amin987654321
کاربر سایت
سیو و تروفی هام رو میتونم به اکانت جدید انتقال بدم؟خیر
باید یه اکانت دیگه بسازید
سیو و تروفی هام رو میتونم به اکانت جدید انتقال بدم؟خیر
باید یه اکانت دیگه بسازید
خیر.سیو و تروفی هام رو میتونم به اکانت جدید انتقال بدم؟
مشکلات فیلترینگه به احتمالاین دومین سوالیه که تو این انجمن پرسیدم و فعلا جواب داده نشده
مشکل داخلی هست و هر از گاهی رو هر سرویس دهندهای این مشکل به وجود میاد باید صبر کنید تا درست بشهوقت بخیر
دوستان من چند روزیه یه مشکلی دارم و اونم اینه که تست کانکشن که میگیرم ارور میده.طبق عکس.برا همین داخل بازیها نمیتونم انلاین بازی کنم
با نت adsl شاتل وصل میشم اینطوریه اما با نت همراه اول و خود شاتل موبایل مشکلی نداره
دانلود و آپلود انجام میشه اما به psn وصل نمیشه
به شرکت شاتل زنگ زدم گفتن مشکلی ازین سمت وجود نداره.حتی رو جززیات هم زدم گفته ممکنه بعضی پورتها بسته باشه یا فایروالی اجازه نده وصل بشه که پورت فورواردینگ رو ست کردم بازم نشد
3-4 روزه اینطوری.فقط یه بار چند شب پیش ساعت 12.30 شب تونستم یه ذره انلاین بازی کنم
دیگه نمیدونم چکار کنم.خداییش راه حل بدین.خیلی رو مخه
با psx دانلود کنید انتقال بدیدسلام دوستان سه بار تا حالا بتلفیلد را گزاشتم دانلود بشه ولی هر بار تا 5 یا 6 گیگ میره و بعدش میزنه the data is corrupted مشکل از کجاست؟؟
حب اونطوری پینگ زیاد میشهمشکل داخلی هست و هر از گاهی رو هر سرویس دهندهای این مشکل به وجود میاد باید صبر کنید تا درست بشه
من چون زیاد آنلاین بازی نمیکنم دنبال راه حلی براش نبودم ولی پروکسی/فیلترشکن تست کنید فکر کنم مشکلو حل کنه
هرجيميل براي فقط يك اكانتهسلام،ببخشید من میخواستم اکانت فورتنایت خودمو از رو جیمیلم حذف کنم و یه اکانت دیگه که خریدم روی جیمیلم بندازم،چجوری میتونم این کارو بکنم؟اگه مرحله به مرحله توضیح بدید ممنون میشم.
اموزش جامعی هست از psx و نحوه انتقالش به دستگاه ؟مشکل داخلی هست و هر از گاهی رو هر سرویس دهندهای این مشکل به وجود میاد باید صبر کنید تا درست بشه
من چون زیاد آنلاین بازی نمیکنم دنبال راه حلی براش نبودم ولی پروکسی/فیلترشکن تست کنید فکر کنم مشکلو حل کنه
با psx دانلود کنید انتقال بدید
من دو سه روز پیش ۳۰گیگ بازیو از خود کنسول دانلود کردم مشکلی نداشتم ولی اگه چند بار تست کردید مشکل داشتید بهترین راه حل psx هست اگرم پارتی ناقص دانلود بشه فقط همون یک پارتو مجبورید دوباره دانلود کنید و بعدش بدون مشکل فایلای بازی انتقال داده میشه
توی انجمن تاپیکش هست و اگه درست یادم باشه آموزشش تو پست اول بوداموزش جامعی هست از psx و نحوه انتقالش به دستگاه ؟
دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPERاموزش جامعی هست از psx و نحوه انتقالش به دستگاه ؟
بعليدوستان کسی اکانت هکی برا پلاس داره؟؟ کار میکنه هنوز؟