هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان یه سوال
فردا صبح دارم میرم دستگاه رو بگیرم
گفت صبح بیا و تا غروب دیتاها رو برات میریزیم و تحویل میدیم
قیمت اکانتهای ترکیبیش خیلی گرون بود گفتم چرا گفت چون امکان سوختنش هست
بخاطر همین گفتم خودم اکانت ترکیبی میگیرم و شما فقط دیتاش رو بریز( هر بازی 10 تومن)
الان سوالم اینه چند دقیقه ps4 باید روشن بمونه برای ثبت اکانت ترکیبی؟
موقع دیتا ریختن هم نت باید روشن باشه؟
چون طرف گفت امیدوارم وقتی اکانتت بعد اتصال به اینترنت نسوزه

و سوال مهمتر اینه که من میخوام برای ارزون در اومدن بازیها اکانت ترکیبی بگیرم و مثلا از 7 تا بازی دیتای 5 تا از بازیهای خوب بریزم اما سوالم اینه ؛.تو اینجا من از اکانت یه شخص دیگه استفاده میکنم ( البته همیشه آفلاین )
میتونم در همون بازه زمانی برای خودم اکانت قانونی هم داشته باشم و مثلا فیفا یا gta رو قانونی بخرم و با اکانت قانونیم آنلاین بازی کنم؟ یا به محض آنلاین شدن اکانت ترکیبیم شناسایی( اگه صاحبش ایمیل رو تغییر داده باشه) و هک میشه؟
....
الان که نظر آقا رضا رو تو چند پست بالاتر رو دیدم نظرم تغییر کرد به همون pro
یه بار دارم خرج میکنم حداقل مدل بهتر بگیرم
شما که میخوای هم ارزون دربیاد هم قانونی استفاده کنی بجای اینکه کلی پول اکانت هکی بدی که هم دردسر پریدنش هست هم بن شدن دستگاه هم مشکلات دیگه بجاش بازیارو اجاره کن یا دست دو بخر بعدش بفروش خیلی ارزونترم درمیاد اون اکانتای هکی آخرین خبری که ازشون داشتم بخاطر بالاتر رفتن امنیت psn قیمتاشون خیلی بالا رفته بود
بازم تصمیمش با خودتونه. اگه خواستید بگیرید دیتاشم میتونید خودتون با اینترنت شبانه رایگان سیم کارت بگیرید که خیلی خیلی ارزونتر درمیاد و کلی پول دیتا نمیدید
اگه هکی استفاده کنید نمیتونید آنلاین بشید فرقی نمیکنه با چه اکانتی باشید در هر صورت لایسنس چک میشه و احتمال قفل شدن بازیاش زیاده

دوستان یه سوال
فردا صبح دارم میرم دستگاه رو بگیرم
گفت صبح بیا و تا غروب دیتاها رو برات میریزیم و تحویل میدیم
قیمت اکانتهای ترکیبیش خیلی گرون بود گفتم چرا گفت چون امکان سوختنش هست
بخاطر همین گفتم خودم اکانت ترکیبی میگیرم و شما فقط دیتاش رو بریز( هر بازی 10 تومن)
الان سوالم اینه چند دقیقه ps4 باید روشن بمونه برای ثبت اکانت ترکیبی؟
موقع دیتا ریختن هم نت باید روشن باشه؟
چون طرف گفت امیدوارم وقتی اکانتت بعد اتصال به اینترنت نسوزه

