هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
دوستان من پلی استیشن پرو دارم،میخواستم بدونم که این کنسول از هارد اکسترنال برای دانلود بازیهای psn ساپورت میکنه؟ یعنی میتونم تو هارد اکسترنال دانلود و اجرا کنم بازیهارو؟
تا چه ظرفیتی رو سادورت میکنه؟
ممنون

سلام
دوستان من پلی استیشن پرو دارم،میخواستم بدونم که این کنسول از هارد اکسترنال برای دانلود بازیهای psn ساپورت میکنه؟ یعنی میتونم تو هارد اکسترنال دانلود و اجرا کنم بازیهارو؟
ممنون
بله ساپورت میکنه یه هارد اززون بخرید وصل کنید بهش
هاردو خودش فرمت میکنه بعدم میشه مثل هارد اصلی ازش استفاده کرد
اگه اشتباه نکنم تا 8 ترا پشتیبانی میکنه

ارزون بودنش مهم نیست ، هارد حتما باید USB3 باشه

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

• Like
Reactions: cheguevara.
ارزون بودنش مهم نیست ، هارد حتما باید USB3 باشه

من سال پیش هارد گرفتم برا کنسول ارزونترین مورد تو بازار با حجم 1 ترا رو گرفتم بدون مشکلم داره کار میکنه
مگر اینکه بخوان هارد دست دو زمان شاهو بخرن که usb3 پشتیبانی نکنه

• Like
من سال پیش هارد گرفتم برا کنسول ارزونترین مورد تو بازار با حجم 1 ترا رو گرفتم بدون مشکلم داره کار میکنه
مگر اینکه بخوان هارد دست دو زمان شاهو بخرن که usb3 پشتیبانی نکنه
منم یه Seagate Expansion ظرفیت 500 متصل کردم و مثل ساعت داره کار می کنه. آخه بعضیا هستند که می خوان از این هاردهای رومیزی آداپتوری قدیمی وصل کنن. دیدم که گفتم.

• Like
سلام خدمت دوستان عزیز
من تو خرید بین مدل اسلیم و پرو گیر افتادم
تو بعضی جاها نوشته بودن اگه تلویزیونتون 4k نیست همون اسلیم رو بگیرین
منم میخواستم همین کار رو کنم اما فروشنده گفت بدون شک pro بهتره و حتی جنس بدنه اسلیم هم به درد نمیخوره در صورتی که جفتشون داشت و براش فرقی نمیکرد کدوم بفروشه
الان میخواستم بدونم جنس بدنه pro خیلی از اسلیم بهتره؟

سوال بعدیم این بود که با توجه به قیمت گرون بازیها منطقی اینه که بازیها رو بصورت اکانتی خرید مثلا ظرفیت 2
میخواستم بدونم کلا 16 تا بازی میشه نصب کرد ؟

سوال سومم هم در مورد یک بازیه خاصه
مثلا بازی assasin

Assassin's Creed® unity
Assassin's Creed® IV BLACK
اینا زیر مجموعه هم هستن؟یعنی مثلا هر سال یه بازی به همین اسم بیرون میاد؟

و تقاضای آخرم اینه که ممنون میشم 10 تا بازی برتر ps4 رو اعلام کنین( فقط بازی شخص اول نباشه که نمیتونم بازی کنم و سرگیجه میگیرم البته این تجربه سرگیجه با بازیهای شخص اول رو با کامپیوتر دارم)

سلام خدمت دوستان عزیز
منم میخواستم همین کار رو کنم اما فروشنده گفت بدون شک pro بهتره و حتی جنس بدنه اسلیم هم به درد نمیخوره در صورتی که جفتشون داشت و براش فرقی نمیکرد کدوم بفروشه

سوال بعدیم این بود که با توجه به قیمت گرون بازیها منطقی اینه که بازیها رو بصورت اکانتی خرید مثلا ظرفیت 2

