هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

فروشنده ها کنسول رو 400 میخرن یا نه ، به من و شما چه!
هر بازی رو 60 میخرن یا نه به من و شما چه !
قرار نیست خیرات بکنن که
شما هم برو سرمایه بخوابون تو این کار ببینم چقدر میاری بفروشی ؟
ظاهرا شما خودت فروشنده هستی که خیلی پست من زور داشته بهتون . بعدم اینا از فردا بازی هارو بیان 400 تومن بدن ماها فقط باید بگیم چشب حق با شما فروشنده هاست ؟

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
ظاهرا شما خودت فروشنده هستی که خیلی پست من زور داشته بهتون . بعدم اینا از فردا بازی هارو بیان 400 تومن بدن ماها فقط باید بگیم چشب حق با شما فروشنده هاست ؟
اون طرفم فروشندس هم اجاره مغازه باید بده هم چیزای دیگه
شما خودتم بری تو همین شغل قیمتارو همینجوری میزنی برا روی گل مشتری که صب تا شب کار نمیکنن!
مشکل اصلی پول بی ارزش ماس

اون طرفم فروشندس هم اجاره مغازه باید بده هم چیزای دیگه
شما خودتم بری تو همین شغل قیمتارو همینجوری میزنی برا روی گل مشتری که صب تا شب کار نمیکنن!
مشکل اصلی پول بی ارزش ماس
دوست عزیز من حرفه شمارو کاملا قبول دارم اما بعضی وقتا دیگه شورشو در میارن وگرنه من خودمم کاسبم اما خودتونم میدونید که بعضی از این فروشنده ها چقدر بی انصافا

• Like
Reactions: PRINCE.OF.IRAN
درود. دوستان من میخوام دستگاه رو از طریق usb اپدیت کنم با توجه به اینکه دوتا اپدیت دارم یعنی هنوز به 5/5 اپدیت نکرده بودم الان هم که 5/53 آومده آیا همون آخرین آپدیت رو نصب کنم کافیه یا اینکه باید همه آپدیتها به ترتیب نصب بشن؟

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

درود. دوستان من میخوام دستگاه رو از طریق usb اپدیت کنم با توجه به اینکه دوتا اپدیت دارم یعنی هنوز به 5/5 اپدیت نکرده بودم الان هم که 5/53 آومده آیا همون آخرین آپدیت رو نصب کنم کافیه یا اینکه باید همه آپدیتها به ترتیب نصب بشن؟

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
نیازی به آپدیت ترتیبی نیست. با همون فایل ، می تونی مستقیم به 5.53 آپدیت کنی.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

• Like
Reactions: Arsinn and rezab
دوستان سلام
میگم هیچ راه حلی برای دانلود از سرور های پلی استیشن پیدا نکردید؟
کم اینترنت آسیاتک دارم و عملاً هیچی نمیتونم دانلود کنم و حتی با PC هم لینک ها رو گرفتم با برنامه PSXDownloadHelper ولی بدون ف ی ل ت ر شکن اصلاً دانلود نمیکنه
راهی، پیشنهادی، ارسال نامه جهت باز کردن لینک هاش دارید ممنون میشم بگید تا ماهم اقدام کنیم شاید فرجی بشه !!!

دوستان سلام
میگم هیچ راه حلی برای دانلود از سرور های پلی استیشن پیدا نکردید؟
کم اینترنت آسیاتک دارم و عملاً هیچی نمیتونم دانلود کنم و حتی با PC هم لینک ها رو گرفتم با برنامه PSXDownloadHelper ولی بدون ف ی ل ت ر شکن اصلاً دانلود نمیکنه
راهی، پیشنهادی، ارسال نامه جهت باز کردن لینک هاش دارید ممنون میشم بگید تا ماهم اقدام کنیم شاید فرجی بشه !!!
فعلا تنها راهای موجود یکی اینه پروکسی ست کنید رو مودم یا کنسول رایگاناشم تا جایی که میدونم درد نمیخورن بهتره یدونه بخرید یکی دیگه هم دانلود با پی سیخ که بنظرم بهترین راه دانلود فایل حجیم همون پی سیه

فعلا تنها راهای موجود یکی اینه پروکسی ست کنید رو مودم یا کنسول رایگاناشم تا جایی که میدونم درد نمیخورن بهتره یدونه بخرید یکی دیگه هم دانلود با پی سیخ که بنظرم بهترین راه دانلود فایل حجیم همون پی سیه
من که اینجا درخوست رفع فیلتر ثبت کردم
Internet.ir
انشالله زودتر مشکل حل بشه
دوستانی که میتونند هم ثبت کنند شاید زودتر این مشکل حل شه

• Like
Reactions: aliahmadi2
من که اینجا درخوست رفع فیلتر ثبت کردم
Internet.ir
انشالله زودتر مشکل حل بشه
دوستانی که میتونند هم ثبت کنند شاید زودتر این مشکل حل شه
این سایتا همشون چرتو پرتن مخصوصا این یکی
زمانی که BF4 رو فیلتر کردن منم یدونه ثبت کردم کد رهگیریشو نگه داشتم
هنوز که هنوزه در دست بررسیه فکر کنم یه یک سالی گذشته باشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: nimaprince
مگه BF4 فیلتر شده؟ :|
خیلی وقت پیش بتل لاگو فیلتر کردن
لیست سرورای داخل خود بازیم ازون سایت گرفته میشد (رو پی سی که اینجوریه رو کنسولو نمیدونم)
هنوزم میتونید برید ببینید فیلتره
ادیت: U1Gc90iupGJB
میتونید خودتون از داخل سایت چکش کنید هنوز که هنوزه زده در دست بررسی
اصلا کسی به این درخواستا اهمیتی نمیده

همه گول اون کاربری رو خوردن که خودش رو نماینده وزیر برای بهبود سرور های بازی معرفی کرده بود.
همیشه هم برای هر مشکلی اصرار داشت ادرس و یا ای پی سرور بازی رو به من بدین تا درستش کنم.
کل ادرس ها رو گرفت و به برادر فیلتر چی دادن اونم از دم همه رو بن کرد.

همه گول اون کاربری رو خوردن که خودش رو نماینده وزیر برای بهبود سرور های بازی معرفی کرده بود.
همیشه هم برای هر مشکلی اصرار داشت ادرس و یا ای پی سرور بازی رو به من بدین تا درستش کنم.
کل ادرس ها رو گرفت و به برادر فیلتر چی دادن اونم از دم همه رو بن کرد.
اینجوری که داریم پیش میریم احتمالا کل شبکه هارو میبندن الان که سرویس هیولا راه اندازی شده به اسم یکی دوتا بازی فارسی شده میان کل استیمو فیلتر میکنن که برید از تولید ملی حمایت کنید
کنسولا هم مقدماتش فعلا ریخته شده تا بعدا به کل بگیرن فیلتر کنن

• Like
Reactions: Ps42014 and rezab
سلام
لطفا توضیح بدید چجوری میشه بازی ps4pes2018 آنلاین و شرطی بازی کنم ؟
هرکاری لازمه انجام بدم و هر اکانتی لازمه بخرم رو کامل بگید تا بتونم بازی کنم بدجوری قفل کردم ک سر پول بازی کنم

درود

فیرمور مورد نیاز برای اجرای wolfenstein 2 و evil within 2 چه ورژنیه؟
اگه دیسک بازی بزارم تو کسنول که فیرمور بالاتر از فیرمور فعلی کنسولم نیاز داشته باشه چه اتفاقی میوفته؟ از رو دیسک افلاین اپدیت میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or