هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من توی بحث نبودم . ولی فلش با فرمت fat32 رو کنسول میخونه اطلاعاتشو راحت. مث فیلم و عکس.
-
بعد یه چیزی ، فیلم و عکس میخواین بریزین رو فلش حتما داخل پوشه قرار بدین تا نشون بده.
ارع باید توی پوشه بریزی و پوشه ها با حرف بزرگ باشه تا نشون بده

سلام من امروز خواستم هارد به کنسول وصل کنم موقع فرمت کردن (format as extended ...) ارور داد (ce-30005-8) کسی میدونه باید چی کار کنم؟هاردم 1 ترا (مای پسپورت)
با پی سی فرمت کردی بعد باید فت 32 باشه
بعد با کنسول فرمت کن تا هارد رو شناسایی کنه

به اینستاگرامشون پیام دادم باز از نمایندگی شهرمون زنگ زدن توضیح دادم اصلا نمیدونستن دردش چیه گفتن داریم پیگیری میکنیم.باز به اینستا گفتم مشکل سراسریه نه منطقه ای فعلا چیزی نگفتن
دوستانی که با نت شاتل مشکل Sign in رو دارن، اول با نت گوشی (همراه اول و ایرانسل فرقی نداره) به اکانتتون وارد شید و بعدش به راحتی با نت شاتل ادامه بدید ماجرارو. جالب فقط همون اولش گیره انگار...

دوستانی که با نت شاتل مشکل Sign in رو دارن، اول با نت گوشی (همراه اول و ایرانسل فرقی نداره) به اکانتتون وارد شید و بعدش به راحتی با نت شاتل ادامه بدید ماجرارو. جالب فقط همون اولش گیره انگار...
به سرورای گیما وصل نمیشه

• Poker Face
Reactions: River Phoenix
دو تا سوال منم لطفا جواب بدید:
1. با ساختن هر اکانت جدید 2 روز پلاس رایگان میده، درسته ؟ هر بار می تونم با ساختن ایمیل جدید و اکانت PSN جدید این دو روز رو مدام بگیرم ؟
2. دوستان من با اکانت خودم که روی کنسول خودم ساختمش؛ بازی خریدم و استفاده کردم چند سالی. این اکانت من روی کنسول دو نفر دیگه هم وارد شده و اونها هم استفاده کردن.
حالا جالب خودم نمیتونم آنلاین بازی کنم و پرایمری نیمشه رو کنسول ! می خواستم بدونم چجوری این ظرفیت هارو از بین ببرم و خودم بشم ظرفیت 2 ؟ یادمه یه کاری میشد کرد ( هر 6 ماه یبار )
کلا یه توضیحی راجب ظرفیت ها میخواستم.

سلام دوستان من یک پلاس یک ساله هکی خریدم اولین تجربه من از هک واکانتهای ترکیبی هستش از روی اجبار بعد اکتیو کردن قفل بازی های پلاسم که ماه های قبل دانلود کردم باز نشد پس با وجود پلاس هکی نمیشه بازی های پلاست رو اکانت اصلی بازی کنی

