هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ممنون پس مشکل خاصی نداره سری اسلیم ؟؟؟نسبت به فت مثلا در اجرای بازی گرم کردن افت فریم .........
خیر مشکلی نداره و همون عملکرد و اجرا رو داره اما اگر خواستید اسلیم بگیرید سری 21 رو بگیرید مثل 2116 تا مشکلات احتمالی سری 20 توش برطرف شده.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

• Like
Reactions: rezab
مشکلی پیش نمیاد اما باید از طرف بپرسی ببینی بن شده بوده دستگاه یا نه
و یا اینکه همونجا جلوی فروشنده دستگاه رو آنلاین کنی و چک کنی ببینی دستگاه بن شده یا نه. برای چک کردن آنلاین هم می تونی Hotspot گوشیتو روشن کنی و دستگاه رو با وای فای به گوشی متصل کنی و از طریق اینترنت موبایل ، دستگاه به اینترنت وصل بشه و اینجوری چک کن ببین بن شده یا خیر.

من ميخوام يه اكانت جديد بسازم باهاش يه بازي بخرم بعد ميخوام اين اكانت رو بدم به دوستم كه اونم رو كنسولش اجرا كنه. حالا سوالم اينه : من با اكانت اصليم ميتونم تروفي بگيرم ؟ دوستمم با اكانت اصلي خودش ميتونه تروفي بگيره؟ يا بايد رو همون اكانتي كه بازي باهاش خريداري شده بازي كنه؟

من ميخوام يه اكانت جديد بسازم باهاش يه بازي بخرم بعد ميخوام اين اكانت رو بدم به دوستم كه اونم رو كنسولش اجرا كنه. حالا سوالم اينه : من با اكانت اصليم ميتونم تروفي بگيرم ؟ دوستمم با اكانت اصلي خودش ميتونه تروفي بگيره؟ يا بايد رو همون اكانتي كه بازي باهاش خريداري شده بازي كنه؟
فرقی نداره درواقع تروفی به اون اکانت داده میشه خیلی ها تو خارج پول میدن با مشخصات اکانتشون به گیمرهای هاردکور تا بازی براشون پلات کنه
اگه دوست شما روی اون اکانت شما بازی کنه هرتروفی تو هر بازی بکنه به اکانت شما تعلق میگیره اما اگه log outکنه نه به خودش میره نه به تو و اگه با اکانت خودش بازی کنه به خودش میره تروفی

فرقی نداره درواقع تروفی به اون اکانت داده میشه خیلی ها تو خارج پول میدن با مشخصات اکانتشون به گیمرهای هاردکور تا بازی براشون پلات کنه
اگه دوست شما روی اون اکانت شما بازی کنه هرتروفی تو هر بازی بکنه به اکانت شما تعلق میگیره اما اگه log outکنه نه به خودش میره نه به تو و اگه با اکانت خودش بازی کنه به خودش میره تروفی
اصن قرار نيست هيچكدوممون رو اون اكانت كه بازي باهاش خريده شده بازي كنيم. اگه اين اكانت رو روي دو تا كنسول لاگ اين كنيم هر كدوممون ميتونيم رو اكانت اصلي خودمون اون بازي رو انجام بديم و تروفي بگيريم؟ ( در اصل ٣ تا اكانته . يكي برا من يكي برا دوستم يكيم اكانتيه كه بازي باهاش خريداري شده )

سلام دوستان یه گیفت کارت ۵۰ یورو یکی از دوستان از المان واسم فرستاده وقتی واردش میکنم این میاد

4m8g_screenshot_۲۰۱۸-۰۴-۱۷-۲۲-۳۱-۳۴_thumb.png
4m8g_screenshot_۲۰۱۸-۰۴-۱۷-۲۲-۳۱-۳۴.png

اما وقتی میخام ثبت نهایی کنم قبول نمیکنه

w3s2_screenshot_۲۰۱۸-۰۴-۱۷-۲۲-۳۱-۴۴.png

متاسفانه بعد از فرستادن کد گیفت کارتو انداخته دور نمیتونه پسش بده راهی هست بتونم از پشتیبانی سونی اکیش کنم؟!
لطفا کمک کنین ممنون میشم

سلام دوستان یه گیفت کارت ۵۰ یورو یکی از دوستان از المان واسم فرستاده وقتی واردش میکنم این میاد

متاسفانه بعد از فرستادن کد گیفت کارتو انداخته دور نمیتونه پسش بده راهی هست بتونم از پشتیبانی سونی اکیش کنم؟!
لطفا کمک کنین ممنون میشم
من متوجه نمیشم چی نوشته و چه اروری داده! خودتون به المانی مسلط هستین؟
با خود کنسول هم تست کردین؟

• Like
Reactions: underal

لطفا کمک کنین ممنون میشم
ترجمه متن خطای آلمانی :
کد وارد شده اشتباه است یا نامعتبر است.
The entered prepaid card code is wrong
or no longer valid.

