هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ژاپن ریجن سه میشه. ریجن دو برای اروپا هست. این مشکل رو بقیه دوستان ریجن سه هم دارند. تا الان کسی راه حلی گزارش نداده.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
ژاپن یه مدل ریجن ۲ داره که مخصوص کشور ژاپن هست و با ریجن ۲ اروپا فرق داره مدل کنسول هاشم که اکثرا تولید خود ژاپن هستند فت مدل های
cuh-1000,cuh-1100,cuh-1200
اسلیم مدل های cuh-2000, cuh-2100
پرو مدل های cuh-7000 ,cuh-7100
این کنسول ها ریجن ۲ ژاپن هستند البته کنسول های ریجن ۳ هم چون مثل ریجن ۲ ژاپن دایره تایید و ضبدر کنسل هست استفاده میشه ولی ریجن ۲ ژاپن بیشتر استفاده میشه ریجن ۳ تو کشورهای هنگ کونگ کره جنوبی مالزی اندونزی و... استفاده میشه

سلام
بنده یه سوال دارم شاید خنده دار هم به نظر برسه.
اونم اینه که من دو تا هارد دارم.یکی پونصد یکی هم یک ترا
اون پونصده رو به اخرین ورژن اپدیت کردم.
ولی دومی رو فریمور 4.70 مونده
حالا فردایی پس فردایی این فریمور کپی خور شد. هارد یک ترا رو جایگزین کنم و بدون مشکل بازی کنم ؟
چون ببینید در کامپیوتر سیستم عاملی مثه ویندوز بر روی هارد قرار داره.حالا میخوام ببینم تو پلی استیشن هم فریمور روی هارد قرار میگیره یا روی قطعه ای شبیه بایوس هستش؟
چون با اکانت ه کی حال نمیکنم شخصا.برای همین در رابطه کپی خور شدن ps4 این سوال برام پیش اومده بود
امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم.
سلام
بنده یه سوال دارم شاید خنده دار هم به نظر برسه.
اونم اینه که من دو تا هارد دارم.یکی پونصد یکی هم یک ترا
اون پونصده رو به اخرین ورژن اپدیت کردم.
ولی دومی رو فریمور 4.70 مونده
حالا فردایی پس فردایی یه هک درست و درمون برای اون 4.70 اومد میتونم هارد یک ترا رو جایگزین کنم و بدون مشکل بازی کنم ؟
چون ببینید در کامپیوتر سیستم عاملی مثه ویندوز بر روی هارد قرار داره.حالا میخوام ببینم تو پلی استیشن هم فریمور روی هارد قرار میگیره یا روی قطعه ای شبیه بایوس هستش؟
امیدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم.
دوست عزیز ، فریمور PS4 بر روی هارد دستگاه قرار نمی گیره و روی حافظه فلش دستگاه می شینه.
اگر غیر از این بود، شما نیازی هم نبود صبر کنی، یه هارد خام می ذاشتی رو دستگاه، فریمور 4.55 رو دانلود می کردی روش نصب می کردی و هک و ... لذت دنیا و آخرت .
اگه اینجوری بود ، الان تو بهشت بودیم

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

• Like
Reactions: rezab and Unkn0w
سلام دوستان
میشه به من راهنمایی کنید.
من برای بچه هام 8 و 5 ساله میخام کنسول بازی بخرم محدودیت بودجه هم ندارم و بیشتر میخام بازی های حرکتی رو انجام بدم. می خام در مورد مقایسه PS4 pro و xbox one x مطالب درستی پیدا کنم. اما به جمع بندی نرسیدم که چی برا من بهتره. ضمنا تا حالا از این کنسول ها هم خودم نداشتم و تجربه ای ندارم.
چندتا ایتم رو پیدا کردم در مورد xbox و pS4 pro
1- xboxone x سخت افزار قوی تری و 4K واقعیه و PS4 pro ضعیفتره و آپسکیلینگ می کنه تا 4K
2- xbox one x تمام بازی های نسل قبلش رو هم ساپورت می کنه ولی ps4 pro نه
3- تعداد بازی های PS4 pro خیلی بیشتره و قیمتش اونا هم کمتره
4- دوربین کینکت xbox one x بهتره
5- PS4 pro ارزونتر هست
6- بازی های حرکتی PS4 pro تنوعشون بیشتره