مثلا بازی assasin

Assassin's Creed® unity

و تقاضای آخرم اینه که ممنون میشم 10 تا بازی برتر ps4 رو اعلام کنین( فقط بازی شخص اول نباشه که نمیتونم بازی کنم و سرگیجه میگیرم البته این تجربه سرگیجه با بازیهای شخص اول رو با کامپیوتر دارم)
درسته جفتشو داشته ولی فروش پرو سود بیشتری براش داره چون قیمتش بالاتره
مهم ترین تفاوت بین این دوتا کنسول همون رزولوشن 4k هست اگه تی وی 4k دارید پرو بگیرید اگه ندارید دیگه تصمیمیش با خودتونه که ببینید آیا ارزش داره برای یه سری امکانات تقریبا بی ارزش پول بیشتر بدید یا نه
قیمت بازیا درسته یکم بالاس ولی بعدش میتونید بفروشیدشون
بازیایی که بنظرتون ارزش هزینه ندارنو اجاره کنید
اونایی که میخواید بازی کنید و روشون وقت بیشتری بذاریدو آک یا دست دو فیزیکی بگیرید بعد بفروشید
اوناییم که خیلی علاقه دارید یا زیاد بازی میکنیدو دیجیتالی بگیرید
درمورد اون بازیم بله هرکدوم نسخه های متفاوتین جدیدترینشم assassin's creed origins هست
برای 10 بازیم یه تاپیک مربوط به بازیای ps4 هست اونجا بگید بیشتر به چه سبکایی علاقه دارید کامل راهنمایی کنن وگرنه هیچجوره نمیشه 10 تای برترو نام برد تو هر سبکی کلی بازی فوق العاده هست

سلام خدمت دوستان عزیز

مثلا بازی assasin

Assassin's Creed® unity

فرق خیلی زیادی تو جنس بدنه پرو با اسلیم نیست اما به هر حال پرو از اسلیم بهتره و اگر نظر من رو بخوای، مدل قبلی یعنی فت از همه بهتر(از نظر جنس بدنه). اما فعلا که تو بازار اسلیم هست به صورت آکبند، همون اسلیم هم جواب کارت رو می ده. فروشنده در مورد 4k درست گفته. اگه تلویزیونت 4k نیست فرقی بین اسلیم و پرو نیست. تازه تعداد بازی هایی که 4k ساپورت باشن هم خیلی نیستند. کلا اگه پول برات اهمیت نداره، مدل پرو بخر ولی همون اسلیم هم خوبه. اکانتی اگه ظرفیت دو هکی باشه و بخوای آنلاین بازی کنی، شانسیه و ممکنه بازی قفل بشه ممکنه نشه. ولی در حالت بازی آفلاین برات می مونه. اگه خریدی و فریمور دستگاهت 4.55 بود که خیلی شانس آوردی چون هکش اومده و می تونی هکش کنی و رایگان بازی کنی!!
تعداد بازی ها روی دستگاه محدودیت نداره اما تعداد اکانت هایی که می تونی همزمان داشته باشی رو دستگاه 16 تاست.
بازی های اساسین زیرمجموعه ای نیستند. هر کدوم داستان مربوط به خودشون رو دارن ولی محوریت همشون یکیه. معمولا شرکت یوبی سافت هر سال یه ورژن از بازی رو تولید می کنه اما برای این سری آخر یعنی Origins یک سال وقفه افتاد ولی در کل سری بازی های اساسین قشنگه. به غیر از این ورژن آخر، من همشو بازی کردم و تا آخر رفتم.

• Like
Reactions: barpapapa
فرق خیلی زیادی تو جنس بدنه پرو با اسلیم نیست اما به هر حال پرو از اسلیم بهتره و اگر نظر من رو بخوای، مدل قبلی یعنی فت از همه بهتر(از نظر جنس بدنه). اما فعلا که تو بازار اسلیم هست به صورت آکبند، همون اسلیم هم جواب کارت رو می ده. فروشنده در مورد 4k درست گفته. اگه تلویزیونت 4k نیست فرقی بین اسلیم و پرو نیست. تازه تعداد بازی هایی که 4k ساپورت باشن هم خیلی نیستند. کلا اگه پول برات اهمیت نداره، مدل پرو بخر ولی همون اسلیم هم خوبه. اکانتی اگه ظرفیت دو هکی باشه و بخوای آنلاین بازی کنی، شانسیه و ممکنه بازی قفل بشه ممکنه نشه. ولی در حالت بازی آفلاین برات می مونه. اگه خریدی و فریمور دستگاهت 4.55 بود که خیلی شانس آوردی چون هکش اومده و می تونی هکش کنی و رایگان بازی کنی!!
تعداد بازی ها روی دستگاه محدودیت نداره اما تعداد اکانت هایی که می تونی همزمان داشته باشی رو دستگاه 16 تاست.
بازی های اساسین زیرمجموعه ای نیستند. هر کدوم داستان مربوط به خودشون رو دارن ولی محوریت همشون یکیه. معمولا شرکت یوبی سافت هر سال یه ورژن از بازی رو تولید می کنه اما برای این سری آخر یعنی Origins یک سال وقفه افتاد ولی در کل سری بازی های اساسین قشنگه. به غیر از این ورژن آخر، من همشو بازی کردم و تا آخر رفتم.

