هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

وقتي كه انلايني يه دايره ابي كنار اسمت هست و وقتي افلايني و نيستي يه دايره با ضربدر قرمز !
يكي هم هست كه مستطيل كه دورش سفيده و وقتي apear مي كني اون رو ميزنه! يعني وقتي apear كردي طرف اين رو ببينه مي فهمه كه هستي ?!

وقتي كه انلايني يه دايره ابي كنار اسمت هست و وقتي افلايني و نيستي يه دايره با ضربدر قرمز !
يكي هم هست كه مستطيل كه دورش سفيده و وقتي apear مي كني اون رو ميزنه! يعني وقتي apear كردي طرف اين رو ببينه مي فهمه كه هستي ?!
نه اون گزینه واسه اینه که انلاین بودنتون رو نشون نده

سلام دوستان
امروز رفتم مغازه برای پرسیدن سوال در مورد فریمور
گفت فکر نکنم 4.55 باشه و ...
بعد طرف گفت بهت پیشنهاد میکنم ریجن 1 بگیری
گفت بخاطر اینکه اگه ریجن 1 بگیری فایل مربوطه (یادم نیست دقیق چی گفت) به احتمال خیلی زیاد فقط برای آمریکا میاد
اما اگه ریجن دیگه ای رو بگیری تعداد فایل ها زیاده و برای کشورهای مختلف
میخواستم بدونم واقعا فرق داره؟
و آخر سر هم گفت تولید اسلیم داره متوقف میشه و از این به بعد فقط pro تولید میشه

سلام دوستان
گفت بخاطر اینکه اگه ریجن 1 بگیری فایل مربوطه (یادم نیست دقیق چی گفت) به احتمال خیلی زیاد فقط برای آمریکا میاد

سلام دوست عزیز
متاسفانه پیدا کردن آکبند فریمور 4.55 خیلی مشکل شده مگر اینکه به موارد دست دوم مراجعه کنی.
ریجن دستگاه اصلا اهمیتی نداره به غیر از اون یک موردی که قبلا عرض کردم راجع به ریجن 3
اکانتی که می سازی و با اون می خوای آنلاین بازی کنی یا DLC دانلود کنی، مهمه. این دو مقوله کاملا از هم جدا هستند. لزومی نداره که دستگاهت ریجن یک باشه و حتما حتما اکانتت هم ریجن یک باشه. شما حتی می تونی دستگاه ریجن سه بخری و اکانتت رو ریجن یک بسازی. مهم ریجن اکانت هست نه ریجن دستگاه!
آپدیت ها و DLC ها هم به همون اکانت مربوط میشه نه ریجن دستگاه. کلا ریجن دستگاه اهمیت نداره غیر از ریجن 3 !!!
خبری مبنی بر توقف تولید اسلیم نشنیدم و بعید می دونم متوقف بشه حتی به زودی.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

• Like
Reactions: rezab and barpapapa
سلام دوستان

مدل اسلیم به طور همزمان با پرو تولید میشه و سری جدیدشم مثلا ریجن ۲ اروپا ۲۲۱۶bمدل یک ترا بایتی و ۲۲۱۶a مدل پانصد گیگابایتی در دست تولیده مدل پرو هم سری 7216b در حال تولید و سری ۲۰۱۸ هستند
تا زمانی که سخت افزار جدیدی در کنفرانس های سونی و گیمینگ معرفی نشه این دو مدل حتی تا معرفی PS5 و بعد از تولید کنسول نسل نهم هم ادامه داره

آخرین ویرایش:
سلام و روز همگی بخیر و شادی
اول اینکه نمیدونم تاپیک رو درست انتخاب کردم یا نه و اگر اشتباها تاپیک رو انتخاب کردم عذرخواهم (راهنمایی کنید که تاپیک درست رو انتخاب کنم)
دوستان من یه مشکلی دارم توی بازی PES 2018.
من بازی رو با سی دی اجرا میکنم و از زمانی که به اینترنت وصل کردم کنسول رو فکر کنم بازی یه آپدیت نصب کرده و حالا مشکلی که دارم اینه که زمانی که در حالت Play Now بازی می‌کنم چه یک نفره و چه دو نفره توی تکرار ها دکمه Option کار نمیکنه که از روی تصویر ‌آهسته ها بپره؟

روی لیگ ها که بازی می‌کنم درسته.

کسی میتونه لطفاً راهنمایی کنه ؟

ممنون

• Like
Reactions: rezab and vaan 2
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.
امروز دستم دچار یه مشکل خیلی عجیبی شده که تو هر بازی بدون اینکه شوک r3 رو حرکت بدم نشونم به سمت چپ حرکت میکنه حتی وقتی که دسته رو رو زمین میزارم همینطور نشونه میچرخه میخواستم بدونم مشکل از چی میتونه باشه و راه حلش چیه؟

QUOTE="RED HOOD, post: 4388113, member: 132889"]سلام و خسته نباشید خدمت دوستان.
امروز دستم دچار یه مشکل خیلی عجیبی شده که تو هر بازی بدون اینکه شوک r3 رو حرکت بدم نشونم به سمت چپ حرکت میکنه حتی وقتی که دسته رو رو زمین میزارم همینطور نشونه میچرخه میخواستم بدونم مشکل از چی میتونه باشه و راه حلش چیه؟[/QUOTE]
دسته رو با روش زیر ریست کنید. اگر مشکل سخت افزاری نباشه ، قاعدتا باید حل بشه :

آموزش ریست کردن دسته پلی استیشن 4 - علم فردا

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من بازی witcher 3 ریجن all دارم میخواستم dlc هاشو بگیرم
از یکی شنیدم ریجن all همون ریجن ۱ هست درسته؟
اگه نیست dlc رو واسه چه ریجنی بگیرم؟
ریجن 1 و ALL هر دو یکی هستن ، هر کسی هر جور دوست داره از یک کدوم از این دو نام استفاده میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or