کاش کدش رو داشتید تا به Support سونی ارسال می کردید. اگر دارید یا حفظ هستید ، حتما به پشتیبانی سونی ارسال کنید.

• Like
ترجمه متن خطای آلمانی :
کد وارد شده اشتباه است یا نامعتبر است.
The entered prepaid card code is wrong
or no longer valid.

کاش کدش رو داشتید تا به Support سونی ارسال می کردید. اگر دارید یا حفظ هستید ، حتما به پشتیبانی سونی ارسال کنید.

کدشو دارم میشه کاری کرد ؟

کدشو دارم میشه کاری کرد ؟
قبل از اطلاع دادن، کارهای زیر رو انجام بدید:
1- چک کنید که ریجن اکانتتون با ریجن گیفت کارت خریداری شده یکی باشه. ریجن آلمان ، ریجن دو یعنی اروپا می باشد.
2- از یک وی پی ان کشور آلمان استفاده کنید. البته این مرحله خیلی مهم نیست.

در صورتی که به نتیجه نرسیدید به آدرس زیر مراجعه کنید :

PlayStation® Support

البته من احتمال می دم ریجن اکانتتون به ریجن گیفت کارت نخورده. یه بررسی فرمائید.

• Like

لطفا کمک کنین ممنون میشم
توی عکس اولی که کد رو شناخته نوشته 50 یورو اضافه میشه !
شاید سیستمشون قاطی کرده، بعدا تست کن ببین 50 تا به حسابت اضافه شده یا نه.

• Like
Reactions: rezab and underal
قبل از اطلاع دادن، کارهای زیر رو انجام بدید:
1- چک کنید که ریجن اکانتتون با ریجن گیفت کارت خریداری شده یکی باشه. ریجن آلمان ، ریجن دو یعنی اروپا می باشد.
2- از یک وی پی ان کشور آلمان استفاده کنید. البته این مرحله خیلی مهم نیست.

در صورتی که به نتیجه نرسیدید به آدرس زیر مراجعه کنید :

PlayStation® Support

البته من احتمال می دم ریجن اکانتتون به ریجن گیفت کارت نخورده. یه بررسی فرمائید.

مطمعنم گیفت المانه چون کدو میشناسه که اون +50€میاد(عکسشم بالا فرستادم)
شاید اعتبار کارت تموم شده چون دوستم رفته از یه مواد غذایی گرفت<:-P
توی عکس اولی که کد رو شناخته نوشته 50 یورو اضافه میشه !
شاید سیستمشون قاطی کرده، بعدا تست کن ببین 50 تا به حسابت اضافه شده یا نه.

منم در تعجبم کدو میشناسه ولی بعدش میزنه اعتبار نداره شاید اعتبارش تموم شده اگه همچین چیزی باشه چون هم با سیستم زدم هم موبایل همون ارورو میده

مطمعنم گیفت المانه چون کدو میشناسه که اون +50€میاد(عکسشم بالا فرستادم)
شاید اعتبار کارت تموم شده چون دوستم رفته از یه مواد غذایی گرفت<:-P

منم در تعجبم کدو میشناسه ولی بعدش میزنه اعتبار نداره شاید اعتبارش تموم شده اگه همچین چیزی باشه چون هم با سیستم زدم هم موبایل همون ارورو میده
وای تو رو خدا نگاه کن تو آلمان تو سوپرمارکت هاشون هم گیفت کارت پلی استیشن می فروشن اون وقت ما با بدبختی پیدا می کنیم اونم با چند برابر قیمت، تازه اگر هکی باشه یا نباشه. واقعا دارن لذت می برن خارج از کشور.
تو ریجن اروپا بودن گیفت کارت شکی نیست. شما باید اکانت خودتون که دارید براش شارژ 50€ وارد می کنید چک کنید که آدرس Location مربوط به اروپا باشه نه آمریکا.

وای تو رو خدا نگاه کن تو آلمان تو سوپرمارکت هاشون هم گیفت کارت پلی استیشن می فروشن اون وقت ما با بدبختی پیدا می کنیم اونم با چند برابر قیمت، تازه اگر هکی باشه یا نباشه. واقعا دارن لذت می برن خارج از کشور.
تو ریجن اروپا بودن گیفت کارت شکی نیست. شما باید اکانت خودتون که دارید براش شارژ 50€ وارد می کنید چک کنید که آدرس Location مربوط به اروپا باشه نه آمریکا.

قبلش یه ۲۰یورو زدم راحت قبول کرد و به اکانتم اضاف شد فک نکنم مشکل از لوکیشن باشه

• Like
Reactions: erfanPS4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or