یعنی هم پول بازی و باید بدیم و هم 260 تومن اکانت و؟خواستي بره فيفا 19 اكانتش هست 260
حقیقتش من از اول گفتم خیلی اطلاعات در زمینه ps4 ندارم. نمیدونستم هم بازی آفلاین داریم هم آنلاین.خوب سركار بوديما
Last edited by a moderator:
یعنی هم پول بازی و باید بدیم و هم 260 تومن اکانت و؟خواستي بره فيفا 19 اكانتش هست 260
حقیقتش من از اول گفتم خیلی اطلاعات در زمینه ps4 ندارم. نمیدونستم هم بازی آفلاین داریم هم آنلاین.خوب سركار بوديما
نه اين اكانت مثه ديسكه فقط دانلود ميكني بعد بازي ميكني نه قفل ميشه نه قطع انلاينم ميتوني بزنيیعنی هم پول بازی و باید بدیم و هم 260 تومن اکانت و؟
میشه لطف کنید بگید از کجا میشه تهیه کرد؟نه اين اكانت مثه ديسكه فقط دانلود ميكني بعد بازي ميكني نه قفل ميشه نه قطع انلاينم ميتوني بزني
دقیقا یک ماهه تو بازی بلادبورن کل کاربران ایرانی با این مشکل مواجه هستن و نمیتونیم آنلاین بازی کنیمسلام
ببخشید یه سوال داشتم
من اشتراک پلاس دارم ولی تو بازی gta online ارور میده که باید مشترک پلاس باشی
میشه راهنمایی کنید![]()
فرستاده شده از SM-A510Fِ من با Tapatalk
کسی راه حلی نداره ؟؟سلام
دوستان حدود یک هفته میشه با نت مودم به psn متصل نمیشه و ارور np - 40833-8 رو میده درصورتی که ۳ ماهه با همین نت داشتم راحت بازی میکردم
الان با ایرانسل وصل میشه ولی اصلا پینگ کیفیت لازمو نداره
Mtu های ۱۴۵۰ و ۱۳۵۰ و۱۴۷۰ رو هم تو تست کاری نکرد
راه حلی داره ؟؟![]()
من که کلا به psn متصل نمیشم دانلود میتونم کنم ولی به psn وصل نمیشه مگر با نت موبایل کسی هم راه حلی نداد بمبچها جدیدا به سرور بازیا وصل نمیشم شما همین مشکل دارین؟نتمم مشکل نداره
فک کنم از ispباشه یه زنگی بشون بزنینمن که کلا به psn متصل نمیشم دانلود میتونم کنم ولی به psn وصل نمیشه مگر با نت موبایل کسی هم راه حلی نداد بم![]()
من این مشکل رو توی need for speed rivals دارممن یک مشکل عجیب غریب پیدا کردم تو بازی gta ، من پلاس یک ساله دارم رو اکانت امارات و رو اکانت آمریکا بازی میکنم همه بازی ها اوکی هستن اما تو gta که ميرم و میخوام برم قسمت انلاين هی میگه پلاس نداریو بازی همیشه تو قسمت افلاين لود میشه مثل قبل نمیتونم از همون ابتدا وارد بخش آنلاین بشم، یعنی مشکل از کجاست?!
کسی تا به حال چنین مشکلی داشته
![]()
من هم این مشکل رو دو هفته است که دارم. با چیز پی ان ولی یکی از دوستام گفت سریع وصل شده. حالا نمیدونم از سمت ما چیلتر شده سرور جی تی ای یا راک استار ایرانو تحریم کرده.من یک مشکل عجیب غریب پیدا کردم تو بازی gta ، من پلاس یک ساله دارم رو اکانت امارات و رو اکانت آمریکا بازی میکنم همه بازی ها اوکی هستن اما تو gta که ميرم و میخوام برم قسمت انلاين هی میگه پلاس نداریو بازی همیشه تو قسمت افلاين لود میشه مثل قبل نمیتونم از همون ابتدا وارد بخش آنلاین بشم، یعنی مشکل از کجاست?!
کسی تا به حال چنین مشکلی داشته
![]()
تاپیک هک هست اونجا سوالتون رو باید بپرسیدسلام دوستان
من اشتباها به ورژن 5.56 آپدیت کردم ... آیا این ورژن قابل هک هست یا مطلع هستید که کی اکسپلویت براش میاد ؟
بستگی به بازی داره زیاد فرقی نمیکنه رو تی وی بزرگ 4k اجراش کنید یا رو یه مانیتور کوچیک بازی بهینه نباشه تمام مشکلاتش رو هردو وجود دارندوستان پی اس فور پرو روی مانیتور فول اچ دی ۱۴۴ هرتز ۱ میلی ثانیه نباید ۶۰ فریم بر ثانیه بده؟ با بوست مود آن و سوپر سمپلینگ مود آف. خسته شدم از این همه لگ و کشیدگی و تاری تصویر. مشکل از کجاست عایا؟ خدا خیرتون بده.