ممنون از هر دو دوست عزیز بابت راهنمایی های خوبتون

آقا عرفان یه قسمت از صحبتتون رو متوجه نشدم

#اگه خریدی و فریمور دستگاهت 4.55 بود که خیلی شانس آوردی چون هکش اومده و می تونی هکش کنی و رایگان بازی کنی #

یعنی دستگاههای جدیدتر فریمور بالاتری دارن؟
از کجا بفهمم فریمور دستگاه چنده وقتی دستگاه آکبنده؟
و سوال آخر : جریان این هک چیه؟مگه سونی 4 هک شده؟اگه جوابتون آره هست خب الان باهاش چیکار میشه کرد؟چون از طریق راهنمایی دوستان عزیز فهمیده بودم که میشه اکانت هکی رو تو دستگاه ریخت و بصورت آفلاین بازی کرد
اگه منظورتون همین بود یعنی تو فیرمورهای دیگه نمیشه این کار کرد؟

• Like
Reactions: erfanPS4
ممنون از هر دو دوست عزیز بابت راهنمایی های خوبتون

آقا عرفان یه قسمت از صحبتتون رو متوجه نشدم

#اگه خریدی و فریمور دستگاهت 4.55 بود که خیلی شانس آوردی چون هکش اومده و می تونی هکش کنی و رایگان بازی کنی #

یعنی دستگاههای جدیدتر فریمور بالاتری دارن؟
از کجا بفهمم فریمور دستگاه چنده وقتی دستگاه آکبنده؟
و سوال آخر : جریان این هک چیه؟مگه سونی 4 هک شده؟اگه جوابتون آره هست خب الان باهاش چیکار میشه کرد؟چون از طریق راهنمایی دوستان عزیز فهمیده بودم که میشه اکانت هکی رو تو دستگاه ریخت و بصورت آفلاین بازی کرد
اگه منظورتون همین بود یعنی تو فیرمورهای دیگه نمیشه این کار کرد؟
فریمور دستگاه ها اگر در انبار بوده باشه می تونه 4.55 هم باشه ولی خب این مطلب رو باید با فروشنده طی کنی که به شرط فریمور 4.55 ازش خرید کنی. بعضی از فروشنده ها هم دستگاه رو باز می کنن و جلو خریدار آپدیت می کنن. شما اگر تونستی، با فروشنده طی کن که با فریمور 4.55 بهت بده.‌ ممکنه یه مقدار دندون گردی کنه ولی به نظرم ارزششو داره.
این قضیه هک و بازی رایگان که عرض کردم، با اون قضیه اکانت هکی متفاوته و تازه چند وقتیه باب شده ولی هک دائمی و پایدار نیست و به اصطلاح باید بعد از هر روشن و خاموش شدن یا ریستارت شدن PS4 ، باید مجددا فرآیند هک اعمال بشه که با روش های جدید و حتی با موبایل آندروید، در عرض 10 ثانیه هک اعمال میشه. در این روش بحث دردسرهای اکانت هکی هم مطرح نیست. شما فایل بازی مربوطه مثل infamous second son هک شده که مثلا حجمش 40 گیگه رو دانلود می کنی یا از جایی می گیری می ریزی رو هارد اکسترنال ، بعد هارد اکسترنال رو وصل می کنی به دستگاه و بازی رو انتقال می دی به همین راحتی!
یه سر به سایت زیر بزن فایل های هک شده بازی ها رو ببین :

https://top2download.com/category/دسته-بازیها/بازی-کنسول/ps4
البته یه ریزه کاری هایی داره که سخت نیست. اگرم خواستی از حالت هک دربیای، دستگاهت رو به یک فریمور بالاتر آپدیت می کنی و از هک خارج می شی.
نکته اینکه در مدتی که به این شیوه هکی بازی می کنی نباید آنلاین بشی. مشخصه دیگه چرا.
خوبیه این روش اینه که دردسرهای اکانت های مسخره هکی رو نداره و شما فایل بازی رو هر زمان خواستی می تونی دوباره از روی هارد اکسترنال بریزی تو PS4 و دوباره بازی کنی.
الانم خبرهایی هست که فریمور 5.05 هم داره هک میشه یا شده فعلا منتشر نمی کنن. ما که رو‌ فریمور 5.05 گیر افتادیم، چاره ای جز صبر کردن که ببینیم چی میشه ، نداریم.