و سوال مهمتر اینه که من میخوام برای ارزون در اومدن بازیها اکانت ترکیبی بگیرم و مثلا از 7 تا بازی دیتای 5 تا از بازیهای خوب بریزم اما سوالم اینه ؛.تو اینجا من از اکانت یه شخص دیگه استفاده میکنم ( البته همیشه آفلاین )
میتونم در همون بازه زمانی برای خودم اکانت قانونی هم داشته باشم و مثلا فیفا یا gta رو قانونی بخرم و با اکانت قانونیم آنلاین بازی کنم؟ یا به محض آنلاین شدن اکانت ترکیبیم شناسایی( اگه صاحبش ایمیل رو تغییر داده باشه) و هک میشه؟
....
الان که نظر آقا رضا رو تو چند پست بالاتر رو دیدم نظرم تغییر کرد به همون pro
یه بار دارم خرج میکنم حداقل مدل بهتر بگیرم
اکانت های هکی تقریبا یک سالی میشه که خیلی حساس شده یعنی فقط 24 ساعت فرصت داری دیتای بازی هاتو بریزی بعدش دیگه معلوم نیس قفل بشه یا قفل نشه. باید دیتا و آپدیت رو آماده داشته باشی تا بلافاصله بعد از زدن اکانت سریع دیتا رو بریزی تو دستگاه. خود ست کردن اکانت هکی تقریبا زیر یک دقیقه زمان بره. اگه دیتا رو هارد اکسترنال یا کامپیوتر آماده داشته باشی، اینترنت هم نیاز داری اما حجم در حد کیلوبایت مصرف میشه چون فقط لینک رو چک می کنه.
در هربار اتصال PS4 به اینترنت ، کل اکانت های ست شده توسط سونی چک میشه چه اکانت خودت چه اکانت های هکی، بنابراین نمیشه فیلتر کنی که فقط اکانت خودت وصل بشه پس بازم امکان قفل شدن بازی های اکانت هکی وجود داره.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

• Like
Reactions: rezab and barpapapa
بچه ها سایتی هست به نام ps4.octolus.net که دیتا جدیدترین آپدیت بازی ها رو واسه همه ریجن ها میذاره
سایتی سراغ ندارین دیتا خود بازی رو گذاشته باشه ما هی نخوایم بریم سراغ psx helper ؟؟

سلام
دوستان مگه نمیشه یه بازی دیجیتالی رو بین دو کنسول شیر کرد.پس قضیه این اکانتای ظرفیت 1و2و3 که تو سایتا میفروشن چیه؟ اینا قانویه یا غیر قانونی؟
من برداشتم اینه که فقط ظرفیت دو قانونی باشه و ظرفیت 1و3 غیر قانونیه درسته؟

انقد اصطلاحات من درآوردی تو این مملکت زیاده آدم گیج میشه اصن اکانت ظرفیت دار،اکانت هکی، اکانت ترکیبی و ...

سلام
دوستان مگه نمیشه یه بازی دیجیتالی رو بین دو کنسول شیر کرد.پس قضیه این اکانتای ظرفیت 1و2و3 که تو سایتا میفروشن چیه؟ اینا قانویه یا غیر قانونی؟
من برداشتم اینه که فقط ظرفیت دو قانونی باشه و ظرفیت 1و3 غیر قانونیه درسته؟

انقد اصطلاحات من درآوردی تو این مملکت زیاده آدم گیج میشه اصن اکانت ظرفیت دار،اکانت هکی، اکانت ترکیبی و ...
ظرفیت 1 رو اطلاع ندارم فکر کنم میگفتن غیرقانونیه
ولی 2و3 قانونی هستن
ظرفیت 2 کنسولیه که اکانت روش اکتیوه و میتونه آنلاین و آفلاین بازی کنه بازی هم بین تمام اکانتای روی اون کنسول شیر میشه میتونه با هر اکانتی دلش میخواد بازیو انجام بده
ظرفیت 3 اینطوریه که با وارد کردن یوزر پس وارد اکانت میشید ولی اکانت روی کنسول اکتیو نمیشه فقط بصورت آنلاین و فقط روی همون اکانت قابل بازیه

• Like
Reactions: hexagon
دوستان من پلی استیشن خریدم ولی چون زمان کافی نداشتیم فروشنده گفت شنبه برات دیتاهایی که میخوای رو میریزم
الان برام سوالی که پیش اومده اینه که چه لحظه ای باید اکانت بخرم و وارد دستگاه کنم
امروز به فروشنده پیغام دادم که فلان اکانت ترکیبی رو میخوام
وقتی اکانت بخرم فقط شما به من یوزر و پس میدین و تمام. گفت الان میخوای وارد کنی گفتم نه فردا
گفت پس همون فردا اکانت بخر !
اگه یه یوزر و پسوورده پس چرا فردا؟ الان میخریدم و به فروشنده میدادم تا برام وارد کنه و بازیها رو بریزه
مگه فروشنده اکانت چیزی رو باید تغییر بده اون لحظه؟

