zilyzal
کاربر سایت
شما که میخوای هم ارزون دربیاد هم قانونی استفاده کنی بجای اینکه کلی پول اکانت هکی بدی که هم دردسر پریدنش هست هم بن شدن دستگاه هم مشکلات دیگه بجاش بازیارو اجاره کن یا دست دو بخر بعدش بفروش خیلی ارزونترم درمیاد اون اکانتای هکی آخرین خبری که ازشون داشتم بخاطر بالاتر رفتن امنیت psn قیمتاشون خیلی بالا رفته بوددوستان یه سوال
فردا صبح دارم میرم دستگاه رو بگیرم
گفت صبح بیا و تا غروب دیتاها رو برات میریزیم و تحویل میدیم
قیمت اکانتهای ترکیبیش خیلی گرون بود گفتم چرا گفت چون امکان سوختنش هست
بخاطر همین گفتم خودم اکانت ترکیبی میگیرم و شما فقط دیتاش رو بریز( هر بازی 10 تومن)
الان سوالم اینه چند دقیقه ps4 باید روشن بمونه برای ثبت اکانت ترکیبی؟
موقع دیتا ریختن هم نت باید روشن باشه؟
چون طرف گفت امیدوارم وقتی اکانتت بعد اتصال به اینترنت نسوزه
و سوال مهمتر اینه که من میخوام برای ارزون در اومدن بازیها اکانت ترکیبی بگیرم و مثلا از 7 تا بازی دیتای 5 تا از بازیهای خوب بریزم اما سوالم اینه ؛.تو اینجا من از اکانت یه شخص دیگه استفاده میکنم ( البته همیشه آفلاین )
میتونم در همون بازه زمانی برای خودم اکانت قانونی هم داشته باشم و مثلا فیفا یا gta رو قانونی بخرم و با اکانت قانونیم آنلاین بازی کنم؟ یا به محض آنلاین شدن اکانت ترکیبیم شناسایی( اگه صاحبش ایمیل رو تغییر داده باشه) و هک میشه؟
....
الان که نظر آقا رضا رو تو چند پست بالاتر رو دیدم نظرم تغییر کرد به همون pro
یه بار دارم خرج میکنم حداقل مدل بهتر بگیرم
بازم تصمیمش با خودتونه. اگه خواستید بگیرید دیتاشم میتونید خودتون با اینترنت شبانه رایگان سیم کارت بگیرید که خیلی خیلی ارزونتر درمیاد و کلی پول دیتا نمیدید
اگه هکی استفاده کنید نمیتونید آنلاین بشید فرقی نمیکنه با چه اکانتی باشید در هر صورت لایسنس چک میشه و احتمال قفل شدن بازیاش زیاده