هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام به همه

سوالی برام پیش اومده گفتم از دوستان اهل فن بپرسم.
من یه اکانت (آمریکا) دارم همه چیش قانونی.
حالا میخوام یه اکانت بسازم برای امارات تا پلاس امارات روش استفاده کنم.
سوال اینه که آیا پلاسی که میخرم برای اون یکی اکانتم شر میشه یا فقط میتونم از طریق اکانت اماراتم آنلاین بازی کنم؟
شما اکانت امارات میخوای همون اکانت ریجن ۲ میشه وقتی پلاس رو فعال کردی active as primary رو بزنی رو اکانت ریجن امریکا هم رو همون کنسول میتونی آنلاین بازی کنی

دوستان من خوب متوجه نمی شم.

آیا اینی که میگم درسته؟

1 -
ببینید من الان بخوام اکانت امارات بگیرم تو محل زندگی کشور امارات رو انتخاب میکنم و اکانت رو میسازم.
بعد از اکانت خودم sign out کنم
بعد برم تو اکانت امارات و Active as primary کنم
بعد پلاس بگیرم براش
بعد دوباره sign out کنم برم تو اکانت امریکام و انلاین بازی کنم. مثلا fifa 18

درسته؟

2- حالا همه اینا به کنار چرا پلاس امارات نسبت به آمریکا ارزون تره؟ و اینکه بازی های رایگان استور آمریکا (اصلا هر استور بازی رایگان مخصوص به خودشو داره یا نه؟) که هر ماه میاد رو هم میتونم استفاده کنم آیا؟ و در اخر اینکه من بخوام بازی نصب کنم روی دستگاه باید دیتای ریجن 1 بگیرم یا 2؟ چون دوتا اکانت خواهم داشت.

ممنونم از راهنمایی های شما

دوستان من خوب متوجه نمی شم.

آیا اینی که میگم درسته؟

1 -
ببینید من الان بخوام اکانت امارات بگیرم تو محل زندگی کشور امارات رو انتخاب میکنم و اکانت رو میسازم.
بعد از اکانت خودم sign out کنم
بعد برم تو اکانت امارات و Active as primary کنم
بعد پلاس بگیرم براش
بعد دوباره sign out کنم برم تو اکانت امریکام و انلاین بازی کنم. مثلا fifa 18

درسته؟

2- حالا همه اینا به کنار چرا پلاس امارات نسبت به آمریکا ارزون تره؟ و اینکه بازی های رایگان استور آمریکا (اصلا هر استور بازی رایگان مخصوص به خودشو داره یا نه؟) که هر ماه میاد رو هم میتونم استفاده کنم آیا؟ و در اخر اینکه من بخوام بازی نصب کنم روی دستگاه باید دیتای ریجن 1 بگیرم یا 2؟ چون دوتا اکانت خواهم داشت.

ممنونم از راهنمایی های شما
تو قسمت اول فقط اکانتو میسازی بعد وارد دستگاه میکنی نیاز به هیچ کار دیگه ای نیست
sign out نمیخواد change user میزنی وارد اکانت امارات میشی
اکتیوم نمیخواد خودش اکتیو میشه

قیمت پلاس بخاطر موارد مختلف فرق میکنه من خودم رو اکانت امریکام پلاس دارم زیاد دقت نکردم ولی تا جایی که دیدم پلاس ریجن 3 هم ارزون بود
مشکل شیر کردن پلاس یکیش اینه که اکانت اصلی شما درواقع کاربر پلاس محسوب نمیشه علامت پلاس کنار اکانت اصلیتون نمیاد و نمیتونید از امکاناتی مثل تخفیفای استور اکانت اصلی یا سرویس cloud استفاده کنید. فقط میشه آنلاین بازی کرد
بازیای ریجن 1و2 بعضی وقتا فرق میکنن بعضی وقتام نه. برای دانلودشونم شما هر ماه باید برگردی به اکانت امارات بذاریشون رو دانلود از خود اکانت ریجن 1 نمیتونی اینکارو کنی چون کاربر پلاس حساب نمیشه. بازیای رایگانم رو همون اکانت امارات ثبت میشن اگه بخوای بعدا برای ریجن 1 پلاس بگیری پلاس اون اکانت امارات تمومشه بازیاشم قفل میشن تا وقتی که دوباره رو همون اکانت امارات پلاس بگیری
برای دیتا هم باید ریجن 2 بگیری

سلام خدمت همگی
من یه ps4 خریدم که روش سه تا اکانت هکی هست که حدود 15 تا بازی روشه ولی از این 15 تا 4 تاش علامت قفل کنارشونه یعنی یکی از اون ستا اکانت قفل شده درسته؟
الان من از کجا باید بفهمم کدوم اکانته تا حذفش کنم؟
راهی هست قفل بازیا باز بشه؟
اگه یه اکانت دیگه که اون بازی هارو داره بخرم آیا بازی ها باز میشن؟
ممنون از پاسختون

سلام
سلام خدمت همگی
من یه ps4 خریدم که روش سه تا اکانت هکی هست که حدود 15 تا بازی روشه ولی از این 15 تا 4 تاش علامت قفل کنارشونه 1_یعنی یکی از اون ستا اکانت قفل شده درسته؟
2_الان من از کجا باید بفهمم کدوم اکانته تا حذفش کنم؟
3_راهی هست قفل بازیا باز بشه؟
4_اگه یه اکانت دیگه که اون بازی هارو داره بخرم آیا بازی ها باز میشن؟
ممنون از پاسختون
1_اره
2_لازم نیست حذفش کنی،فقط بازی رو پاک کن
3_خیر
4_اگه منظورتون اینه که دوباره دانلودشون نکنید،باید ریجن اکانت ها یکی باشه

