هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اره قفل که میشد ولی برای من بن هم شد. دقیقا پارسال همین موقع ها بود که از بن درومد! اروری که میداد نوشته بود به طور دائم ولی خداروشکر سه ماه بیشتر طول نکشید! کامنت هام هست که مثل مرغ سرکنده داشتم اینجا بال بال میزدم چه خاکی به سرم بریزم:D خیلی روزگار سیاه و تاریکی بود:D
یعنی کلا آفلاینم بودی نمیتونستی از کنسول استفاده کنی یا فقط وقتی آنلاین میشدی؟

یه مشت شادمغز سرکارتون گذاشتن معلومه ایران یکی از کشورهایی هست که بیشترین استفاده اکانت هکی رو داره معلومه که اینا اکانت هکی زدن بن شدن بعد شرور گفتن
کلا اعتقادشون اینه هربازی ای با هرسبک و سیاق و نمره ای ساخته میشه باید بازی کنن والله خارجیا اینجوری نیستن .تا بهشون بگی(همینا که شایعه رو راه انداختن) انلاین میگن انلاین پدرته من اینترنت ندارم
بازار فیزیکی رو نابود کردن بخدا PS3 وقتی هک شد فروختن بازیهاش اینقدر سخت نبود تا میذاشتی صدتا پ خ دریافت میکردی من الان کلی بازی اینجا و سایت بقلی گذاشتم کسی نخریدن مجبور شدم دیوار بفروشم یا بدم مغازه دار خب معلومه دلیلش چیه اکانت هکی
البته این بن کردنا هم شانسیه تاوقتی همه بن کنسول نشن درس نمیگرن و همین اش و همین کاسه هست

اکانت هکی رو که فقط ایرانیها نمی‌زنن روسها خیلی بیشتر استفاده می‌کنند اساسا بیشتر هک اکانت هارو همونها انجام میدن. در مورد بن شدن برای اکانت هکی هم اونهای میگن بن شدیم درست میگن هم اونهای که میگن فقط بازی قفل شد. درواقع اگر فقط اکانت یکی رو هک و استفاده کنی با فهمیدن طرف یا سونی یعنی خود صاحب اکانت ایمیل یا پسورد رو تغییر بده تنها بازیها برای شما قفل میشن در نود درصد موارد اتفاقی که میافته همینه اما در مواردی اگر بعداز هک اکانت از اعتبار پولیش استفاده کنی یا ایمیلش رو عوض کنی(خود شما یا اونی که اکانت هک کرده بوده) که بازیها برای صاحب اصلی قفل بشه طبیعیه که شکایت و پیگیری میکنه و سونی هم متوجه میشه ایشون صاحب اصلی اکانت بوده این موجب بن شدن کنسول شما میشه و مورد دیگری هم که باعث بن شدن میشه خرید اون اکانت با کارتهای اعتباری دزدی یا هکی هست. ولی این موارد منجر به بن خیلی به ندرت ممکنه اتفاق بیافتد ولی بهرحال غیر ممکن نیست و جزو ریسکهای استفاده از اکانت هکی هستند.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

سلام دوستان
بازیایی که به صورت دیجیتالی از playstation store خریده میشه بعد از دانلود بازی و آبدیت میشه آفلاین (بدون اینترنت) قسمت سینگل بلیر رو بازی کرد یا باید همیشه به اینترنت وصل باشم؟یجایی خوندم گفته بود باید حالت primary رو فعال کرد بعد.ممنون میشم یکی دقیق تر توضیح بده!
بعله اکتیو از پرایمری رو بزنید میتونید افلاین هم بازیکنید قسمت سینگل پلیرشو

دوستان راهی نیست که به جای آخرین آپدیت بازی ها، آپدیت قدیمی ترو پیدا کنیم و دانلود کنیم؟
مثلا آنچارتد 4 الان آخرین آپدیتش 15 گیگه که زیاده، در صورتی که من فقط یکی ازون آپدیتای اولیه شو میخوام که رندر مودو اضافه میکنه که فکر نمیکنم حجمی هم داشته باشه

دوستان راهی نیست که به جای آخرین آپدیت بازی ها، آپدیت قدیمی ترو پیدا کنیم و دانلود کنیم؟
مثلا آنچارتد 4 الان آخرین آپدیتش 15 گیگه که زیاده، در صورتی که من فقط یکی ازون آپدیتای اولیه شو میخوام که رندر مودو اضافه میکنه که فکر نمیکنم حجمی هم داشته باشه
خیر.
Psn فقط آخرین آپدیتو دانلود میکنه راهی هم برای استفاده از آپدیتای قدیمیتر نیست

• Like
Reactions: Sir Daniel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or