هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان
برای راه اندازی پراکســی روی PS4 آموزشی هستش ؟ مخصوصا برای استفاده از سرویس های محدود شده مثل Netflix
آموزشی نیاز نداره تو قسمت نتورک موقع اتصال اینترنت گزینه custom رو بزنید تو قسمت proxy واردش کنید
از بقیه سرویسا میتونید استفاده کنید اما از netflix نه چون خود netflix اجازه دسترسی به محتوای بقیه کشورا با استفاده از proxy و فیلترشکن رو نمیده با proxy نمیشه دورش زد یه سری فیلترشکنا کار میکنن که اونارو باید از روشای نسبتا سخت روی کنسول استفاده کنید

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
سلام
من یک ps4 pro دارم
الان چند روزه وقتی بازی میکنم نور صفحه کم زیاد میشه
مثلاً وقتی داخل pes دارم بازی میکنم تصویر نورش کم میشه و وقتی استارت میزنم بازی متوقف میشه دوباره نور صفحه زیاد میشه(انگار که روی CPU فشاره)
یک فت داشتم که همین مشکل پیدا کرد و سریع فروختمش الآنم بعد چند وقت این پرو این مشکل پیدا کرده.....
لطفاً کمکم کنید ؟؟؟

آموزشی نیاز نداره تو قسمت نتورک موقع اتصال اینترنت گزینه custom رو بزنید تو قسمت proxy واردش کنید
از بقیه سرویسا میتونید استفاده کنید اما از netflix نه چون خود netflix اجازه دسترسی به محتوای بقیه کشورا با استفاده از proxy و فیلترشکن رو نمیده با proxy نمیشه دورش زد یه سری فیلترشکنا کار میکنن که اونارو باید از روشای نسبتا سخت روی کنسول استفاده کنید

مرسی از پاسخ شما من اون پروکسی که گفتید رو قبلا امتحان کرده بودم ولی کار نکرد برام گفتم شاید روش دیگه داشته باشه...
دقیقا در مورد نتفلیکس درست فرمودید من روش های مختلفی رو امتحان کردم و فقط یکیش روی ios جواب داد گفتم شاید دوستان توی PS4 روش بهتری داشته باشن... توی یوتیوب یه سری ویدئو در مورد این قضیه هستش ولی هیچ کدوم جواب ندادن...

مرسی از پاسخ شما من اون پروکسی که گفتید رو قبلا امتحان کرده بودم ولی کار نکرد برام گفتم شاید روش دیگه داشته باشه...
دقیقا در مورد نتفلیکس درست فرمودید من روش های مختلفی رو امتحان کردم و فقط یکیش روی ios جواب داد گفتم شاید دوستان توی PS4 روش بهتری داشته باشن... توی یوتیوب یه سری ویدئو در مورد این قضیه هستش ولی هیچ کدوم جواب ندادن...
اگه برای netflix میخواید راحت‌ترین راه استفادش روی کنسول خرید مودمیه که بشه روش چیزشکن ست کرد یه راه دیگه هم فکر کنم ddns هست که سرویسای پولیارائه میدن و درکل جفتشون سخت هستن به شخصه بیخیالش شدم ولی اگه خواستید میتونید برید دنبال این دو مورد با proxy شدنی نیست

• Like
Reactions: Vahid67
دوستان من یه بازیو رو یه اکانت جدا خریدم....با دوستم...

الان کسی که اکانت رو روی کنسول پرایمری کنه میشه ظرفیت 2 ؟؟
بله
اونی که اکتیو میکنه میشه ظ۲ اون یکی دیگه باید ظ۳ داخل همون اکانتی که بازی خریداری شده صورت آنلاین استفاده کنه

دوستان من یه بازیو رو یه اکانت جدا خریدم....با دوستم...

الان کسی که اکانت رو روی کنسول پرایمری کنه میشه ظرفیت 2 ؟؟
درسته

منظورم اینه که میشه تروفیای بازیو روی اکانت خوم بگیرم...؟؟

ولی به نظرم بشه سوئیچ یوزر کنیم...بیاییم رو اکانت خودمون بازی کنیم...
اره میشه

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: 947947

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or