• Like
Reactions: barpapapa
میتونید دانلود کنید از Pc و بعدش انتقال بدید به کنسول با استفاده از psx برای لینک هم تو تاپیک زیر بخواین تا براتون قرار بدن چون اکثرن یا لینکو حذف کردن یا مشکل داره ولی اگه لینک دانلود blood and wine و heart of stone رو خواستید میتونم براتون قرار بدم اون 16 تا دی ال سی رو هم اگه میتونید از کنسول بگیرید چون حجمشون کمه

آموزش ویدئویی کار با نرم افزار PSX Download Helper لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)
اول سپاس از پاسخ شما. من همانطور که گفتم دیسک نسخه پایه بازی رو گرفتم و تعدادی مراحلش رو هم رد کردم یعنی بدون هیچ اپدیتی چیزی الان میتونم اپدیت و اون محتوای مجانی رو بگیرم؟ منظورم اینه که بدون اینکه بخوام از اول بازی کنم چون تو یک سایت خارجی خوندم اپدیت و dlc هارو همون اول بگیرید. اما در مورد دوتا dlc پولی چی اونهام بدون از بین رفتن سیو هام نصب میشن یا نه از اول؟ و در آخر اینکه ایا این dlc های پولی عین بازی های دیجیتال هستند یعنی شما فقط لینک دیتاش رو قرار میدی و من باید پرداختی هم به استور انجام بدم یا نه؟

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

• Like
Reactions: Parsa.e
اول سپاس از پاسخ شما. من همانطور که گفتم دیسک نسخه پایه بازی رو گرفتم و تعدادی مراحلش رو هم رد کردم یعنی بدون هیچ اپدیتی چیزی الان میتونم اپدیت و اون محتوای مجانی رو بگیرم؟ منظورم اینه که بدون اینکه بخوام از اول بازی کنم چون تو یک سایت خارجی خوندم اپدیت و dlc هارو همون اول بگیرید. اما در مورد دوتا dlc پولی چی اونهام بدون از بین رفتن سیو هام نصب میشن یا نه از اول؟ و در آخر اینکه ایا این dlc های پولی عین بازی های دیجیتال هستند یعنی شما فقط لینک دیتاش رو قرار میدی و من باید پرداختی هم به استور انجام بدم یا نه؟

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
خواهش میکنم ، هیچ مشکلی نداره و راحت میتونن حتی اخر بازی اپدیت و دی ال سی ها رو بگیرید و مشکلی نیست فقط یادتون باشه سیو نسخه های جدیدتر رو قدیمی کار نمیکنه یعنی اگه اپدیت رو نصب کرده بودید و بازی رو حذف کردید برای شناسوندن سیو ها حتما باید همون اپدیت یا بالاتر رو بریزید در مورد اون دو تا دی ال سی پولی هم همینطوره و مشکلی نداره و دو تا کوئست به بازی اضافه میشه که هرجای بازی که باشید میتونید شروع کنید
نحوه نصب و خرید هم مثل بازی های دیجیتالیه فقط به جای اینکه جدا بخرین expansion pass رو بگیرید که 5 دلار ارزون تره
منظور اون سایت هم این بوده که از اول نصب کنید که به هیچ باگی یا چیز دیگه ای که در نسخه بدون اپدیت هست بر نخورید

• Like
Reactions: Arsinn
ممنون
تو یه جایی خوندم که هارد چند نفر بعد از اینکه به کنسول وصل کردن سوخته و دیگه تو کامپیوتر قابل شناسایی نبوده،یا اینکه از کار افتاده!!
واسه کسی این اتفاق افتاده اینجا؟

ممنون
تو یه جایی خوندم که هارد چند نفر بعد از اینکه به کنسول وصل کردن سوخته و دیگه تو کامپیوتر قابل شناسایی نبوده،یا اینکه از کار افتاده!!
واسه کسی این اتفاق افتاده اینجا؟
هارد نباید سوخته باشه بلکه بعد از متصل کردن هارد به PS4 و فرمت کردن هارد توسط PS4 ، فرمت هارد تغییر می کند و در ویندوز نمیشه محتوای هارد رو به شکل فایل و فولدر مشاهده کرد. حتی در My Computer هم هارد رو به شکل یک درایور نمی بینید. در این حالت اگر بخواهید دوباره از هارد به شکل سابق در ویندوز استفاده کنید، هارد را به کامپیوتر متصل کرده و در Control panel بخش Administrative گزینه Disk management رو بزنید و از اونجا، هارد رو به فرمت ویندوز NTFS یا exFAT فرمت کنید. منتها اطلاعات PS4 شما که در هارد اکسترنال بوده پاک میشه.

سلام
ممنون
از فریمور ۴.۵۰ به بالا میتونید از هارد اکسترنال استفاده کنید فقط باید usb 3 باشه و اگه اشتباه نکنم تا ۴ ترا بایت اکسترنال و ۲ ترا بایت اینترنال با فریمور های فعلی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or