هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان یه مطلبی تو یه کانال دیدم که زده بود سونی داره آی پی های ایران رو بن میکنه و فعلا آنلاین نشید و خرید دیجیتالی اینا هم نکنید حتی ، عکس هم گذاشته بود از بعضی پلیرا که کنسولشون بن شده و سونی هم جواب داده که اره چون از آی پی ایران اکانت های آمریکا و اروپا زیاد ساخته میشه و اینا غیر قانونیه و نمیشه هم از بن در بیاریم.

میخواستم بدونم تا چه حد جدیه این موضوع و صحت داره ؟

دلیل بن شدنش که چرته جدی نگیرید بعدم اینکه منبع کجاست؟
فکر کنم اون پسره به اسم بهراد که فیلم میزار اینستا رو میگن.خیلی دلیل واقعا چرته و غیرقابل باور.حالا جمعیت گیمر ایران که ps4 داره مگر چقدره که بخواد اونقدری اکانت بسازه که سونی پاشه پیگیری کنه.
لابد چند نفر اکانت هکی زدن کنسولشون بن شدن بعد انداختن قضیه رو سر چیز دیگه

بچه ها این اکانتهای هکی که بازیهاش ارزونه جریانش چیه ؟ میتونم با اکانت خودم بازی کنم ک تروفیهاش بره واسه اکانت خودم ؟ من کلا اهل انلاین بازی کردن نیستم فقط افلاین
بعد اگه قرار باشه بن بشه امکان داره اکانت خودمم بن بشه ؟؟؟
من قبلا استفاده میکردم که باعث شد به مدت ٣ ماه بن بشم (خیلی ها هم بودن بن نشدن!) .البته خدا روشکر که ٣ ماه بود و بعد از اون دیگه نرفتم سمتش. میگن به خاطر این بوده که فروشنده، ایمیل اکانتی که هک کرده بوده و به من فروخته بوده رو تغییر داده و باعث بن شدن من شده هرچی که بوده با اینکه وسوسه کننده است بنظرم سمتش نری بهتره. اکانتت بن نمیشه کنسولت بن میشه.

• Like
Reactions: SHAYAN1999
من قبلا استفاده میکردم که باعث شد به مدت ٣ ماه بن بشم (خیلی ها هم بودن بن نشدن!) .البته خدا روشکر که ٣ ماه بود و بعد از اون دیگه نرفتم سمتش. میگن به خاطر این بوده که فروشنده، ایمیل اکانتی که هک کرده بوده و به من فروخته بوده رو تغییر داده و باعث بن شدن من شده هرچی که بوده با اینکه وسوسه کننده است بنظرم سمتش نری بهتره. اکانتت بن نمیشه کنسولت بن میشه.
من تا حالا نشنیده بودم کنسول بن شه سر اکانت هکی! :| برای خود من اتفاق افتاده که ایمیل عوض شده بازی قفل شده فقط

من تا حالا نشنیده بودم کنسول بن شه سر اکانت هکی! :| برای خود من اتفاق افتاده که ایمیل عوض شده بازی قفل شده فقط
اره قفل که میشد ولی برای من بن هم شد. دقیقا پارسال همین موقع ها بود که از بن درومد! اروری که میداد نوشته بود به طور دائم ولی خداروشکر سه ماه بیشتر طول نکشید! کامنت هام هست که مثل مرغ سرکنده داشتم اینجا بال بال میزدم چه خاکی به سرم بریزم:D خیلی روزگار سیاه و تاریکی بود:D

• Like
Reactions: Noghabyte
همون کسی که شایعه رو راه انداخت تکذیبش کرد:))

مهدی جان این رفقا خیلی باحالن مشخص نیستن با خودشون چند چند هستند

رقیق عاقل بالغ چرا سونی باید ip ایران رو بن کنه جرا یه چی میگی که نیم ساعت بعدش خودت بخوای جمعش کنی چرا اخه

• Like
Reactions: hamed619 and ps34

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or