GameMasterr
کاربر سایت
منبع؟دوستان خبر بن شدن دائمی هست قضیه جدیست داره پدرمون درمیاد. مواظب باشید. شیر تو سونی
Sent from my BND-L21 using Tapatalk
منبع؟دوستان خبر بن شدن دائمی هست قضیه جدیست داره پدرمون درمیاد. مواظب باشید. شیر تو سونی
Sent from my BND-L21 using Tapatalk
یعنی کلا آفلاینم بودی نمیتونستی از کنسول استفاده کنی یا فقط وقتی آنلاین میشدی؟اره قفل که میشد ولی برای من بن هم شد. دقیقا پارسال همین موقع ها بود که از بن درومد! اروری که میداد نوشته بود به طور دائم ولی خداروشکر سه ماه بیشتر طول نکشید! کامنت هام هست که مثل مرغ سرکنده داشتم اینجا بال بال میزدم چه خاکی به سرم بریزم خیلی روزگار سیاه و تاریکی بود
نه برای افلاین مشکلی پیش نمیاد. دسترسی کنسول از psn قطع شده بود.یعنی کلا آفلاینم بودی نمیتونستی از کنسول استفاده کنی یا فقط وقتی آنلاین میشدی؟
این که تابلویه چرتههمون کسی که شایعه رو راه انداخت تکذیبش کرد
بعله اکتیو از پرایمری رو بزنید میتونید افلاین هم بازیکنید قسمت سینگل پلیرشوسلام دوستان
بازیایی که به صورت دیجیتالی از playstation store خریده میشه بعد از دانلود بازی و آبدیت میشه آفلاین (بدون اینترنت) قسمت سینگل بلیر رو بازی کرد یا باید همیشه به اینترنت وصل باشم؟یجایی خوندم گفته بود باید حالت primary رو فعال کرد بعد.ممنون میشم یکی دقیق تر توضیح بده!
خیر.دوستان راهی نیست که به جای آخرین آپدیت بازی ها، آپدیت قدیمی ترو پیدا کنیم و دانلود کنیم؟
مثلا آنچارتد 4 الان آخرین آپدیتش 15 گیگه که زیاده، در صورتی که من فقط یکی ازون آپدیتای اولیه شو میخوام که رندر مودو اضافه میکنه که فکر نمیکنم حجمی هم داشته باشه
خیر.
Psn فقط آخرین آپدیتو دانلود میکنه راهی هم برای استفاده از آپدیتای قدیمیتر نیست
با psx download helper منتقل میکنیدحالا اگه آپدیتو از سایتایی مثل orbismodding دانلود کنم چطوری باید روی کنسول نصبش کنم؟ (مثلا 4 پارت میشه)