هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

رفقا بعضی وقت ها هفته ۱بار که من ps4رو روشن میکنم رو TVتصویر نمیده باید کابل HDMiرو در بیارم دوباره بزنم تا تصویر بیاد به نظرتون مشکل از چیه تا الان ۴ بار اتفاق افتاده PS4 PRO و Sony e80 TV
به تظرتون مشکل از کابل هست ؟

دوستان بنظرتون ps4 اسلیم بگیرم یا پرو با توجه به اینکه قیمتش هم رفته بالا و تلویزیون معمولی دارم یه مورد دیگه این قابلیت بوست چقدر به چشم میاشد

دوستان بنظرتون ps4 اسلیم بگیرم یا پرو با توجه به اینکه قیمتش هم رفته بالا و تلویزیون معمولی دارم یه مورد دیگه این قابلیت بوست چقدر به چشم میاشد
دوست عزیز پرو واقعا با این قیمت ارزش نداره وافاوت زبادی هم با اسلیم نداره٬فقط اگه میخای زودتر بگیر چون احتمالا قیمت ها بازم بالاتر میره

راستشو اگه بخوای منم که tv full hd دارم قبلا فت و اسلیم داشتم یه مقدار پرو که گرفتم گرافیک روشنتری داره ولی اختلاف زیاد نیست boost mode هم تو بازی احساسش نمیکنی فقط تو بازی انلاین مثل بلاد بورن و دارک سولز خودشو نشون میده ولی همونطور که دوستمون گفتن پرو الان با قیمتی که داره واقعا نمیارزه ولی اگه قصد خرید داری هر کدومشو میخوای بخری تا گرونتر نشده بخر

سلام خسته نباشید میگم بهتون بابت سایت خوبتون
دوستم با یه فردی اکانت شرینگ داشتن و بازی میخریدن بعد طرف مقابل کنسولشو فروخت اما اکانتش موند
منم با دوستم شریک شدیم و قرارشد اکانت رو شر کنیم و باهم بازی بخریم
ولی از اونجایی ک یه اکانت شرینگ داشت پرسیدیم و گفتن یا باید بیخیال اکانت شر شده ی قبلیش بشه یا طبق توضیحات شما اکانت منو از رو سایت دی اکتیو کنه
ماهم همین کارو کردیم و من برای اجرای بازی ها باید به اینترنت متصل باشم و گرنه بازیها رو قفل شده نشون میده
حالا یه سوال داشتم از خدمتتون
اینکه من میتونم یه اکانت هکی رو رو کنسولم فعال کنم و اکانت خودم رو هم داشته باشم؟؟؟؟هیچ مشکلی پیش نمیاد؟؟
ممنونم....

سلام دوستان
من سه ساله یه کنسول فت ریجن ۳، دارم همینجور که میدونید دکمه های انتخاب و بک تو این ریجن فرق میکنه(مثلا O به عنوان دکمه انتخاب ، و X به عنوان دکمه بک) البته فقط تو منو های خود کنسول به این شکله و تو بازی ها اینجوری نیست ، همون حالت اصلی خودشو داره
حالا یه اتفاق عجیب افتاده تو این چندتا بازی اخیری که نصب کردم (مثلا ،گاد او وار ، ولفنشتاین ۲و شادو او موردور ) تماما دکمه های انتخاب که باید ضربدر باشه تبدیل شده به دایره و دکمه بک تبدیل شده به ضربدر ، البته فقط در بخش منو های بازی همچین مسائلی پیش اومده و تو خود گیم پلی حالت نرمال داره ، نکته جالب اینه بازی های که قبلا نصب بوده رو‌کنسولم هنوزم حالت نرمال خودشو داره و هیچ‌تفاوتی نکرده ، حتی بازی قدیم تر مثل یونیتی که جدیدا نصب کردم حالت نرمال خودشو داره
بازی ها همه دیجیتالی و ریجن ۱ هست
هر چند مشکل حادی نیست ولی خیلی عجیبه این قضیه برام ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوستان
من سه ساله یه کنسول فت ریجن ۳، دارم همینجور که میدونید دکمه های انتخاب و بک تو این ریجن فرق میکنه(مثلا O به عنوان دکمه انتخاب ، و X به عنوان دکمه بک) البته فقط تو منو های خود کنسول به این شکله و تو بازی ها اینجوری نیست ، همون حالت اصلی خودشو داره
حالا یه اتفاق عجیب افتاده تو این چندتا بازی اخیری که نصب کردم (مثلا ،گاد او وار ، ولفنشتاین ۲و شادو او موردور ) تماما دکمه های انتخاب که باید ضربدر باشه تبدیل شده به دایره و دکمه بک تبدیل شده به ضربدر ، البته فقط در بخش منو های بازی همچین مسائلی پیش اومده و تو خود گیم پلی حالت نرمال داره ، نکته جالب اینه بازی های که قبلا نصب بوده رو‌کنسولم هنوزم حالت نرمال خودشو داره و هیچ‌تفاوتی نکرده ، حتی بازی قدیم تر مثل یونیتی که جدیدا نصب کردم حالت نرمال خودشو داره
تنها احتمالی که این اتفاق ممکنه رخ بده اینه که شاید اون بازی ها ریجن ۳ باشن چون فقط تو ریجن ۱ و ۲ دایره کنسل و ضبدر تایید هست