دو تا سوال منم لطفا جواب بدید:
1. با ساختن هر اکانت جدید 2 روز پلاس رایگان میده، درسته ؟ هر بار می تونم با ساختن ایمیل جدید و اکانت PSN جدید این دو روز رو مدام بگیرم ؟
2. دوستان من با اکانت خودم که روی کنسول خودم ساختمش؛ بازی خریدم و استفاده کردم چند سالی. این اکانت من روی کنسول دو نفر دیگه هم وارد شده و اونها هم استفاده کردن.
حالا جالب خودم نمیتونم آنلاین بازی کنم و پرایمری نیمشه رو کنسول ! می خواستم بدونم چجوری این ظرفیت هارو از بین ببرم و خودم بشم ظرفیت 2 ؟ یادمه یه کاری میشد کرد ( هر 6 ماه یبار )
کلا یه توضیحی راجب ظرفیت ها میخواستم.
درمورد سوال اول هر اکانت سالی یکبار میتونه دو روزه رو بگیره ولی اینکه میشه چندین بار اکانت ساخت و رو هرکدوم دو روزه رو گرفت دقیق اطلاع نمیاد فکر کنم اونم یه محدودیتی داشت ولی یادم نمیاد.
درمورد سوال دوم از طریق سایت سونی وارد بشید از اونجا میتونید اکانتو از روی هر کنسولی که هست دی اکتیو کنید که محدودیت ۶ ماهه داره و تا ۶ ماه بعد نمیتونید اینکارو بکنید
سلام دوستان من یک پلاس یک ساله هکی خریدم اولین تجربه من از هک واکانتهای ترکیبی هستش از روی اجبار بعد اکتیو کردن قفل بازی های پلاسم که ماه های قبل دانلود کردم باز نشد پس با وجود پلاس هکی نمیشه بازی های پلاست رو اکانت اصلی بازی کنی
پلاس شیر شده فقط قابلیت آنلاین بازی کردن بهتون میده اگه میخواید بازیایی که قبلا با پلاس رو اکانت خودتون گرفتید رو باز کنید باید روی همون اکانت پلاس بخرید و فعال کنید

اینو که میدونم عزیز.مشکل همون اولشه دیگه.چقد ما هر بار این کارو بکنیم اخه
هی هات اسپات کن هی خاموشش کن.مصیبته
به سرورای گیما وصل نمیشه
میشه عزیز.فعلا تنها راه همینه

• Like
Reactions: saeed_sg
باعرض سلام و خسته نباشید.
از دوستان عذر میخوام اگه پیامم تکراریه و همچنین عذر میخوام اگه جایی غیر مرتبط هستش.
امروز به طرز غافلگیرانه ای ps4 بنده آپدیت شد به ورژن 5.55
از حدود 15 تا بازی 10 تاش غیر فعال شد. بهترین راه برای برگردوندن بازی ها یا هک یا هرچیزی چیه. دانگرید میشه کرد؟ . ممنون میشم راهنماییم کنید...

باعرض سلام و خسته نباشید.
از دوستان عذر میخوام اگه پیامم تکراریه و همچنین عذر میخوام اگه جایی غیر مرتبط هستش.
امروز به طرز غافلگیرانه ای ps4 بنده آپدیت شد به ورژن 5.55
از حدود 15 تا بازی 10 تاش غیر فعال شد. بهترین راه برای برگردوندن بازی ها یا هک یا هرچیزی چیه. دانگرید میشه کرد؟ . ممنون میشم راهنماییم کنید...
نمیتونید دانگرید کنید
اگه بازیا قانونی نبودن هم راهی برای برگردوندنشون نیست
با سلام . ببخشید قیمت یک ps4 پرو الان تو بازار چنده ؟
اگه یکی ps4 بگیره ، دسته هاشو همونجا با ps4 میدن یانه ، دسته هاشو باید جدا بخری ؟
تاپیک برای قیمت ps4 هست
دسته هم همراه با کنسوله میتونید تک دسته یا دو دسته به انتخاب خودتون بگیرید

نمیتونید دانگرید کنید

تاپیک برای قیمت ps4 هست
دسته هم همراه با کنسوله میتونید تک دسته یا دو دسته به انتخاب خودتون بگیرید
منظورتون از اینکه تاپیک برای قیمت ps4 هست چیه ؟
الان قیمت ps4 توی بازار چنده ؟ می خوام یکی بخرم . بالای 3 میلیونه یا نه ؟

نمیتونید دانگرید کنید
ممنون از پاسختون.
باید صبر کنم که ورژن 5.55 هک بشه که بشه دانلود کنیمو بازی بریزیم؟ اصن راهی داریم که بشه رو کنسول بازی نصب کرد؟

سلام.دو تا سوال از دوستان داشتم. اگه قبلا جواب داده شده معذرت میخوام:
1- تا کدوم نسخه ی ps4 کرک یا همون کپی خور شده؟ 5.07؟
2- اگه یه وقت به اینترنت وصل بشیم ممکنه که اکانت بن بشه و کنسول به فنا بره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or