هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یک اکانت دارم . می تونم روی دوتا پلی 4 و یک پلی 3 استفاده کنم? و روی دوتا دستگاه بازی های قانونی رو استفاده کنم? همزمان رو دو تا پلی 4 ? بن نمیشیم? یه پلاس بگیرم می تونیم رو دوتا پلی 4 همزمان مثلا فیفا انلاین بزنیم ?

سوالی داشتم پلی استیشن 4 پرو قیمت الانش چقدر شده؟
این فروشنده هایه حروملقمه کردنش 2500 یعنی دوروز دلار گرون شد سریع 600 تومن رفت روش . اخه خداوکیلی این چه وضعشه؟x-( خدانکنه دلار 100 تومن گرون بشه سریع 200 هزار میکشن رو دستگاه . یعنی این روزا قشنگ احساس میکنم که تو طویله ای به اسم ایران زندگی میکنم که مسئولاش مثل گاوداری ادارش میکنن.

پلاس هم مثل بازي ميتونيم بين دو كنسول شير كنيم يا نه؟
شیر میشه ولی فقط امکان آنلاین بازی کردنو میده
بقیه امکانات مثل کلاود و تخفیفات و... رو نمیده
بازیا هم حتما باید از همون اکانتی که پلاس روشه گذاشت رو دانلود تا بشه رو اکانت دوم استفاده کرد خود اون اکانت دوم این قابلیتم نداره

شیر میشه ولی فقط امکان آنلاین بازی کردنو میده
بقیه امکانات مثل کلاود و تخفیفات و... رو نمیده
بازیا هم حتما باید از همون اکانتی که پلاس روشه گذاشت رو دانلود تا بشه رو اکانت دوم استفاده کرد خود اون اکانت دوم این قابلیتم نداره
براي شير كردن بايد همين اكانتي كه اشتراك پلاس دارم و رو كنسول دوم فعال كنم بعدش با يه اكانت ديگه هم لاگ اين بشم ميتونم آنلاين بازي كنم؟

براي شير كردن بايد همين اكانتي كه اشتراك پلاس دارم و رو كنسول دوم فعال كنم بعدش با يه اكانت ديگه هم لاگ اين بشم ميتونم آنلاين بازي كنم؟
بله.
خودش رو کنسول دوم باید اکتیو بشه ولی برای اطمینان میتونید از داخل سایت سونی اکانتتونو دی اکتیو کنید بعد وارد کنسول دوم کنید.
فقط درمورد قسمت آخر حرفتون
بعد از اینکه رو کنسول دوم اکتیو شد میتونید رو همون کنسول دوم وارد یه اکانت دیگه بشید و آنلاین بازی کنید.
رو کنسول اول چنین نمیشه همچین کاری کرد

• Like
Reactions: mamad street
این فروشنده هایه حروملقمه کردنش 2500 یعنی دوروز دلار گرون شد سریع 600 تومن رفت روش . اخه خداوکیلی این چه وضعشه؟x-( خدانکنه دلار 100 تومن گرون بشه سریع 200 هزار میکشن رو دستگاه . یعنی این روزا قشنگ احساس میکنم که تو طویله ای به اسم ایران زندگی میکنم که مسئولاش مثل گاوداری ادارش میکنن.
کدوم صد تومن داداش دوماه پیش دلار 4200-300 بود قیمت پرو حدود 1800بود الان دوتومن رو دلار رفته یعنی سی درصد! خوب اونهم بهمون نسبت گرون شده چهارصد دلار قیمت پرو هست به دلار امروز کمتر از 2500 نمیشه دیگه تقصیر فروشنده چیه!

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

سلام.بچها جدیدا مشکل دانلود آبدیت بازیا برام پیش امده وقتی دانلود میکنم دان نمیشه باید چند بار ریترای کنم تا دانلود بشه کسی همچین مشکلی داره؟

سلام.بچها جدیدا مشکل دانلود آبدیت بازیا برام پیش امده وقتی دانلود میکنم دان نمیشه باید چند بار ریترای کنم تا دانلود بشه کسی همچین مشکلی داره؟
اخیرا تقریبا همه این مشکل رو دارن.
راه حلش یا استفاده از پراکسی هست و یا لعنت به برادر فیلتر چی و صاحبشون و ادامه ریترای کردن.

• Like
Reactions: porfesor
سلام دوستان
ببخشید این سوالو لطفا جواب بدید
1) رفیق من با اکانتش یه بازی قانونی خریده ، من هم میخوام اکانتشو بزنم رو کنسول خودم ؛ اکانت اون واسه خودش میشه ظرفیت 3 و روی کنسول من میشم ظرفیت 2 درسته؟

2) واسه انجام اینکار همین که یوزر و پس اکانت اونو رو کنسول خودم وارد کنم و سپس اکتیو اس پرایمری کنم کافیه یا باید از سایت سونی حسابش رو دی اکتیو آل کنم بعد رو کنسولم اکتیو پرایمری کنم؟

کدوم صد تومن داداش دوماه پیش دلار 4200-300 بود قیمت پرو حدود 1800بود الان دوتومن رو دلار رفته یعنی سی درصد! خوب اونهم بهمون نسبت گرون شده چهارصد دلار قیمت پرو هست به دلار امروز کمتر از 2500 نمیشه دیگه تقصیر فروشنده چیه!

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
واقعا فکر کردی این فروشنده ها برایه هر پرو 400 دلار پول میدن ؟:))
خیالت راحت بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی دارن تو باچمون میکنن ولی چون کشور بی صاحابه کسی نیست جلوشونو بگیره
هروقت این فروشنده های لاشخور برایه هر بازی 60 دلار پول دادن برایه پرو هم 400 دلار میدن

خیالت راحت بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی دارن تو باچمون میکنن ولی چون کشور بی صاحابه کسی نیست جلوشونو بگیره
هروقت این فروشنده های لاشخور برایه هر بازی 60 دلار پول دادن برایه پرو هم 400 دلار میدن
اون فروشنده هم برای رشد قیمت دلار مجبوره این کار رو بکنه. حرفم صرفا در مورد حمایت از فروشنده ها نیست ولی مشکل از جاهای بالاتری هست.
میدونم که اینا از کمپانی خریدشون به قیمت پایینتر هست. ولی داره فکر اونجا رو میکنه که اگر اینو بفروشه و تا بخواد سفارش جدید بده دلار گرون تر شده باشه ضرر نکنه.
مثل بازاری که من درش هستم که طی همین روزا قیمت رو علی الحساب بهت میدن. و بدون تعارف میگن اگر تا اخر هفته که ما ثبت سفارش جدید کردیم قیمت بالاتر رفت تفاوتش رو از شما میگیرم. اگر هم پایین تر اومد به قیمت همین امروز حساب میکنیم.

فروشنده ها کنسول رو 400 میخرن یا نه ، به من و شما چه!
هر بازی رو 60 میخرن یا نه به من و شما چه !
قرار نیست خیرات بکنن که
شما هم برو سرمایه بخوابون تو این کار ببینم چقدر میاری بفروشی ؟

• Like
Reactions: Jack cooper

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or