فرق خیلی زیادی تو جنس بدنه پرو با اسلیم نیست اما به هر حال پرو از اسلیم بهتره و اگر نظر من رو بخوای، مدل قبلی یعنی فت از همه بهتر(از نظر جنس بدنه). اما فعلا که تو بازار اسلیم هست به صورت آکبند، همون اسلیم هم جواب کارت رو می ده. فروشنده در مورد 4k درست گفته. اگه تلویزیونت 4k نیست فرقی بین اسلیم و پرو نیست. تازه تعداد بازی هایی که 4k ساپورت باشن هم خیلی نیستند. کلا اگه پول برات اهمیت نداره، مدل پرو بخر ولی همون اسلیم هم خوبه. اکانتی اگه ظرفیت دو هکی باشه و بخوای آنلاین بازی کنی، شانسیه و ممکنه بازی قفل بشه ممکنه نشه. ولی در حالت بازی آفلاین برات می مونه. اگه خریدی و فریمور دستگاهت 4.55 بود که خیلی شانس آوردی چون هکش اومده و می تونی هکش کنی و رایگان بازی کنی!!
تعداد بازی ها روی دستگاه محدودیت نداره اما تعداد اکانت هایی که می تونی همزمان داشته باشی رو دستگاه 16 تاست.
بازی های اساسین زیرمجموعه ای نیستند. هر کدوم داستان مربوط به خودشون رو دارن ولی محوریت همشون یکیه. معمولا شرکت یوبی سافت هر سال یه ورژن از بازی رو تولید می کنه اما برای این سری آخر یعنی Origins یک سال وقفه افتاد ولی در کل سری بازی های اساسین قشنگه. به غیر از این ورژن آخر، من همشو بازی کردم و تا آخر رفتم.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk