هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

صدای زیادی فن فقط در سری های اول فت بود که رفع شد یدونه سری ده اوایل داشتم اندازه یک موتور برق بنزینی صدا میداد الان فت 1216 دارم و هیچ صدای غیر عادی نداره دور کمش که معلوم نیست روشنه. پورت اپتینال هم بنظرم کارایی نداشته که برداشتن نه اینکه خود پورت کارایی نداره روی کنسول وجودش ضروری نیست چون کسی که سیستم صوتی و سینمای خانگی رو داره طبیعتا تلوزیونش رو هم داره و خود تلوزیون رو از طریق پورت اپتیکال به سیستم صوتی وصل میکنه کنسول هم که بدون تلوزیون استفاده نمیشه.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

پورت اپتینال هم بنظرم کارایی نداشته که برداشتن نه اینکه خود پورت کارایی نداره روی کنسول وجودش ضروری نیست چون کسی که سیستم صوتی و سینمای خانگی رو داره طبیعتا تلوزیونش رو هم داره و خود تلوزیون رو از طریق پورت اپتیکال به سیستم صوتی وصل میکنه کنسول هم که بدون تلوزیون استفاده نمیشه.
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
متاسفانه همه تلویزیون ها امکان پس تورو بصورت DTS 5.1 یا DD 5.1 رو ندارن مخصوصا 1080 ها
حتی مدل های سامسونگ سری 2018 مثل Q9FN و Q8FN هم امکان پس تورو DTS 5.1 از طریق اپتیکال ندارن
ضمنا اشخاصی مثل من که اسپیکرهای 5.1 جداگانه مثل لاجیتک یا ادیفایر دارن هم نیاز حتمی به اپتیکال دارن

متاسفانه همه تلویزیون ها امکان پس تورو بصورت DTS 5.1 یا DD 5.1 رو ندارن مخصوصا 1080 ها
حتی مدل های سامسونگ سری 2018 مثل Q9FN و Q8FN هم امکان پس تورو DTS 5.1 از طریق اپتیکال ندارن
ضمنا اشخاصی مثل من که اسپیکرهای 5.1 جداگانه مثل لاجیتک یا ادیفایر دارن هم نیاز حتمی به اپتیکال دارن
متاسفانه یکی از سیاست های غلط سونی حذف پورت اپتیکال در سری اسلیم هست که حتی تو سری اسلیم PS3 هم اینکارو نکرده بود میشه گفت شایدم یه سیاست هوشمندانه تجاری از طرف سونی بود کنسول های فت سری 12XX تا نیمه دوم سال ۲۰۱۶ تولید شدند و از نیمه دوم سال ۲۰۱۶ همزمان تولید سری اسلیم شروع شد تولید پرو تقریبا ۳ ماه پس از نمایش در کنفرانس سونی شروع به تولید انبوه شد تا کاربرانی که نیاز به پورت اپتیکال دارند از سری فت خرید کنن که هنوز اکبندش در دنیا و سایت های معتبر آنلاین دنیا مثل آمازون موجود بود و یا با هزینه ای بیشتر اقدام به خرید پرو کنند

دوست عزیز منظورتونن از ((پس تورو)) دقیقا چیه متوجه نشدم؟

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

آقا سلام یه هندزفری دارم که وقتی به دسته وصل میکنم و میخوام حساسیت میکروفونو تنظیم کنم یه صدای ویز شدید میده و اصلا صدای خودم نمیاد. دوستام تو پارتی هم فقط ویز میشنون. در صورتی که وقتی این هندزفری رو به کامپیوتر یا موبایل میزنم میکروفونش کاملا خوب کار میکنه و هر هدست دیگه ای هم بزنم به PS4 م اوکی کار میکنه. کسی نمیدونه چیکار باید بکنم؟

دوست عزیز منظورتونن از ((پس تورو)) دقیقا چیه متوجه نشدم؟

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

منظورم همون انگلیسی Passthrough بود.
یک گزینه ای که به شما امکان میده با کابل های کمتری از سورس های بیشتری (مختلف) صدای فراگیر داشته باشید بطور خلاصه: انتقال سیگنال صوتی از طریق تلویزیون به رسیور یا بلعکس

مثلا میشه پلی استیشن، اکس باکس و بلوری پلیر رو به سه ورودی HDMI تلویزیون بدیم و با یک خروجی HDMI یا Optical از تلویزیون به رسیور تعداد کابل ها رو کاهش بدیم

این سایت کاملا توضیح داده:
Code:
https://www.rtings.com/tv/tests/inputs/5-1-surround-audio-passthrough

• Like
Reactions: erfanPS4 and rezab
سلام

دوستان يه مشكلي برا من بوجود اومده اونم اينه كه تو بازي هاي اول شخص مثل doom و biochok با فشار دادن L3 به سمت داخل شخصيت بازي به صورت سريع راه نميره در صورتي كه تو بازي هاي اول شخص معمولا به اين شكل ميشه سريع شخصيت بازي رو حركت داد.ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد.كنترل يا همون دسته هم كاملا سالمه

دوستان Pro ما هم رسید دیروز و تست زدم
تا چند روز پیش نگران صدای فن دستگاه بودم اما اصلا صدا نداره و عالیه
جالبه الان صدای چرخش دیسک حین بازی خیلی رو مخ هست
راهی داره بشه کامل نصب کرد تو هارد؟

• Like
Reactions: rezab
راهی داره بشه کامل نصب کرد داخل هارد؟
تمامی بازی ها روی هارد نصب میشن.منتهی کمی باید صبر کنی.بعضی از بازی ها ابتدا باید روی هارد نصب شن بعد قابل بازین و برخی دیگه طی نیم ساعت اول بازی که داری پلی میدی خودش نصب میشه.بعد از نصب دیگه به هیچ عنوان دیسک توی دستگاه نمیچرخه و هیچ صدایی هم نمیاد

• Like
Reactions: rezab and amindead
راهی داره بشه کامل نصب کرد تو هارد؟
سری 7116 یا 7115 اگه خریده باشید صدای فن آرومی دارند ولی تکنولوژی درایو دیسک از زمان کنسول فت ps4 تا اسلیم و پرو چندان فرقی نکرده و همون صدای نصب اولیه بازی رو داره و دفعات بعدی همون دیسک بازی تو دستگاه باشه یه بار موقع روشن شدن کنسول صدا داره و دفعه بعد وقتی وارد بازی میشید نرمال هم هست خیالتون راحت کنسول سالمه اگه مشکل کرش وسط بازی هم نداشته باشید کنسول سلامته

• Like
Reactions: amindead
سلام
من دیتای بازی رو با گوشی دانلود کردم توی میکرو اس دی ولی موقع انتقال به pc کامپیوتر هنگ میکنه انتقال داده نمیشه
چیکار میتونم بکنم و اسون ترین راه چیه؟

• Like
Reactions: WCW
بجه ها نصب همه بازی ها در هارد الزامی هست ؟ خودکار نصب میشن چون 500 گیگ کم میاد خرید هارد اکسترنال توصیه میشه ؟
دو راه حل دارید :
1- از هارد اکسترنال با پورت USB3 استفاده کنید.
2-هارد اصلی خود دستگاه رو بردارید و یک هارد با ظرفیت یک یا دو ترابایت بخرید و جای هارد اصلی قرار بدید. نوع هارد دستگاه هم 2.5 اینچ یا همون هارد لپ تاپ هست.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

سلام
من دیتای بازی رو با گوشی دانلود کردم توی میکرو اس دی ولی موقع انتقال به pc کامپیوتر هنگ میکنه انتقال داده نمیشه
چیکار میتونم بکنم و اسون ترین راه چیه؟
یه راه این هست که رم رو از گوشی خارج کنید و با رم ریدر به کامپیوتر منتقل کنید اما از رم ریدر مطمئن استفاده کنید تا درصد احتمال سوختن رم پایین بیاد.
یه راه دیگه هم اینه که از برنامه های انتقال از طریق وای فای استفاده کنید مثل Shareit یا Zapya برای انتقال فایل بین گوشی و کامپیوتر البته با توجه به حجیم بودن فایل ها، مقدار طولانی زمانبره اما کارتون راه میوفته.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or