هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان سلام. ببخشید اگه سوالم تکراریه. من دیسک بازی گاد آو وار رو خریدم که ریجن دو هست. اکانتم ریجن یک. مشکلی که نداره؟ آپدیت بازی رو باید ریجن 2 بگیرم؟ بازم ببخشید
نه مشکلی نداره.
اپدیت بازی باید طبق ریجن دیسک باشه.

• Like
Reactions: rezab
سلام به دوستان ، آقا یه سوال من چون عادت به بازی با PC دارم مخصوصاً بازی های اول شخص سوالی که برام مطرح هست برای خرید ps4
اینه که آیا من میتونم به اون کیبورد و موس اضافه کنم؟ لطفاً دقیق منو راهنمایی کنید که به چه صورت این کار انجام میشه و آیا هزینه زیادی رو
به همراه داره؟؟

سلام به دوستان ، آقا یه سوال من چون عادت به بازی با PC دارم مخصوصاً بازی های اول شخص سوالی که برام مطرح هست برای خرید ps4
اینه که آیا من میتونم به اون کیبورد و موس اضافه کنم؟ لطفاً دقیق منو راهنمایی کنید که به چه صورت این کار انجام میشه و آیا هزینه زیادی رو
به همراه داره؟؟
بله این کار امکان پذیر هست منتها یه مقدار هزینه ش بالاست چیزی بین 500 تا 600 تومان
هم مبدل موس و کیبورد هست که می تونی باهاش هر موس و کیبوردی رو بهش وصل کنی و هم موس و کیبورد مخصوص PS4

چگونه ماوس و کیبورد را به پلی استیشن 4 خود متصل کنیم؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk

• Like
Reactions: rezab and tranceyou
سلام دوستان من الان يه ديسك بازي ريجن دو دارم ميخوام بازيو ابديت كنم از تو نت چه ابديتي رو بگيريم ريجن ديسكم يا ريجن اكانتي كه توش بازي ميكنم ؟

سلام دوستان من الان يه ديسك بازي ريجن دو دارم ميخوام بازيو ابديت كنم از تو نت چه ابديتي رو بگيريم ريجن ديسكم يا ريجن اكانتي كه توش بازي ميكنم ؟
به کد بازی CUSA هم توجه کنید.

سلام دسته ps4شارژ نمیشه نه تو حالت روشن نه تو حالت rest mod میشه راهنماییم کنید؟
سلام
دسته رو توسط حفره ای که پشت دسته وجود داره ریست کنید، اگر نتیجه نداد می تونید از آداپتور آمپر پایین گوشی های آندروید هم استفاده کنید. اگر باز هم نتیجه نداشت، احتمال وجود ایراد سخت افزاری هست.

Last edited by a moderator:
سلام دوستان

چت انلاین ساپورت سونی ساعت کاریشون از کی تا کی هست؟
به تایم ایران میشه :

دوشنبه تا جمعه : 18:30 تا 10:30 روز بعد
شنبه و یکشنبه: 19:30 تا 8:30 روز بعد

البته برای مشتریان آمریکاست. ما هم اهل همونجا حساب می شیم
البته قبلش فیلترشکن فراموش نشه.

• Like
Reactions: underal

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن