هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

پس چیکار باید کرد؟
بايد خود بازى رو آپديت کنى دادا بازى cod:ww2 از اول قبل لانچ بازى تو بازار لو رفت و خرده فروش ها زودتر از لانچ جهانى تو بازار پخشش کردن کمپانى سازنده هم براى اجرا نشدن بازى يه آپديت اوليه 19 گيگى براى اينکه بازى اجرا نشه قرار داد و تا زمان لانچ جهانى بازى آپديتشو در دسترس قرار نداد واسه همين براى اجراى بازى آپديت اجباريه

بايد خود بازى رو آپديت کنى دادا بازى cod:ww2 از اول قبل لانچ بازى تو بازار لو رفت و خرده فروش ها زودتر از لانچ جهانى تو بازار پخشش کردن کمپانى سازنده هم براى اجرا نشدن بازى يه آپديت اوليه 19 گيگى براى اينکه بازى اجرا نشه قرار داد و تا زمان لانچ جهانى بازى آپديتشو در دسترس قرار نداد واسه همين براى اجراى بازى آپديت اجباريه
یعنی همش همینه یا بعضی از دیسک های بازی ؟

سلام دوستان
دستگاه من Pro مدل 7116 از مدل مشخصه دستگاه ریجن 2 هست
من تا چند ماه اینده عازم کانادا هستم و انجا برق کشور 110
دستگاههای ریجن ۱ هر دو ولتاز ساپورت میکنه

اما ریجن ۲ پشت دستگاه زده ۲۲۰-۲۴۰
ایا انطرف برای استفاده دستگاه مشکل دارم از هرکی پرسیدم گفته مشکلی نیست از داخل مولتی ولتاژ هست و مشکلی پیش نمیاد
اما به نظر من اگر مولتی بود مثل ریجن ۱ پشت دستگاه میزد ۱۰۰ تا ۲۴۰
خواستم نظر شما بدونم

چند سال پیش تو سایت بودم خیلی وقته نیامدم سایت حتی یوزر هم فراموش کردم یادش بخیر \m/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: se.phi.roth
نه بعضی بازی ها اینطورن مثل cod:ww2 بعضی بازی ها بدون آپدیت هم اجرا میشن
نسخه دیجیتالی تمام بازی ها که هم بدون آپدیت بازی نصب نمیشه
واسه آپدیتش نمیشه چند ساعتش یه روز دانلود چند ساعتش بعدش و ادامه دار کلا یا نه؟

سلام دوستان
دستگاه من Pro مدل 7116 از مدل مشخصه دستگاه ریجن 2 هست
من تا چند ماه اینده عازم کانادا هستم و انجا برق کشور 110
دستگاههای ریجن ۱ هر دو ولتاز ساپورت میکنه

اما ریجن ۲ پشت دستگاه زده ۲۲۰-۲۴۰
ایا انطرف برای استفاده دستگاه مشکل دارم از هرکی پرسیدم گفته مشکلی نیست از داخل مولتی ولتاژ هست و مشکلی پیش نمیاد
اما به نظر من اگر مولتی بود مثل ریجن ۱ پشت دستگاه میزد ۱۰۰ تا ۲۴۰
خواستم نظر شما بدونم

چند سال پیش تو سایت بودم خیلی وقته نیامدم سایت حتی یوزر هم فراموش کردم یادش بخیر \m/
سلام
اگر خیلی حساس هستی یه دونه ادامپتور بگیر براش همون جا تا برق رو درست بهت بده
همین جا که من کویت هستم برای بعضی از دستگاه ها ادامپتور برق میفروشن و خیلی خوب هم جواب میده فقط بگم که سه شاخه است نه دو شاخه

سلام،من یه چند وقتیه تو انجمن آنلاین نبودم
پی اس ان فیلتر شده؟یعنی دیگه فایده نداره ps4 بگیریم یا میشه کاریش کرد؟ممنون میشم کسی جواب بده:D
بله فیلتر شده اینکاری برو توی این تاپیک بحثشو دوستان اونجا دارند انجام میدن
حل مشکل Cannot Download آپدیت بازیها با دستگاه

Last edited by a moderator:
سلام،من یه چند وقتیه تو انجمن آنلاین نبودم
پی اس ان فیلتر شده؟یعنی دیگه فایده نداره ps4 بگیریم یا میشه کاریش کرد؟ممنون میشم کسی جواب بده:D
پی اس ان فیلتر نشده. روی بعضی از اینترنت ها که اکثر بچه ها راجع به ایرانسل شکایت داشتن این اتفاق افتاده
بنده از اینترنت ADSL (شاتل) استفاده میکنم، مشکلی ندارم، نه برای دانلود مستقیم بازی و آپدیت ها، نه برای آنلاین بازی کردن....

• Like
Reactions: mahan.bs and rezab
دوستان این دلار 4200 اصلا میتونه رو قیمت کنسول تاثیر بزاره یانه؟به نظرتون الان ps4 بگیرم یا صبر کنم؟متاسفانه لان نسبت به یه ماه پیش 200 تومن گرونتر شده:|

دوستان این دلار 4200 اصلا میتونه رو قیمت کنسول تاثیر بزاره یانه؟به نظرتون الان ps4 بگیرم یا صبر کنم؟متاسفانه لان نسبت به یه ماه پیش 200 تومن گرونتر شده:|
دلار اسما 4200 شده ولی در اصل همون 6000 تومنه. اگه شما دیدی قیمت ها بیاد پایین ما هم می بینیم

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

• Like
Reactions: rezab and Mprince
یعنی به این واردکننده های کنسول دلار 4200 تعلق نمیگیره؟
اگر هم تعلق بگیره تا بیاد اعمال بشه ، دو سه ماهی طول می کشه. اینجا ایرانه، قیمت ها یک روزه بالا می ره، یک ساله برمی گرده سر جاش! حساب کتاب که نداره.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

سلام
اگر خیلی حساس هستی یه دونه ادامپتور بگیر براش همون جا تا برق رو درست بهت بده
همین جا که من کویت هستم برای بعضی از دستگاه ها ادامپتور برق میفروشن و خیلی خوب هم جواب میده فقط بگم که سه شاخه است نه دو شاخه

اقا کویت چجوریه وضعش؟ از ایران بهتره قیمت ps4 و بازی هاش چطوره ؟
نمایندگی سونی اونجا هست؟
ممنون میشم جواب بدین چون واقعا کنجکاوم

• Like
Reactions: se.phi.roth
سلام دوستان
2 تا سوال
وقتی من هر بازی رو بخوام بازی کنم فقط با شوکش میشه بازی کرد و دکمه هاش ( بالا، پایین،چپ و راست) غیر فعاله
چیکار کنم فعال بشن اونا ؟

سوال دوم
چطور میتونم با دو دسته بازی کنم؟
فقط یه دسته رو میشناسه ؟ مثلا pes 18 یا nba 2k18

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or