هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان این دلار 4200 اصلا میتونه رو قیمت کنسول تاثیر بزاره یانه؟به نظرتون الان ps4 بگیرم یا صبر کنم؟متاسفانه لان نسبت به یه ماه پیش 200 تومن گرونتر شده:|
والا من امروز رفتم قیمت کنم دیدم 500گیگ شده 1.600!!!
والا چند ماه پیش 1 ترا 1.400 بود!!
البته من تصمیم گرفتم از اینترنت خرید کنم چون خیلی گرونه تو بازار،یه سایتی رو دیدم 500گیگ رو میده 1.500،البته اردیبهشت میخوام بگیرم،اگه تا اون موقع ارزون نشه از همون (م$ت استور:D) میگیرم:D

• Like
Reactions: Jack cooper
سلام دوستان
2 تا سوال
وقتی من هر بازی رو بخوام بازی کنم فقط با شوکش میشه بازی کرد و دکمه هاش ( بالا، پایین،چپ و راست) غیر فعاله
چیکار کنم فعال بشن اونا ؟

سوال دوم
چطور میتونم با دو دسته بازی کنم؟
فقط یه دسته رو میشناسه ؟ مثلا pes 18 یا nba 2k18
اون مدل بازی کردن با دکمه های جهت دار خیلی وقته که منقرض شده. تقریبا از PS3 به بعد دیگه با آنالوگ بازی کنترل میشه و دکمه های جهت دار به کنترل منو بسنده شده. تو بعضی از بازی ها میشه این گزینه رو تغییر داد ولی من با همون آنالوگ ها عادت کردم توصیه می کنم با همون آنالوگ بازی کنید.
برای دو نفره بازی کردن از یوزر Guest به عنوان دسته دوم استفاده کنید.
لینک آموزش دو نفره :

نحوه وصل کردن دسته دوم به ps4

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

• Like
Reactions: rezab and barpapapa
اون مدل بازی کردن با دکمه های جهت دار خیلی وقته که منقرض شده. تقریبا از PS3 به بعد دیگه با آنالوگ بازی کنترل میشه و دکمه های جهت دار به کنترل منو بسنده شده. تو بعضی از بازی ها میشه این گزینه رو تغییر داد ولی من با همون آنالوگ ها عادت کردم توصیه می کنم با همون آنالوگ بازی کنید.

مرسی عرفان عزیز.پس خیلی سختتر شد
راستی چرا وقتی میرم تو یه بازی دو نفره یه دسته خودبخود غیر فعال میشه؟نمیشه دو نفره بازی کرد

• Like
Reactions: erfanPS4
مرسی عرفان عزیز.پس خیلی سختتر شد
راستی چرا وقتی میرم تو یه بازی دو نفره یه دسته خودبخود غیر فعال میشه؟نمیشه دو نفره بازی کرد
سختیش برای اولشه. من برعکس الان بازی کردن با دکمه های جهت دار برام سخت شده !!!
تو PS4 به ازای هر یوزر ، یک دسته تعریف میشه. پس برای دسته دوم باید یک یوزر دیگه هم معرفی کنی، در این مورد می تونی از یوزر مهمان یا همون Guest استفاده کنی.

• Like
Reactions: rezab and barpapapa
البته من تصمیم گرفتم از اینترنت خرید کنم چون خیلی گرونه تو بازار،یه سایتی رو دیدم 500گیگ رو میده 1.500،البته اردیبهشت میخوام بگیرم،اگه تا اون موقع ارزون نشه از همون (م$ت استور:D) میگیرم:D
الان دیگه PS4 مثل اتومبیل به یه کالای سرمایه ای تبدیل شده، هر کی قبلا خریده سود کرده
یادش بخیر من مدل فت 1216B یک ترابایت رو 1120000 خریدم. واقعا یادش بخیر

الان دیگه PS4 مثل اتومبیل به یه کالای سرمایه ای تبدیل شده، هر کی قبلا خریده سود کرده

والا تو همه جای دنیا وسایل الکترونیکی با گذشت زمان قیمتشون کمتر میشه،اینجا برعکسه:D
دوستام همه 2دسته و 1ترا پارسال خریدن 1.300 من باید 1.500 پای 500 پول بدم~X(

والا تو همه جای دنیا وسایل الکترونیکی با گذشت زمان قیمتشون کمتر میشه،اینجا برعکسه:D
دوستام همه 2دسته و 1ترا پارسال خریدن 1.300 من باید 1.500 پای 500 پول بدم~X(
اینجا ایرانه. جزو این دنیا نیست. جهان سوم یعنی همین دیگه. این دنیا و اون دنیا و ایران.

