هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام عزیز رو اکانت ظرفیت۳ فقط و فقط باید تو اکانتی که خریدی بازی کنی نه رو اکانت دیگه ای یا خودت!!!و باید به اینترنت متصل باشی وگرنه قفل میکنه بازی رو و بله شما با این کار داری برای شخصی که ظرفیت ۲ داره مشکل ایجاد میکنی چون ظرفیت ۲ اکانتیه که هم افلاین میتونی بازی کنی و هم انلاین و به اتصال اینترنت نیازی نداره و برای ظرفیت ۲ اون اکانت روی ps4 کسی که ظرفیت ۲ رو خریده پرایمری هست و شما که ظرفیت ۳ داری نباید و حق اینو نداری که پرایمری کنی رو ps4 خودت(برای همین اکانت ظرفیت ۳ از ظرفیت ۲ ارزونتره)و اینکه شما اکانت ظرفیت ۳ رو حق داری تو یک ps4 استفاده کنی نه دوتا؛امیدوارم کمک کرده باشم.
سلام انگار شما اشتباه متوجه شدی. کسی پرایمری نکرده. عرض کردم ریستوری لاینسیس میکنم، یعنی ظرفیت 3 رو روی دو تا کنسول، هی جا بجا میکنم، فقط می خوام بدونمذاین ریستوری لاینسیس تاثیری رو ظرفیت 2 نداره، مثلا ممکنه از اکانتش یه لحضه بیافته بیرون، البته عرض کردم مثلا

سلام انگار شما اشتباه متوجه شدی. کسی پرایمری نکرده. عرض کردم ریستوری لاینسیس میکنم، یعنی ظرفیت 3 رو روی دو تا کنسول، هی جا بجا میکنم، فقط می خوام بدونمذاین ریستوری لاینسیس تاثیری رو ظرفیت 2 نداره، مثلا ممکنه از اکانتش یه لحضه بیافته بیرون، البته عرض کردم مثلا
اها اگاه اینجوریه خیر فقط پرایمری کردن باعث مشکل واسه ظرفیت ۲ میشه

زمان انتقال هم پی سی هم پلی 4 باید روشن باشن برای تبادل دیتا ؟ بعدش یجا خوندم باید کنسولم به اینرنت وصل باشه کپی خورش نمیپره ؟
شما اگه کپی خور هستی میتونی هارد وصل کنی بازی ها رو نصب کنید
ورژن کنسلتون 5.05 هست ؟

• Like
Reactions: satellitedvb
شما اگه کپی خور هستی میتونی هارد وصل کنی بازی ها رو نصب کنید
ورژن کنسلتون 5.05 هست ؟
بله این ورژن هستش ... چطور هارد وصل کنم ؟ خلاصه اییی میکی چیکار باید کرد ؟ میخاستم این بازی رو دانلود کنم Need for Speed Payback 2017 . آپدیتش هس ج میده ؟

سلام دوستان یه سوال دارم اگر کنسول کپی خور بخرم بعد از مدتی میخوام ریست فکتوری کنم و از امکانات آنلاینش اسفاده کنم مشکلی نداره؟؟؟
خیر مشکلی نداره ..فقط کپی خورت میپره ...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: soheilarfaei

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or