هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

امروز دیسک cod ww2 گرفتم دیسک داخل دستگاه که میزارم میگه باید دستگاه اپدیت بشه .چنتا اکانت هکی دارم اگه اپدیت بشه میپرن راهی هست برای رفع مشکل؟اصلا اپدیته برای چی هست؟؟؟یعنی هر بازی جدیدی بخوام دیسکی بخرم حتما باید کنسول اپدیت شده باشه؟ممنون میشم راهنمایی کنید
هر وقت بازی جدیدی عرضه میشه شرکت ناشر طبق تعهداتش روی دیسک اون بازی اخرین فریمور کنسول رو نصب میکنه که اگر احیانا روزی کنسول هک شد نتونه بازی های جدیدو بالا بیاره.این قانونشه و برا ps3 هم اینجور بود.از این ها گذشته خوده بازی ww2 برای اجرای بخش سینگلش هم اپدیت اجباری داره و حتما باید اخرین پچ بازی دانلود شه

• Like
Reactions: rezab
سلام دوستان
من سه ساله یه کنسول فت ریجن ۳، دارم همینجور که میدونید دکمه های انتخاب و بک تو این ریجن فرق میکنه(مثلا O به عنوان دکمه انتخاب ، و X به عنوان دکمه بک) البته فقط تو منو های خود کنسول به این شکله و تو بازی ها اینجوری نیست ، همون حالت اصلی خودشو داره
حالا یه اتفاق عجیب افتاده تو این چندتا بازی اخیری که نصب کردم (مثلا ،گاد او وار ، ولفنشتاین ۲و شادو او موردور ) تماما دکمه های انتخاب که باید ضربدر باشه تبدیل شده به دایره و دکمه بک تبدیل شده به ضربدر ، البته فقط در بخش منو های بازی همچین مسائلی پیش اومده و تو خود گیم پلی حالت نرمال داره ، نکته جالب اینه بازی های که قبلا نصب بوده رو‌کنسولم هنوزم حالت نرمال خودشو داره و هیچ‌تفاوتی نکرده ، حتی بازی قدیم تر مثل یونیتی که جدیدا نصب کردم حالت نرمال خودشو داره
بازی ها همه دیجیتالی و ریجن ۱ هست
هر چند مشکل حادی نیست ولی خیلی عجیبه این قضیه برام ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز برای منم همچین اتفاقی افتاده . کنسول من هم ریجن 3 هست و زمانی که cod wwll با ولفنشتاین رو توش گزاشتم همینجوری شد ولی خوب خیالت راحت که هیچ مشکلی نیست .

• Like
سلام دوستان ميشه چند تا كانال باسابقه و مطمن در زمينه فروش اكانت قانوني ظرفيتي معرفي كنيد ممنون ميشم

دوستان يه كمكي كنيد گيج شدم الان بازي نيو ريجن يك هم نسخه معموليش هم نسخه كمپلتش يه كد دارن زده casu 07113 چطوري هست ؟

Last edited by a moderator:
دوستان يه كمكي كنيد گيج شدم الان بازي نيو ريجن يك هم نسخه معموليش هم نسخه كمپلتش يه كد دارن زده casu 07113 چطوري هست ؟
خب قرار نیست خود بازی اصلی فرق داشته باشه که
نسخه‌ کامپلت دی ال سی های بازی همراه با خود بازی اصلیه
بنابراین شما بازی اصلی که کدشم فرقی با نسخه معمولی نداره رو دانلود و نصب میکنی بعدشم اون دی ال سی هارو میتونی بگیری چون نسخت کامپلت بوده و رایگان بهشون دسترسی داری.
حالا شاید درمورد همه بازیا اینطور نباشه ولی تا جایی که من تا حالا دیدم همیشه همینطور بوده

• Like
دوستان اون روش بود كه بازي ها رو تو دانلود ليست ميزاشتيم بعد افلاين نصب ميكرديم سوني درستش كرده ؟ قبلا انجام دادم الان بعد ابديت جديد هركاري ميكنم نميشه

کدوم قسمتش مشکل دارید؟

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
ممنون اشتباه از من بود ديتايي كه دانلود كرده بودم اشتباه هست يني تو سايت نگاه كردم بازي نيو كمپلت اديشن ريجن يك زده ٠٧١١٣ بعد تو psx كدي كه نشون ميده ١٠٥٠ همچين چيزي دقيق عددش يادم نيست نميدونم چرا اينطوري هست شايد سايت سوني اشتباهي كد نسخه معمولي رو نشون داده

• Like
Reactions: erfanPS4
این فیلمه حقیقته؟!!!
بعد آپدیت رو از کدوم سرور داره میگیره؟!!

