فکر کنم اون پسره به اسم بهراد که فیلم میزار اینستا رو میگن.خیلی دلیل واقعا چرته و غیرقابل باور.حالا جمعیت گیمر ایران که ps4 داره مگر چقدره که بخواد اونقدری اکانت بسازه که سونی پاشه پیگیری کنه.دلیل بن شدنش که چرته جدی نگیرید بعدم اینکه منبع کجاست؟
اصن اکانت هکی هم بزنه سونی بفهمه بازی رو قفل میکنه کنسول که چیزیش نمیشه!لابد چند نفر اکانت هکی زدن کنسولشون بن شدن بعد انداختن قضیه رو سر چیز دیگه
من قبلا استفاده میکردم که باعث شد به مدت ٣ ماه بن بشم (خیلی ها هم بودن بن نشدن!) .البته خدا روشکر که ٣ ماه بود و بعد از اون دیگه نرفتم سمتش. میگن به خاطر این بوده که فروشنده، ایمیل اکانتی که هک کرده بوده و به من فروخته بوده رو تغییر داده و باعث بن شدن من شده هرچی که بوده با اینکه وسوسه کننده است بنظرم سمتش نری بهتره. اکانتت بن نمیشه کنسولت بن میشه.بچه ها این اکانتهای هکی که بازیهاش ارزونه جریانش چیه ؟ میتونم با اکانت خودم بازی کنم ک تروفیهاش بره واسه اکانت خودم ؟ من کلا اهل انلاین بازی کردن نیستم فقط افلاین
بعد اگه قرار باشه بن بشه امکان داره اکانت خودمم بن بشه ؟؟؟
من تا حالا نشنیده بودم کنسول بن شه سر اکانت هکی! برای خود من اتفاق افتاده که ایمیل عوض شده بازی قفل شده فقطمن قبلا استفاده میکردم که باعث شد به مدت ٣ ماه بن بشم (خیلی ها هم بودن بن نشدن!) .البته خدا روشکر که ٣ ماه بود و بعد از اون دیگه نرفتم سمتش. میگن به خاطر این بوده که فروشنده، ایمیل اکانتی که هک کرده بوده و به من فروخته بوده رو تغییر داده و باعث بن شدن من شده هرچی که بوده با اینکه وسوسه کننده است بنظرم سمتش نری بهتره. اکانتت بن نمیشه کنسولت بن میشه.
اره قفل که میشد ولی برای من بن هم شد. دقیقا پارسال همین موقع ها بود که از بن درومد! اروری که میداد نوشته بود به طور دائم ولی خداروشکر سه ماه بیشتر طول نکشید! کامنت هام هست که مثل مرغ سرکنده داشتم اینجا بال بال میزدم چه خاکی به سرم بریزم خیلی روزگار سیاه و تاریکی بودمن تا حالا نشنیده بودم کنسول بن شه سر اکانت هکی! برای خود من اتفاق افتاده که ایمیل عوض شده بازی قفل شده فقط
گنسول رفیقم بن شد سر اکانت هکیمن تا حالا نشنیده بودم کنسول بن شه سر اکانت هکی! برای خود من اتفاق افتاده که ایمیل عوض شده بازی قفل شده فقط
همون کسی که شایعه رو راه انداخت تکذیبش کرد