• Like
Reactions: erfanPS4
دوستان من پلی استیشن خریدم ولی چون زمان کافی نداشتیم فروشنده گفت شنبه برات دیتاهایی که میخوای رو میریزم
الان برام سوالی که پیش اومده اینه که چه لحظه ای باید اکانت بخرم و وارد دستگاه کنم
امروز به فروشنده پیغام دادم که فلان اکانت ترکیبی رو میخوام
وقتی اکانت بخرم فقط شما به من یوزر و پس میدین و تمام. گفت الان میخوای وارد کنی گفتم نه فردا
گفت پس همون فردا اکانت بخر !
اگه یه یوزر و پسوورده پس چرا فردا؟ الان میخریدم و به فروشنده میدادم تا برام وارد کنه و بازیها رو بریزه
مگه فروشنده اکانت چیزی رو باید تغییر بده اون لحظه؟
خیلی مبارکت باشه. ایشالا چرخش برات بچرخه :-)
فروشنده درست گفته. قبلاً هم اشاره کردم که بحث اکانت های ترکیبی یا همون هکی، بعد از آپدیت از تاریخی که سونی فریمور 4.5 رو منتشر کرد یعنی حدودا یک سال پیش، خیلی حساس شد. تا قبلش می شد تا شش ماه اکانت رو با خیال راحت نگه داشت یعنی صاحب اصلی اکانت که اون سر دنیاست اگر متوجه می شد باید 6 ماه صبر می کرد تا بتونه دی اکتیو کنه، تازه اگر متوجه می شد! اما الان این مدت زمان شده 24 ساعت! یعنی بعد از اینکه اکانت هکی رو ست کردی رو دستگاه تا 24 ساعت گارانتی داری که دیتا رو روش بریزی، بعدش ممکنه دی اکتیو یا به اصطلاح اکانت و بازی هاش قفل بشه و عملاً هزینه ت از دست بره. البته اینا همش احتماله اما بعد از 24 ساعت، صاحب اصلی اکانت می تونه این کار رو انجام بده.

• Like
خیلی مبارکت باشه. ایشالا چرخش برات بچرخه :-)
فروشنده درست گفته. قبلاً هم اشاره کردم که بحث اکانت های ترکیبی یا همون هکی، بعد از آپدیت از تاریخی که سونی فریمور 4.5 رو منتشر کرد یعنی حدودا یک سال پیش، خیلی حساس شد. تا قبلش می شد تا شش ماه اکانت رو با خیال راحت نگه داشت یعنی صاحب اصلی اکانت که اون سر دنیاست اگر متوجه می شد باید 6 ماه صبر می کرد تا بتونه دی اکتیو کنه، تازه اگر متوجه می شد! اما الان این مدت زمان شده 24 ساعت! یعنی بعد از اینکه اکانت هکی رو ست کردی رو دستگاه تا 24 ساعت گارانتی داری که دیتا رو روش بریزی، بعدش ممکنه دی اکتیو یا به اصطلاح اکانت و بازی هاش قفل بشه و عملاً هزینه ت از دست بره. البته اینا همش احتماله اما بعد از 24 ساعت، صاحب اصلی اکانت می تونه این کار رو انجام بده.
خیلی مخلصیم عرفان عزیز
من میخواستم امروز اکانت بخرم ولی فردا وارد کنم
مگه الان اکانت طرف فروشنده اکانت آماده نداره؟
خب یوزر و پسوورد میداد و هیچ جور صاحب اصلی نمیفهمید
من شک کردم که شاید باید دقیقا سر وارد کردن یوزر و پسوورد توسط فروشنده ای که پلی استیشنم دستشه فروشنده اکانت ، تغییری تو اکانت بده .

• Like
خیلی مخلصیم عرفان عزیز
من میخواستم امروز اکانت بخرم ولی فردا وارد کنم
مگه الان اکانت طرف فروشنده اکانت آماده نداره؟
خب یوزر و پسوورد میداد و هیچ جور صاحب اصلی نمیفهمید
من شک کردم که شاید باید دقیقا سر وارد کردن یوزر و پسوورد توسط فروشنده ای که پلی استیشنم دستشه فروشنده اکانت ، تغییری تو اکانت بده .