• Like
Reactions: rezab and 4nrt
سلام
من اکانت ps4 خودمو primary کردم برای اینکه با دوستم بازی god of war پیش خرید کنیم ولی وقتی اون وارد اکانت من میشه من از اکانت خودم میام بیرون نمی تونیم همزمان توی اکانت من باشیم .
لطفا منو راهنمایی کنید و مراحل گام به گامشو بگید من اولین باره که این کار را انجام میدم
ممنونم

سلام
من اکانت ps4 خودمو primary کردم برای اینکه با دوستم بازی god of war پیش خرید کنیم ولی وقتی اون وارد اکانت من میشه من از اکانت خودم میام بیرون نمی تونیم همزمان توی اکانت من باشیم .
لطفا منو راهنمایی کنید و مراحل گام به گامشو بگید من اولین باره که این کار را انجام میدم
ممنونم
بخاطر اینکه قرار نیست جفتتون تو یه اکانت بازی کنید
اونی که اکانت رو کنسولش اکتیوه باید فقط وارد اکانت بشه بازیو بذاره رو دانلود بعد از اکانت بیاد بیرون بره رو یه اکانت دیگه بازی کنه

• Like
Reactions: rezab
بخاطر اینکه قرار نیست جفتتون تو یه اکانت بازی کنید
اونی که اکانت رو کنسولش اکتیوه باید فقط وارد اکانت بشه بازیو بذاره رو دانلود بعد از اکانت بیاد بیرون بره رو یه اکانت دیگه بازی کنه
یعنی خودمم باید یه اکانت دیگه بسازم ؟ اصلا متوجه نشدم
مشکل دیگه اینکه اصلا دوستم توی library خودش که میره نمیتونه دانلود های منو ببیبینه

آخرین ویرایش:
یعنی خودمم باید یه اکانت دیگه بسازم ؟ اصلا متوجه نشدم
اکانت رو دستگاه کی اکتیوه؟
اصولا یه نفر رو اکانت خودش بازیو میخره نفر دوم اون اکانتو رو کنسولش اکتیو میکنه. اینجوری نفر اول ظرفیت 3 میشه و بصورت آنلاین با همون اکانت بازی میکنه که اگه رو اکانت خودش خریده باشه یعنی با اکانت خودش میتونه بازی کنه
نفر دوم که اکانت رو کنسولش اکتیو میشه، میشه ظرفیت 2 بازیو میذاره رو دانلود از اکانت خارج میشه میتونه وارد هر اکانت دیگه ای که رو کنسول هست بشه و بازیو انجام بده.

• Like
Reactions: rezab
دوستان برای استفاده از موس و کیبرد روی PS4 Pro به صورت قانونی باید چه چیزی و از چه برندی استفاده کنم ؟
برای بازی های شوتر میخوامش

سلام دوستان قضیه خرید تروفی ها توسط سونی چی شد؟
فعلا فقط برای آمریکا هست
فکرم نمیکنم به این زودیا خبری بشه برای جاهای دیگه
دوستان برای استفاده از موس و کیبرد روی PS4 Pro به صورت قانونی باید چه چیزی و از چه برندی استفاده کنم ؟
برای بازی های شوتر میخوامش
قانونی غیرقانونی نداره.
باید مبدل بخرید تو بازار هست قیمتاشم تو نت هست
میخرید وصل میکنید بازی میکنید

• Like
Reactions: rejhna and rezab
قانونی غیرقانونی نداره.
باید مبدل بخرید تو بازار هست قیمتاشم تو نت هست
میخرید وصل میکنید بازی میکنید

ممنون بابت پاسختون
آخه شنیده بودم ممکنه بعضی مدل ها توی آنلاین باعث بن شدن بشن

اگر تبدیل خوب و با کیفیتی سراغ دارید ممنون میشم برام پ.خ کنید

ممنون بابت پاسختون
آخه شنیده بودم ممکنه بعضی مدل ها توی آنلاین باعث بن شدن بشن

اگر تبدیل خوب و با کیفیتی سراغ دارید ممنون میشم برام پ.خ کنید
اطلاع ۱۰۰ درصد ندارم ولی تا جایی که میدونم اینطور نیست
بعضی وقتا سازنده ها عکس العمل نشون میدن کاریم بخوام بکنن دیگه به نوع مبدل ربطی نداره (و بنظر خودم باید تمام کسایی که استفاده میکننو بن کنن عملا یجور تفلبه. از عمده دلایلیه که هیچوقت بازی مولتی پلیر برای کنسول نمیگیرم)
درمورد مدلا اطلاع ندارم ولی چند مدل مبدل با کیفیت هست که تو نت سرچ کنید احتمالا پیداشون میکنید
یه مدلم ایرانیش بود که یه مقدار قیمتش نسبت به اونا پایینتر بود ولی خب جنس ایرانیه دیگه.

• Like
Reactions: rezab and Horror
دوستان يه سرى تو نت ديدم کنسول پرو روى پوشش هاردش برچسب آبى رنگ مانند دارند در صورتى که کنسول خودم و اکثر کنسول هاى سرى 7116 اونو ندارند اون برچسب نشانه باز نشدن هارد هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or