازی های کنسول مقصد رو میریزم رو هارد اکسترنال
بعد هارد رو جدا میکنم
اکانت مبداء رو میزنم رو مقصد دیتاشو با لن منتقل میکنم به مقصد و بعد پرایمری میکنم
دوباره اکانت مقصد رو میزنم هارد رو وصل میکنم قائدتا باید دیتا رو بشناسه اینجوری بعد کپی میکنم رو هارد خودش!

برم بزنم ببینم چی میشه!
اگه احیانا تست کردی نتیجش رو هم بگو ما در جریان انقلابت باشیم. :D دمت گرم. :D

• Like
Reactions: feed
سلام روز بخیر دوستان
وقتی میخوام بازی Pes2018 رو اجرا کنم میگه باید آپدیت کنی تا بتونی وارد بازی بشی (حدود 3.5 گیگ) هرچند قبلا تمام آپدیتا رو انجام داده بودم، بعد که آپدیت میکنم وقتی دستگاه خاموش و روشن بشه بازهم آپدیته رو میخواد و انگار آپدیته نمی مونه. ممنون میشم راهنماییم بکنید.

photo_2019-10-11_12-59-33.jpg

• Like
Reactions: jack sparrows
سلام

دو تا سوال:

این بحث ظرفیت آنلاین و‌ آفلاین چیه؟

تو xmb که چیزی معادل این اسم نیست!

دوم:

خواستم بعد یه مدت driveclub بازی کنم گفت باید آپدیتش کنی! منم موندم چون خیلی وقته آنلاین نشدم!

بعد نوشته بود "بازی" رو باید آپدیت کنی!

وصل شدم نت دیدم زده آپدیت ۷ کنسول اومده که اجباریه!

فکر کردم داستان همینه!

آپدیت کردم و بعدش خواستم برم تو بازی نزاشت و گفت باید آپدیتش کنی!

منم زدم آپدیت دیدم نزدیک ۱۰ گیگه!

خوبه کلا درایوکلاب ۱۵ گیگه! بازی های دیگه زیر ۳۰ گیگ نیست! آپدیتاشون هم زیر ۲۰ گیگ نیست!

بیخیال شدم زدم پروفایل رو‌ پاک کردم و کلا یه پروفایل آفلاین ایجاد کردم و‌ دیدم رفت تو بازی!

ولی منطقا نباید این ارور رو به من میداد!

تو‌ نت نوشته آپدیت بازیها اجباری نیست مگه اینکه بخوای آنلاین بری!

منم هنوز نه بازی رو اجرا نکرده بودم نه آنلاین بودم! تا حالا هم آنلاین نرفته بودم! تا الان کلا ۴ بار فورتنایت رفتم!

هنگ بازی یا xmb نبوده؟!

سلام روز بخیر دوستان
وقتی میخوام بازی Pes2018 رو اجرا کنم میگه باید آپدیت کنی تا بتونی وارد بازی بشی (حدود 3.5 گیگ) هرچند قبلا تمام آپدیتا رو انجام داده بودم، بعد که آپدیت میکنم وقتی دستگاه خاموش و روشن بشه بازهم آپدیته رو میخواد و انگار آپدیته نمی مونه. ممنون میشم راهنماییم بکنید.

آپدیت ۷ فرمور رو انجام دادی؟ شاید از این آپدیته چون منم الان همین مشکل رو پیدا کردم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or