هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام.دو تا سوال از دوستان داشتم. اگه قبلا جواب داده شده معذرت میخوام:
1- تا کدوم نسخه ی ps4 کرک یا همون کپی خور شده؟ 5.07؟
2- اگه یه وقت به اینترنت وصل بشیم ممکنه که اکانت بن بشه و کنسول به فنا بره؟
سلام

1. بله تا جایی که میگن روی این نسخه هم قابل انجامه
2. اگه از این روش هک کنید دیگه نمیتونید به psn وصل بشید پس مشکلی هم از بابت بن شدن پیش نمیاد ...

سلام

1. بله تا جایی که میگن روی این نسخه هم قابل انجامه
2. اگه از این روش هک کنید دیگه نمیتونید به psn وصل بشید پس مشکلی هم از بابت بن شدن پیش نمیاد ...
ممنون. خب اگه یه وقت خواستیم کنسول رو به روز کنیم که مثلا Spider man بازی کنیم چی؟

ممنون. خب اگه یه وقت خواستیم کنسول رو به روز کنیم که مثلا Spider man بازی کنیم چی؟
مشکلی نداره بازیها رو پاک کنید کنسول رو آپدیت کنید.

این هک پایدار نیست و بعد از هر بار خاموش روشن شدن کنسول میپره باید مجددا انجام بشه تا بتونید بازی کنید ...

منظورتون از اینکه تاپیک برای قیمت ps4 هست چیه ؟
الان قیمت ps4 توی بازار چنده ؟ می خوام یکی بخرم . بالای 3 میلیونه یا نه ؟
یعنی تاپیک دیگه‌ای برای اعلام قیمت کنسول هست
قیمت به روز PS4 [پست اول حتما خوانده شود]
بله کنسول آک بالای ۳ هست
ممنون از پاسختون.
باید صبر کنم که ورژن 5.55 هک بشه که بشه دانلود کنیمو بازی بریزیم؟ اصن راهی داریم که بشه رو کنسول بازی نصب کرد؟
در حال حاضر باید بصورت فیزیکی یا دیجیتالی هزینه کنید بازیارو بخرید اگه میخواید کنسولو هک کنید که بتونید رایگان بازیارو انجام بدید بله باید صبر کنید ۵.۵۵ هک بشه که فعلا خبری ازش نیست

سلام دوستان یـ سوال داشتم
من سه روز اسپایدی بازی میکنم بازی خیلی خوب فرم میداد و کلا هیچ افت فرمی احساسی نمیشد ولی یـ یک ساعتی که احساس میکنم بازی افت فرم های ریز پیدا میکنه این اولین بار نیست سر گاد هم یـ همچین مشکلی داشتم کلا زیاد از کنسول کار نمیکشم ولی بعضا این مشکل برام پیش میاد الان کنسول رو کنار دیوار به صورت عمودی گذاشتم خودم فک میکنم شاید از تهویه باشه که درست تو حالت عمودی تهویه نمیشه و ممکنه داغ کنه و به طبع کاهش راندمان پیدا کنه حالا میخواستم بدونم اصلا همچین موردی بوده ؟
کنسولم اسلیم 1 ترا هستش ...

درود
اقا من یه اکانت ریجن یک دیگه ساختم و رو کنسول هم پرایمری کردم
میخوام بعضی از این مینی گیم هایی که واسه پلاس فری میشه و با اکانت اصلیم تو لایبرری گذاشتم رو با این جدیده فقط بازی کنم
یعنی با همین هدف کلا اکانت چدیده رو ساختمش چون مینی گیم هارو با اکانت اصلی بازی نمیکنم
حالا مشکل کجاس؟
وقتی با اکانت جدیده بالا هستم نه تنها بازی های پلاس رو قفل گذاشته بلکه اون مینی گیم هایی که تو لایبرری هستن رو هم نشون نمیده!
لایسنس هم کردم قفل هاش برداشته نمیشه
ولی با اکانت اصلی خودم که پلاس داره مشکلی ندارم
داستان چیه؟؟

درود
اقا من یه اکانت ریجن یک دیگه ساختم و رو کنسول هم پرایمری کردم
میخوام بعضی از این مینی گیم هایی که واسه پلاس فری میشه و با اکانت اصلیم تو لایبرری گذاشتم رو با این جدیده فقط بازی کنم
یعنی با همین هدف کلا اکانت چدیده رو ساختمش چون مینی گیم هارو با اکانت اصلی بازی نمیکنم
حالا مشکل کجاس؟
وقتی با اکانت جدیده بالا هستم نه تنها بازی های پلاس رو قفل گذاشته بلکه اون مینی گیم هایی که تو لایبرری هستن رو هم نشون نمیده!
لایسنس هم کردم قفل هاش برداشته نمیشه
ولی با اکانت اصلی خودم که پلاس داره مشکلی ندارم
داستان چیه؟؟
اکانتی که روش پلاس هست پرایمریه؟
اگه رو کنسول دیگه‌ای اکتیو نیست بنظرم یبار از داخل سایت دی اکتیوش کنید دوباره اکتیو کنید رو کنسول شاید حل بشه

• Like
Reactions: voldmort
اکانتی که روش پلاس هست پرایمریه؟
اگه رو کنسول دیگه‌ای اکتیو نیست بنظرم یبار از داخل سایت دی اکتیوش کنید دوباره اکتیو کنید رو کنسول شاید حل بشه
نه:دی
اکانتمو دادم رفیقم پرایمری کرده از بازی ها و پلاس استفاده کنه!:دی

سلام دوستان
یه سوال داشتم
الان ورژن سیستم عامل کنسولم 6 هست و می خواستم ورژنش رو ببرم رو 5.05
میشه از طریقsafe mod و گزینه Initialize PS4 (Reinstall System Software) نرم افزار کنسول رو کامل حذف کرد و با فلش firmware 5.05 رو کنسول ریخت؟؟

سلام دوستان
یه سوال داشتم
الان ورژن سیستم عامل کنسولم 6 هست و می خواستم ورژنش رو ببرم رو 5.05
میشه از طریقsafe mod و گزینه Initialize PS4 (Reinstall System Software) نرم افزار کنسول رو کامل حذف کرد و با فلش firmware 5.05 رو کنسول ریخت؟؟
خیر.
هیچ جوری نمیتونید به ورژن پایین‌تر برگردید و فعلا راهی برای دانگرید وجود نداره

بچه ها این اکانتهای هکی که بازیهاش ارزونه جریانش چیه ؟ میتونم با اکانت خودم بازی کنم ک تروفیهاش بره واسه اکانت خودم ؟ من کلا اهل انلاین بازی کردن نیستم فقط افلاین
بعد اگه قرار باشه بن بشه امکان داره اکانت خودمم بن بشه ؟؟؟

بچه ها این اکانتهای هکی که بازیهاش ارزونه جریانش چیه ؟ میتونم با اکانت خودم بازی کنم ک تروفیهاش بره واسه اکانت خودم ؟ من کلا اهل انلاین بازی کردن نیستم فقط افلاین
بعد اگه قرار باشه بن بشه امکان داره اکانت خودمم بن بشه ؟؟؟
زیاد هم ارزون نیستن. میتونید بجاش دیسک کارکرده یا اکانت قانونی بخرید که با توجه به امکان فروش دوبارشون هزینه‌ای که برای بازیا می‌کنید به مراتب خیلی کمتر از اکانتای هکی درمیاد
بله تروفیا رو اکانت خودتون ثبت میشن. تا حالا هم نشنیدم کسی اکانتش بخاطر استفاده از اینا بن بشه.

• Like
Reactions: Amir Gamer2009

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or