اجرای بازی های xbox one بر روی ps4!!!تنها با یک عدد فلش
فیلم رو دیدم. به نظرم روی فریمور های پایین، این کار رو انجام داده و به نظر میاد این حرکت، قدیمی باشه. خودشم آخرش می گه که ممکنه سونی این قابلیت رو برداره. در هر صورت باید روی فریمور های جدید تست بشه. خیلی حرکت قابل توجهی نیست چون در هر حالت نیاز به دیسک ایکس باکس هست هم خوب اونم گرونه به هر حال.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

يه سوال اكانت هكي اصلا ريسك بن شدن كنسول هست يا خير ؟
قبلا کمتر بود الان ریسک بن شدن کنسول خیلی بالاست حدود هفت هشت ماهی میشه سونی بیشتر دنبال کسایی هست که اکانت هکی استفاده میکنند مجازاتشم بن شدن کنسول به صورت موقت و یا دائمی هست
پیشنهاد من اینه سعی کنید از اکانت هکی استفاده نکنید بن شدن کنسول بدتر از اینه که شما بخوای هزینه بازی بدی!
بازی رو به صورت کارکرده بخرید تا موقع تعویض و فروشش ضرر کمتری کنید
بازی های جدید هم اگر صبور باشید مثل من میتونید بعد ۴ الی شش ماه از عرضه اون بازی پلمپ بخرید و اگه خوشتون اومد آرشیو کنید
در مورد بازی های دیجیتال از استور گذشته از اکانت پلاس که سونی نه تنها واسه مشترکین پلاس برای بعضی بازی ها تخفیف میزنه بلکه واسه کسایی هم که اشتراک پلاس ندارند تخفیف های خوبی میزنه من اسفند ماه بازی uncharted collection رو off زده بود 8 دلار خریدم
Tomb raider رو هم 6 دلار یعنی از دیسک هم بعضی تخفیف های سونی ارزونتر در میاد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: masoud101 and imoon
سلام
ی سوال
کسایی که هارد اکسترنال وصل کردن به کنسول برای من بعضی بازی ها زیرش نوشته دانلودینگ و نمیشه انتقال داد در حالی که اخرین اپدیتشون هم نصبه

آخرین ویرایش:
سلام دوستان میشه دیتا یه بازی را به هارد اکسترنال انتقال بدی و بعد هارد را به یه کنسول دیگه وصل کنی و دیتا بازی را کپی کنی رو اون کنسول ؟؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه میدونم شاید خنده دار باشه ولی یه بچه ها خیلی تاکید داشت که ps4 امکان داره ویروس بگیره منم فقط میخندیدم به حرفش حالا به شک افتادم چون خیلی مطمئن میگفت ایا امکانش هست مثلا با فلش ویروسی بشه؟؟؟؟

سلام
ی سوال
کسایی که هارد اکسترنال وصل کردن به کنسول برای من بعضی بازی ها زیرش نوشته دانلودینگ و نمیشه انتقال داد در حالی که اخرین اپدیتشون هم نصبه
منم همچین مشکلی رو دارم. کسی نمیدونه چطور میشه برطرفش کرد؟

سلام دوستان میشه دیتا یه بازی را به هارد اکسترنال انتقال بدی و بعد هارد را به یه کنسول دیگه وصل کنی و دیتا بازی را کپی کنی رو اون کنسول ؟؟؟؟
یه سوال دیگه اینکه میدونم شاید خنده دار باشه ولی یه بچه ها خیلی تاکید داشت که ps4 امکان داره ویروس بگیره منم فقط میخندیدم به حرفش حالا به شک افتادم چون خیلی مطمئن میگفت ایا امکانش هست مثلا با فلش ویروسی بشه؟؟؟؟
بازی از/به هارد اکسترنال فقط move میشه امکان کپی نداره
ویروس :)) نه امکان نداره

• Like
Reactions: abbas 007

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or