هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خودم یه اکانت معمولی ساختم
خیر ممکن نیست این حرف.پیام داره میگه لایسانس بازی از کار افتاده و مالک اصلی اکانت صاحب اون هست.
اگر مطمنی خودت ساختی شاید اکانتت هک شده و طرفم بازیتو صاحب شده.ببین ایمیلت رو عوض نکرده.اکانتت رو دو مرحله ای نکردی قبلا؟

سلام به دوستان.
من در حال بازی فیفا بودم که بازی قطع شد و وقتی دوباره میخواستم وارد بازی بشم این پیام رو دائم نشون میده لطفا راهنمایی کنید
با تشکر

You cannot use the content This content can be used only by the following users ,who have a licence for it
تصویر را آپلود میکنم
يوزر pass به كسي داده باشي اون رفته دي اكتيو زده نداده باشي هم هك شدي

يوزر pass به كسي داده باشي اون رفته دي اكتيو زده نداده باشي هم هك شدي

من اصلا اکانت نخریدم. توی خود account management یه یوزر ساختم ایمیل هم دادم و یه کد پستی در امریکا را دادم و اکانتم ساخته شد و ایمیل فعال سازی هم برام اومد و همه چیز عادی بود یه مدت هم بازی کردم که این اتفاق افتاد. حالا راهش چیه؟

خیر ممکن نیست این حرف.پیام داره میگه لایسانس بازی از کار افتاده و مالک اصلی اکانت صاحب اون هست.
اگر مطمنی خودت ساختی شاید اکانتت هک شده و طرفم بازیتو صاحب شده.ببین ایمیلت رو عوض نکرده.اکانتت رو دو مرحله ای نکردی قبلا؟

ایمیل تغییر نکرده. اکانت دو مرحله ایم یعنی چی من خیلی با این اصطلاخات اشنا نیستم

خودتون بازیو رو همون اکانت خریدید؟
چون این پیغام مربوط به اکانتای هکی یا اشتراکی هست که وقتی اکانت از پرایمری خارج میشه این پیغام میاد بازی هم قفل میشه

بازی fifa 2017 بود که اکانتی هم نداشت و یکسال بدون اینکه دستگاه رو متصل به اینترنت کنیم بازی میکردیم ولی من بعدا یه EA اکانت ساختم و همینطور یه PS اکانت وحتی بازی آپدیت شد و آخرین آپدیت فیفا 17 هم نصب میشد و بازی میکردیم ولی امروز این اتفاق افتاد

Last edited by a moderator:
بازی fifa 2017 بود که اکانتی هم نداشت و یکسال بدون اینکه دستگاه رو متصل به اینترنت کنیم بازی میکردیم ولی من بعدا یه EA اکانت ساختم و همینطور یه PS اکانت وحتی بازی آپدیت شد و آخرین آپدیت فیفا 17 هم نصب میشد و بازی میکردیم ولی امروز این اتفاق افتاد
خود بازی از کجا اومده؟ اگه خودتون بازیو خریدید میتونید درستش کنید
ولی این ارور یعنی بازی مربوط به یه اکانت دیگه بوده اون اکانتم از پرایمری خارج شده و اگه نمیدونید اکانت مال کیه یا بازی از کجا اومده احتمال زیاد نمیتونید کاری کنید

با
خود بازی از کجا اومده؟ اگه خودتون بازیو خریدید میتونید درستش کنید
ولی این ارور یعنی بازی مربوط به یه اکانت دیگه بوده اون اکانتم از پرایمری خارج شده و اگه نمیدونید اکانت مال کیه یا بازی از کجا اومده احتمال زیاد نمیتونید کاری کنید

بازی روخودم خریدم. اکانت هم برای کس دیگه ای نیست تعجب منهم همینه. اصلا این اکانت پولی نیست که بخواد برای کسه دیگه باشه. یه اکانت معمولیه

با

بازی روخودم خریدم. اکانت هم برای کس دیگه ای نیست تعجب منهم همینه. اصلا این اکانت پولی نیست که بخواد برای کسه دیگه باشه. یه اکانت معمولیه
رمز رو عوض كن برو دي اكتيو ال بزن از توي سايت سوني
ايميلم عوض كن

ایمیل جدید دادم و پسورد جدید و دیاکتیو هم کردم و با ایمیل جدید دوباره اکتیو کردم ولی بازم تو بازی نمیره
active as primary بزن

ایمیل جدید دادم و پسورد جدید و دیاکتیو هم کردم و با ایمیل جدید دوباره اکتیو کردم ولی بازم تو بازی نمیره
فيفا قبل اكانت بسازي روش بود؟

فيفا قبل اكانت بسازي روش بود؟
بله از همونجایی که خریدم فیفا روروش ریخته بود. البته ما همیشه آفلاین بازی میکردیم وهیچوقت بروز رسانی نکرده بودیم تا اینکه یهاکانت ساختم و به روز رسانی کردم و یک هفته هم مشکلی نداشت

active as primary بزن
بله اینکار رو هم قبلا انجام دادم

بله از همونجایی که خریدم فیفا روروش ریخته بود. البته ما همیشه آفلاین بازی میکردیم وهیچوقت بروز رسانی نکرده بودیم تا اینکه یهاکانت ساختم و به روز رسانی کردم و یک هفته هم مشکلی نداشت
خب عزیز اینو از اول میگفتید!
وقتی همه دارن میگن از اکانته و شما میگید اکانت خودمه مشکلی نداره یعنی خودتون بازیو با گیفت کارت مستقیم از استور خریدید
این چیزی که الان شما گفتید یعنی موقع خرید فروشنده براتون اکانت هکی زده و بازیو ریخته که نباید آنلاین میشدید دیگه ربطی به اکانت خودتون نداره این موضوع
اون مدتی هم که تونستید آنلاین بازی کنید بخاطر این بوده که هنوز اکانت ریستور نشده بوده
الانم هیچ کاری نمیتونید بکنید باید بازیو بخرید

• Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
بله اینکار رو هم قبلا انجام دادم
خواستي بره فيفا 19 اكانتش هست 260

خب عزیز اینو از اول میگفتید!
وقتی همه دارن میگن از اکانته و شما میگید اکانت خودمه مشکلی نداره یعنی خودتون بازیو با گیفت کارت مستقیم از استور خریدید
این چیزی که الان شما گفتید یعنی موقع خرید فروشنده براتون اکانت هکی زده و بازیو ریخته که نباید آنلاین میشدید دیگه ربطی به اکانت خودتون نداره این موضوع
اون مدتی هم که تونستید آنلاین بازی کنید بخاطر این بوده که هنوز اکانت ریستور نشده بوده
الانم هیچ کاری نمیتونید بکنید باید بازیو بخرید
خوب سركار بوديما

• Like
Reactions: zilyzal

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or