قربانت عزیز
ایشون گفته فردا چون روال وارد کردن اکانت باید خیلی سریع انجام بشه یعنی احتمال ریست شدن پسورد اکانت هم خیلی بالاست. خود اکانت فروش ها هم اکانت هاشون رو در حد دو دقیقه گارانتی می کنن یعنی اگر بالای دو دقیقه ریست پسورد شد دیگه گردن نمی گیرن و هزینه تو برنمی گردونن!! اگه خواستی چندتا کانال اکانت فروشی هم می تونم بهت بدم.
شما اگر امروز هم اکانت رو صحیح وارد می کردی و به سرعت هم بازی ها رو تو لیست دانلود قرار می دادی، معلوم نبود فردا حتی بدون ریختن دیتا، بازی هات قفل نشن!
روال به این شکل هست: اکانت زده میشه، بازی ها در لیست دانلود قرار داده میشه و منتظر ریختن دیتا می مونه. حالا سریع باید دیتا ظرف مدت 24 ساعت ریخته بشه. اگر بگذره ممکنه بازی حتی با دیتای ناقص هم قفل بشه.
همه مراحل از ست کردن اکانت تا ریختن دیتای کامل باید به سرعت انجام بشه.

• Like
قربانت عزیز
ایشون گفته فردا چون روال وارد کردن اکانت باید خیلی سریع انجام بشه یعنی احتمال ریست شدن پسورد اکانت هم خیلی بالاست. خود اکانت فروش ها هم اکانت هاشون رو در حد دو دقیقه گارانتی می کنن یعنی اگر بالای دو دقیقه ریست پسورد شد دیگه گردن نمی گیرن و هزینه تو برنمی گردونن!! اگه خواستی چندتا کانال اکانت فروشی هم می تونم بهت بدم.
شما اگر امروز هم اکانت رو صحیح وارد می کردی و به سرعت هم بازی ها رو تو لیست دانلود قرار می دادی، معلوم نبود فردا حتی بدون ریختن دیتا، بازی هات قفل نشن!
روال به این شکل هست: اکانت زده میشه، بازی ها در لیست دانلود قرار داده میشه و منتظر ریختن دیتا می مونه. حالا سریع باید دیتا ظرف مدت 24 ساعت ریخته بشه. اگر بگذره ممکنه بازی حتی با دیتای ناقص هم قفل بشه.
همه مراحل از ست کردن اکانت تا ریختن دیتای کامل باید به سرعت انجام بشه.

خیلی ممنون عرفان عزیز بخاطر تمام راهنمایی هات و جواب های کاملت
چند تا کانال معرفی کنی که خیلی ممنونت میشم

• Like
خیلی ممنون عرفان عزیز بخاطر تمام راهنمایی هات و جواب های کاملت
چند تا کانال معرفی کنی که خیلی ممنونت میشم
قربانت. امیدوارم از PS4 لذت کافی و وافی ببری :-)

چندتا کانال برای اکانت های فروشی در تلگرام:

@IRGAMEDIGITAL
@pardisgamenet
@Kolbebazi_PS4
@PSfourShop
@PSNCLUB
@accounts7
@ps4gs
@GAMER_ISLAND

• Like
Reactions: barpapapa
بچه ها سایتی هست به نام ps4.octolus.net که دیتا جدیدترین آپدیت بازی ها رو واسه همه ریجن ها میذاره
سایتی سراغ ندارین دیتا خود بازی رو گذاشته باشه ما هی نخوایم بریم سراغ psx helper ؟؟

این سایت واسه farcry5 حتی یه دونه ریجن دو هم نذاشته!
من خودم دیتا چندتا بازی ریجن 2 (آلمان) رو میخوام!

این سایت واسه farcry5 حتی یه دونه ریجن دو هم نذاشته!
من خودم دیتا چندتا بازی ریجن 2 (آلمان) رو میخوام!
لینک آپدیتارو میشه راحت پیدا کرد ولی دیتا مثل آپدیت نیست که یه سایتی ابزارشو قرار بده
شما اگه دنبال ریجنای 2یا3 هستی یا کلا دیتای بازی که میخوای نیست باید با خود psx وصل بشی به کنسول لینکارو دربیاری بذاری رو دانلود هیچ راه دیگه ای نیست

• Like
Reactions: PRINCE.OF.IRAN
سلام به همه

سوالی برام پیش اومده گفتم از دوستان اهل فن بپرسم.
من یه اکانت (آمریکا) دارم همه چیش قانونی.
حالا میخوام یه اکانت بسازم برای امارات تا پلاس امارات روش استفاده کنم.
سوال اینه که آیا پلاسی که میخرم برای اون یکی اکانتم شر میشه یا فقط میتونم از طریق اکانت اماراتم آنلاین بازی کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or