لطفا بدون تعصب راهنمایی کنید.
ممنونم

سلام دوستان
میشه به من راهنمایی کنید.
من برای بچه هام 8 و 5 ساله میخام کنسول بازی بخرم محدودیت بودجه هم ندارم و بیشتر میخام بازی های حرکتی رو انجام بدم. می خام در مورد مقایسه PS4 pro و xbox one x مطالب درستی پیدا کنم. اما به جمع بندی نرسیدم که چی برا من بهتره. ضمنا تا حالا از این کنسول ها هم خودم نداشتم و تجربه ای ندارم.
چندتا ایتم رو پیدا کردم در مورد xbox و pS4 pro
1- xboxone x سخت افزار قوی تری و 4K واقعیه و PS4 pro ضعیفتره و آپسکیلینگ می کنه تا 4K
2- xbox one x تمام بازی های نسل قبلش رو هم ساپورت می کنه ولی ps4 pro نه
3- تعداد بازی های PS4 pro خیلی بیشتره و قیمتش اونا هم کمتره
4- دوربین کینکت xbox one x بهتره
5- PS4 pro ارزونتر هست
6- بازی های حرکتی PS4 pro تنوعشون بیشتره

لطفا بدون تعصب راهنمایی کنید.
ممنونم
این کنسولا بدرد بچه های شما نمیخوره شما باید نینتدو سوییچ بگیرید

• Like
Reactions: rezab
تشکر.
من بیشتر بخاطر بازی های حرکتیش می خام بگیرم. مگه بازی های حرکتیش مناسب نیست؟
بازی های حرکتی بخش خیلی کمی از بازی ها رو به خودش اختصاص داده. بیشترین بازی های حرکتی رو اگر اشتباه نکنم کنسول نینتندو وی نسل قبل داشت.
این نسل چه ایکس باکس و پی اس 4 بازی های زیادی برای تحرک ندارن در حد همون just dance و اینا. دوربین پلی استیشن بیشتر کاربردش الان برای وی ار هست.

• Like
Reactions: erfanPS4 and rezab
آخرین ویرایش:
دوستان من یه کنسول دست دوم fat یا slim ظرفیت 500 گیگ میخوام بگیرم برا یکی از فامیلا.
1 ) مشکل سخت افزاری خاصی که تو کنسول پیش نمیاد اصولا؟لازم هست حتما تست کنم کنسول رو بعدا بخرم؟
2 ) کنسولهایی که اکانت psn رسمی یا بازی هکی روشون هست رو اگر بگیرم ، به شرط اینکه به اینترنت اصلا وصل نشه کنسول ، ممکن هست قفل بشه و نشه بازیشون کرد؟اگر اکانت psn روش بود باید رمز و تشکیلاتشو از طرف بگیرم و یارو میتونه از بیرون کنسول مشکل ایجاد کنه؟
ممنون

سلام من یه کد پی اس پلاس سه ماهه آمریکا دارم.
از باند سه بازی و کد سه ماهه برداشتم.
متاسفانه تاریخ انقضا رو زده
31/03/2018
الان اینودیگه کاریش نمیشه کرد؟
اینو هیچ

سلام من یه کد پی اس پلاس سه ماهه آمریکا دارم.
از باند سه بازی و کد سه ماهه برداشتم.
متاسفانه تاریخ انقضا رو زده
31/03/2018
الان اینودیگه کاریش نمیشه کرد؟
اینو هیچ
سلام.شما ۱۱ فروردین کدتون انقضا شده و هیچ کاریشم نمیشه کرد

• Like
Reactions: rezab and esemech
سلام
دو تا اکانت هکی دارم اگه دیلیت کنم بعد به نت وصل بشم امکان بن شدن هست؟؟؟
برم روش دیلیت بزنم کافیه یا از بخشی دیگه هم باید پاک کنم ؟؟؟
خوب شما اگه delete کنی اکانت هکی هارو همون موقع بازی ها هم قفل میشه پس بهتره به حالت Intiallize کارخونه برگردونین بعد با اکانت خودتون به نت وصل بشین

سلام دوستان به نظرتون ps4 را با گارانتی بگیرم یا بدون گارانتی ؟؟؟ اخه بعضی جا ها میگن این دستگاها مثل مودم هستن و سخت جون هستن و بعضی هم میگن حتما با گارانتی بگیر.

• Like
Reactions: Arsinn

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or