هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام بچه ها چند وقته ps store نرفته بودم این مال همون تم هست یا فرق داره با تم موزیک داره میگن SHAReFactory
View attachment 92663
تم sharefactory مربوط به اپلیکیشن sharefactory هست که برای ادیت و شیر ویدئو هست ربطی به تم خود کنسول نداره

• Like
Reactions: SHANSER
تم sharefactory مربوط به اپلیکیشن sharefactory هست که برای ادیت و شیر ویدئو هست ربطی به تم خود کنسول نداره
هر نوع عکس و ویدیو میشه ریخت داخل مدیا دیگه ؟ یک قسمت داره برای ویدیو و عکس ها فرمت خاصی که نباید باشه jpg و.. با فلش بریزیم بعد فلش باید Fat32 فرمت میشد؟

هر نوع عکس و ویدیو میشه ریخت داخل مدیا دیگه ؟ یک قسمت داره برای ویدیو و عکس ها فرمت خاصی که نباید باشه jpg و.. با فلش بریزیم بعد فلش باید Fat32 فرمت میشد؟
لیست فرمتایی که ساپورت میشه تو نت هست اکثر فرمتای معمول و پر استفاده پشتیبانی میشه عکس که مشکلی نداره ولی یه سری ویدئو ممکنه بخاطر دلایل مختلف اجرا نشن با formatfactory یبار فرمتشونو تغییر بدید درست میشن
درمورد فرمت فلش اطلاعی ندارم

من توی بحث نبودم . ولی فلش با فرمت fat32 رو کنسول میخونه اطلاعاتشو راحت. مث فیلم و عکس.
-
بعد یه چیزی ، فیلم و عکس میخواین بریزین رو فلش حتما داخل پوشه قرار بدین تا نشون بده.

درسته اکانت ظرفیت ۱ یک بازی بعد اینکه انلاین بشی تروفی ها رو میده ؟
ظرفیت ۱ رو میتونید رو اکانت خودتون بازی کنید تا جایی که اطلاع دارم
اگه بازی تروفی آنلاین نداشته باشه آفلاین میتونید تمام تروفیارو بگیرید آنلاین شدن هم فقط برای ثبت تروفیا توی سرور لازمه

• Like
Reactions: SHANSER
وقت بخیر
دوستان من چند روزیه یه مشکلی دارم و اونم اینه که تست کانکشن که میگیرم ارور میده.طبق عکس.برا همین داخل بازیها نمیتونم انلاین بازی کنم
با نت adsl شاتل وصل میشم اینطوریه اما با نت همراه اول و خود شاتل موبایل مشکلی نداره
دانلود و آپلود انجام میشه اما به psn وصل نمیشه
به شرکت شاتل زنگ زدم گفتن مشکلی ازین سمت وجود نداره.حتی رو جززیات هم زدم گفته ممکنه بعضی پورتها بسته باشه یا فایروالی اجازه نده وصل بشه که پورت فورواردینگ رو ست کردم بازم نشد
3-4 روزه اینطوری.فقط یه بار چند شب پیش ساعت 12.30 شب تونستم یه ذره انلاین بازی کنم
دیگه نمیدونم چکار کنم.خداییش راه حل بدین.خیلی رو مخه
مشکل منم هست
شاتل باهاتون تماس نگرفت؟

• Like
Reactions: GameMasterr
ارور داد لینکو
داداش با من در ارتباط باش.اصلا نمیشه این وضعو تحمل کرد.فردا فیفا بیاد بیچاره ام :))
اره زدن ترکوندن تاپبکو
بجای کمک میزنن پاک میکنن :|
هماهنگه :D

ارور داد لینکو
داداش با من در ارتباط باش.اصلا نمیشه این وضعو تحمل کرد.فردا فیفا بیاد بیچاره ام :))
احسان خبری نشد؟

Last edited by a moderator:
احسان خبری نشد؟
به اینستاگرامشون پیام دادم باز از نمایندگی شهرمون زنگ زدن توضیح دادم اصلا نمیدونستن دردش چیه گفتن داریم پیگیری میکنیم.باز به اینستا گفتم مشکل سراسریه نه منطقه ای فعلا چیزی نگفتن

• Like
Reactions: GameMasterr
به اینستاگرامشون پیام دادم باز از نمایندگی شهرمون زنگ زدن توضیح دادم اصلا نمیدونستن دردش چیه گفتن داریم پیگیری میکنیم.باز به اینستا گفتم مشکل سراسریه نه منطقه ای فعلا چیزی نگفتن
برای اینکه قیلتربشکن ها رو از کار بندازن، اومدن پورتهایی که قیلتربشکنها بیشتر از اونجا دیتا رد و بدل میکنن رو بستن. حالا جالبه بدونید اون پورت فقط برای قیلتربشکن نیست بلکه اطلاعات سرورهای سایتها و اپلیکشنهای دیگه هم از اونجا رد میشه، مثل همین psn که بی گناه قربانی میشه و مختل میشه. روسیه برای قیلتر تلگرام از این روش استفاده کرد و اینترنتش مختل شد اما با اعتراض همه اقشار روبرو شد و کنسل کرد. ایرانه که صاحاب نداره.

• Like
Reactions: Behnamm467

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or