alfredo_194
کاربر سایت
قیمت ها تاپیک خودشو داره !سوالی داشتم پلی استیشن 4 پرو قیمت الانش چقدر شده؟
این فروشنده هایه حروملقمه کردنش 2500 یعنی دوروز دلار گرون شد سریع 600 تومن رفت روش . اخه خداوکیلی این چه وضعشه؟سوالی داشتم پلی استیشن 4 پرو قیمت الانش چقدر شده؟
شیر میشه ولی فقط امکان آنلاین بازی کردنو میدهپلاس هم مثل بازي ميتونيم بين دو كنسول شير كنيم يا نه؟
براي شير كردن بايد همين اكانتي كه اشتراك پلاس دارم و رو كنسول دوم فعال كنم بعدش با يه اكانت ديگه هم لاگ اين بشم ميتونم آنلاين بازي كنم؟شیر میشه ولی فقط امکان آنلاین بازی کردنو میده
بقیه امکانات مثل کلاود و تخفیفات و... رو نمیده
بازیا هم حتما باید از همون اکانتی که پلاس روشه گذاشت رو دانلود تا بشه رو اکانت دوم استفاده کرد خود اون اکانت دوم این قابلیتم نداره
بله.براي شير كردن بايد همين اكانتي كه اشتراك پلاس دارم و رو كنسول دوم فعال كنم بعدش با يه اكانت ديگه هم لاگ اين بشم ميتونم آنلاين بازي كنم؟
کدوم صد تومن داداش دوماه پیش دلار 4200-300 بود قیمت پرو حدود 1800بود الان دوتومن رو دلار رفته یعنی سی درصد! خوب اونهم بهمون نسبت گرون شده چهارصد دلار قیمت پرو هست به دلار امروز کمتر از 2500 نمیشه دیگه تقصیر فروشنده چیه!این فروشنده هایه حروملقمه کردنش 2500 یعنی دوروز دلار گرون شد سریع 600 تومن رفت روش . اخه خداوکیلی این چه وضعشه؟خدانکنه دلار 100 تومن گرون بشه سریع 200 هزار میکشن رو دستگاه . یعنی این روزا قشنگ احساس میکنم که تو طویله ای به اسم ایران زندگی میکنم که مسئولاش مثل گاوداری ادارش میکنن.
اخیرا تقریبا همه این مشکل رو دارن.سلام.بچها جدیدا مشکل دانلود آبدیت بازیا برام پیش امده وقتی دانلود میکنم دان نمیشه باید چند بار ریترای کنم تا دانلود بشه کسی همچین مشکلی داره؟
واقعا فکر کردی این فروشنده ها برایه هر پرو 400 دلار پول میدن ؟کدوم صد تومن داداش دوماه پیش دلار 4200-300 بود قیمت پرو حدود 1800بود الان دوتومن رو دلار رفته یعنی سی درصد! خوب اونهم بهمون نسبت گرون شده چهارصد دلار قیمت پرو هست به دلار امروز کمتر از 2500 نمیشه دیگه تقصیر فروشنده چیه!
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
اون فروشنده هم برای رشد قیمت دلار مجبوره این کار رو بکنه. حرفم صرفا در مورد حمایت از فروشنده ها نیست ولی مشکل از جاهای بالاتری هست.واقعا فکر کردی این فروشنده ها برایه هر پرو 400 دلار پول میدن ؟
خیالت راحت بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی دارن تو باچمون میکنن ولی چون کشور بی صاحابه کسی نیست جلوشونو بگیره
هروقت این فروشنده های لاشخور برایه هر بازی 60 دلار پول دادن برایه پرو هم 400 دلار میدن
فروشنده ها کنسول رو 400 میخرن یا نه ، به من و شما چه!واقعا فکر کردی این فروشنده ها برایه هر پرو 400 دلار پول میدن ؟
خیالت راحت بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی دارن تو باچمون میکنن ولی چون کشور بی صاحابه کسی نیست جلوشونو بگیره
هروقت این فروشنده های لاشخور برایه هر بازی 60 دلار پول دادن برایه پرو هم 400 دلار میدن