بله باندل رو دیشب معرفی کردندرود دوستان این قضیه چی هس ....
باندل Death Stranding پلی استیشن 4 پرو معرفی شد
♦شرکت سرگرمی های تعاملی سونی با همکاری استودیوی خصوصی هیدئو کوجیما، چندی پیش از باندل Death Stranding پلی استیشن 4 پرو رونمایی کرد.
بله باندل رو دیشب معرفی کردندرود دوستان این قضیه چی هس ....
باندل Death Stranding پلی استیشن 4 پرو معرفی شد
♦شرکت سرگرمی های تعاملی سونی با همکاری استودیوی خصوصی هیدئو کوجیما، چندی پیش از باندل Death Stranding پلی استیشن 4 پرو رونمایی کرد.
چه فرقی داره ؟
چه فرقی داره ؟
رفیق میشه بیشتر توضیح بدی ؟ اسکین یعنی پوسته و ظاهرش ! بازی ؟اسکین و بازی رو باهم داره البته اسکین نیست
رفیق میشه بیشتر توضیح بدی ؟ اسکین یعنی پوسته و ظاهرش ! بازی ؟
سونی هم مونده چطور و چیکار کنه پول به جیب بزنه ...خخخخودتون عکس رو گذاشتین دیگه ظاهرش فرق میکنه و بازی هم همراش هست
همون که تو عکسه .باندل چیه جسارتا!!! ممنون
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
زیاد بازی نکن ولی جدای از شوخی راهی ندارهکسی میدونه چطوری میشه ظرفیت باتری دوال شوک ۴ رو افزایش داد؟! آخه اگه هر روز بخوام شارژش کنم فکر کنم بعد ۶ ماه به فنا بره!
ظرفیتشو که بعید بدونم بشه بالاتر برد ولی بهترین حرکت به نظرم اینه که دو تا دسته داشته باشی هر وقت تموم شد عوض کنی اون یکیرو بزنی شارژ ، خودم که همین کارو میکنمکسی میدونه چطوری میشه ظرفیت باتری دوال شوک ۴ رو افزایش داد؟! آخه اگه هر روز بخوام شارژش کنم فکر کنم بعد ۶ ماه به فنا بره!
ظرفیتشو که بعید بدونم بشه بالاتر برد ولی بهترین حرکت به نظرم اینه که دو تا دسته داشته باشی هر وقت تموم شد عوض کنی اون یکیرو بزنی شارژ ، خودم که همین کارو میکنم
به فنا وقتی میره بخوای هی تو شارژ باشه بازی کنی ، جفتشو شارژ میکنی یکیش که تموم شد با اون یکی بازی میکنی دسته که باتریش خالی شده رو هم میزنی شارژ من یک سال و نیم دو ساله دارم دستگاه رو از اول هم دو دسته گرفتم.دسته به فنا نمیره؟! هی بخوام هر روز شارژش کنم؟! چند ساله که دسته هات رو خریدی؟!