• Like
Reactions: erfanPS4
سلام دوستان
اگر کد بازی ها (CUSA) که این مشکل براشون به وجود آمده رو دارید ، می تونید تو سایت زیر وارد کنید. اگر ابتدای Content ID داده شده چیزی غیر از UP و EP بود ، بازی حتما ریجن 3 هست. مانند HP

PS4 PKG Finder

• Like
Reactions: rezab and AxeL90
تنها احتمالی که این اتفاق ممکنه رخ بده اینه که شاید اون بازی ها ریجن ۳ باشن چون فقط تو ریجن ۱ و ۲ دایره کنسل و ضبدر تایید هست
نه داداش دیتای بازی خودم نصب کردم همه cusa بوده ، بعد نکته خنده دارش اینه همین اکانت رو‌کنسول یکی از اشناها با همین دیتا نصب کردم این مشکل رو نداشته :|
اون کنسول ریجن ۲ بود
خیلی موضوع عجیبی شده :|

اگر کد بازی ها (CUSA) که این مشکل براشون به وجود آمده رو دارید ، می تونید تو سایت زیر وارد کنید. اگر ابتدای Content ID داده شده چیزی غیر از UP و EP بود ، بازی حتما ریجن 3 هست. مانند HP

PS4 PKG Finder
دیتا همه بازی ها cusa بوده داداش ،تو این سایت هم وارد کردم قسمت content id هم up بوده
واقعا عجیبه رو‌کنسول دیگه که ریجن ۲ بود همین اکانت با همین دیتا رو نصب کردم اصلا همچین مشکلی نداشته :|

Last edited by a moderator:
سلام دوستان
اگه من یه بازی دیجیتالی در ps4 بخرم و دیتاش را دانلود کنم و بعد از اتمام بازی اون بازی را به طور کامل به همراه سیو هاش حذف کنم آیا این بازی رو کنسول میمونه یعنی دیگه نیازی به خرید دوباره نیست یا باید دوباره بخریم بازی رو ؟؟؟
بازی های رایگان ps plus چطور اونا هم همبنجورن؟؟

سلام دوستان
اگه من یه بازی دیجیتالی در ps4 بخرم و دیتاش را دانلود کنم و بعد از اتمام بازی اون بازی را به طور کامل به همراه سیو هاش حذف کنم آیا این بازی رو کنسول میمونه یعنی دیگه نیازی به خرید دوباره نیست یا باید دوباره بخریم بازی رو ؟؟؟
بازی های رایگان ps plus چطور اونا هم همبنجورن؟؟
بازی فقط از روی کنسول پاک میشه ولی رو اکانت شما باقی میمونه وقتی تو استور سونی سراغ همون بازی برید زده purshed یعنی بازی خریداری شده توسط اکانت شما و دوباره میتونید اونو دانلود و به همون کنسول وارد کنید در مورد بازی های رایگان پلاس هم اعتبارشون ماهیانه هست تا زمانی که شارژ پلاس شما باقی مونده باشه میتونید از اون بازی استفاده کنید ولی اگه شارژ پلاستون تموم بشه اون بازی قفل میشه تا شارژ پلاس رو دوباره تمدید کنید و قفل بازی باز میشه

• Like
Reactions: abbas 007
امروز دیسک cod ww2 گرفتم دیسک داخل دستگاه که میزارم میگه باید دستگاه اپدیت بشه .چنتا اکانت هکی دارم اگه اپدیت بشه میپرن راهی هست برای رفع مشکل؟اصلا اپدیته برای چی هست؟؟؟یعنی هر بازی جدیدی بخوام دیسکی بخرم حتما باید کنسول اپدیت شده باشه؟ممنون میشم راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or