یادش بخیر من مدل فت 1216B یک ترابایت رو 1120000 خریدم. واقعا یادش بخیر

خیلی خوب خریدی من سال ۲۰۱۵ مدل ۱۲۱۶b یک ترا فت خریدم ۱۳۲۰ سال بعدش با اسلیم عوضش کردم اسلیم یک ترا ۲۰۱۶bبرام شد ۱۲۵۰ الان ۱۶۰۰ شده!
تنها مدلی که ارزون خریدم فت سفید ۱۲۰۶a ریجن ۳ اونم تازه کارکرده بود پارسال خریدم ۹۰۰
قبل عید هم پرو ۷۱۱۶bسفید خریدم ۲۱۰۰ الان شده ۲۵۰۰ تا ۲۶۰۰ واقعا جای تعجب داره!!

• Like
چند وقت پیش یکی از فامیلامون pspro خریده بود از توپخونه بعد اورده بود پیشه من که ببینه بهش ننداختن یانه ، خلاصه ما که از سرکار برگشتیم رفتم جعبشو باز کردم بعد دیدم رو دستش برچسب کشیده نشده یه چنتا ختو خشم روش بوده اونوقت به فامیلمون گفتم طرف بهت کنسوله رفرش انداخته برو پسش بده ولی گوش نکرد . خلاصه دیروز بهم زنگ زده که کنسولش مشکل پیداکرده . در کل میخواستم بگم که ما چند برابره قیمته جهانی پول جنسایه بی کیقیت و تقلبی رو داریم میدیم

سلام دوستان قصد دارم یه ps4 اسلیم بخرم ایا نسبت به فتش بهتر شده اخه خیلی کوچک شده و میترسم تو بازی های بزرگ گرم کنه و مشکل براش پیش بیاد کسگم
و اینکه دسته دوم اورجینال خور تک دسته و بدون بازی چند بخرم بهتره ؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان قصد دارم یه ps4 اسلیم بخرم ایا نسبت به فتش بهتر شده اخه خیلی کوچک شده و میترسم تو بازی های بزرگ گرم کنه و مشکل براش پیش بیاد کسگم
و اینکه دسته دوم اورجینال خور تک دسته و بدون بازی چند بخرم بهتره ؟؟؟؟؟؟
تغییرات اسلیم نسبت به فت :
ظاهر کوچکتر
صدای فن کمتر
قدرت وای فای بهتر (خیلی محسوس نیست)
حذف شدن پورت صدای اپتیکال در سری اسلیم
در برخی روایات، افت کیفیت بدنه در سری اسلیم

دست دوم اورجینال خور با توجه به این نابسامانی های بازار، فکر کنم حدود یک میلیون تا یک میلیون و صد شاید مناسب باشه.

تغییرات اسلیم نسبت به فت :
ظاهر کوچکتر
صدای فن کمتر
قدرت وای فای بهتر (خیلی محسوس نیست)
حذف شدن پورت صدای اپتیکال در سری اسلیم
در برخی روایات، افت کیفیت بدنه در سری اسلیم

دست دوم اورجینال خور با توجه به این نابسامانی های بازار، فکر کنم حدود یک میلیون تا یک میلیون و صد شاید مناسب باشه.

ممنون پس مشکل خاصی نداره سری اسلیم ؟؟؟نسبت به فت مثلا در اجرای بازی گرم کردن افت فریم .........

اگه یه دستگاهی بخریم که قبلا روش بازی هکی بوده،اونوقت ما اکانت هکیارو پاک کنیم و آنلاین شیم مشکلی پیش نمیاد؟
مشکلی پیش نمیاد اما باید از طرف بپرسی ببینی بن شده بوده دستگاه یا نه

Last edited by a moderator:
  • Like
اقا کویت چجوریه وضعش؟ از ایران بهتره قیمت ps4 و بازی هاش چطوره ؟
نمایندگی سونی اونجا هست؟
ممنون میشم جواب بدین چون واقعا کنجکاوم
وضعش صدزدصد بهتر از ایرانه
قیمت پلی 4 از 90 دینار تا 130 دینار هست و بازی هاش هم مثل گاد اف وار 4 که می خواد بیاد از 25 دینار شروع میشه تا 8 دینار اینا قیمت های اکبند هستن
نه متاسفانه نمایندگی سونی اینجا نداره و نمیدونم چرا اینجا سونی طرفدار نداره و بیشتر اپل و سامسونگ طرفدار دارند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or