هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اینی که دارم رجین ال هست. با این حساب یعنی هر رجین گوتی باشه روش کار میکنه؟

Sent from my HTC 10 using Tapatalk
نه کار نميکنه فقط بايد ديسک ريجن آل گوتى بخرى تا از بقيه سيوهات برى ادامشو
*سيوهاى ريجن ها با هم فرق داره چون ID ريجن آل با ID ريجن 2 با ID ريجن 3 با هم فرق دارن واسه همين سيوهاشون به هم نميخوره.

اینی که دارم رجین ال هست. با این حساب یعنی هر رجین گوتی باشه روش کار میکنه؟

سیو های نسخه ی عادی ویچر و نسخه سال با هم همخونی ندارند و کار نمیکنند در نتیجه باید از اول بازی کنید

• Like
Reactions: shahriyar_pc
دوستان عزیز کسی از شما مشکل cannot download رو نداره؟؟
من ۲۰ روزه گرفتار شدم بدطور ... هیچی نمیتونم دانلود کنم
اگه بذارم روی رست مد ک بیشتر از ۱۰۰ مگ نمیشه دان کرد و بعدش با cannot download میده ... رست مد هم نذارم بعد از ۱ گیگ یا بیشتر یا کمتر باز ارور میده
قضیه این مسخره بازی چیه؟؟

دوستان عزیز کسی از شما مشکل cannot download رو نداره؟؟
من ۲۰ روزه گرفتار شدم بدطور ... هیچی نمیتونم دانلود کنم
اگه بذارم روی رست مد ک بیشتر از ۱۰۰ مگ نمیشه دان کرد و بعدش با cannot download میده ... رست مد هم نذارم بعد از ۱ گیگ یا بیشتر یا کمتر باز ارور میده
قضیه این مسخره بازی چیه؟؟
باید یه مقدار فضای دستگاهتو آزاد کنی. چقدر free space داری؟

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

• Like
Reactions: Xenon360
باید یه مقدار فضای دستگاهتو آزاد کنی. چقدر free space داری؟

اصلا به فضای ازاد ربطی نداره.فکر کنم شما اواخر چیزی دانلود نکردین و یا ای اس پی تون مشکل نداره. این اواخر اکثرا این مشکل رو دارن حالا نمیدونم دارن چه مرضی روی ادرس ها میندازن که کانکشن طولانی برقرار نمیشه و به صورت رندم هر 5 دقیقه تا نیم ساعت و یه ساعت یه بار دیسکانکت میشه و ارور میده. خدا لعنتشون کنه.

اصلا به فضای ازاد ربطی نداره.فکر کنم شما اواخر چیزی دانلود نکردین و یا ای اس پی تون مشکل نداره. این اواخر اکثرا این مشکل رو دارن حالا نمیدونم دارن چه مرضی روی ادرس ها میندازن که کانکشن طولانی برقرار نمیشه و به صورت رندم هر 5 دقیقه تا نیم ساعت و یه ساعت یه بار دیسکانکت میشه و ارور میده. خدا لعنتشون کنه.
اگر اینطور باشه که شما می گی راهی به جز VPN زدن با کامپیوتر و به اشتراک گذاریش با PS4 و یا وارد کردن پروکسی مستقیم در تنظیمات PS4 وجود نداره.

سلام دوستان چند روزه بازی ها آپدیت هاشون هی قطع و وصل میشه و سرعت دانلود خیلی بالا پایین میشه
و از دیروز توی دو تا بازی بعد یکمی که بازی میکنم یکدفعه کرش می‌کنه بازی و ارور ce 34878-0 رو میده
امکانش هست مربوط به وضع اینترنت باشه چون همیشه آنلاینم من وقتی بازی میکنم
لطفا هرکسی اطلاعی داره بگه ممنون

فیل شده برای اینه ارور میده

اگر اینطور باشه که شما می گی راهی به جز VPN زدن با کامپیوتر و به اشتراک گذاریش با PS4 و یا وارد کردن پروکسی مستقیم در تنظیمات PS4 وجود نداره.

میگم فیلتر چرا دیگه؟ بعد اینهمه زجر برا اینترنت حالا این مشکل هم اضاف کردن؟ ایران فیلتر کرده یعنی؟
کسی داره پیگیری میکنه یا نه؟ اصن کسی اقدامی هم کرده؟
با این وضع ک بیشتر ۵ گیگ نمیشه دان کرد که ... زجر خالصه ...
الان من میخوام ۴۰ گیگ بدانم ب غلط کردن افتادم

• Like
Reactions: rezab
میگم فیلتر چرا دیگه؟ بعد اینهمه زجر برا اینترنت حالا این مشکل هم اضاف کردن؟ ایران فیلتر کرده یعنی؟
کسی داره پیگیری میکنه یا نه؟ اصن کسی اقدامی هم کرده؟
با این وضع ک بیشتر ۵ گیگ نمیشه دان کرد که ... زجر خالصه ...
الان من میخوام ۴۰ گیگ بدانم ب غلط کردن افتادم
به نظر من بهترین راه در هر شرایط، دانلود دیتا از سایت های ایرانی هستند که با سرعت بالا، دیتا رو قرار دادند و بعد از دانلود دیتا از سایت می تونید با نرم افزار PSX Download Helper به PS4 منتقل نمایید.

• Like
Reactions: rezab and Xenon360
سیو های نسخه ی عادی ویچر و نسخه سال با هم همخونی ندارند و کار نمیکنند در نتیجه باید از اول بازی کنید
الان که که من دیسک رو دارم برای گرفتن آپدیت و اون dlc های مجانی که ارائه شده حتما باید از داخل کنسول بگیرم؟ یا میشه از جایی دانلود و به کنسول انتقال داد؟ ضمنا اگر آدرسی هم سراغ دارید ممنون میشم چون هرجا میرم میزنه لینک دانلود بدستور فلانی حذف شد!!! چقدر بدبختیم ما که برای بازی کردنمون هم میخوان تصمیم بگیرند...

• Like
Reactions: rezab
الان که که من دیسک رو دارم برای گرفتن آپدیت و اون dlc های مجانی که ارائه شده حتما باید از داخل کنسول بگیرم؟ یا میشه از جایی دانلود و به کنسول انتقال داد؟ ضمنا اگر آدرسی هم سراغ دارید ممنون میشم چون هرجا میرم میزنه لینک دانلود بدستور فلانی حذف شد!!! چقدر بدبختیم ما که برای بازی کردنمون هم میخوان تصمیم بگیرند...

میتونید دانلود کنید از Pc و بعدش انتقال بدید به کنسول با استفاده از psx برای لینک هم تو تاپیک زیر بخواین تا براتون قرار بدن چون اکثرن یا لینکو حذف کردن یا مشکل داره ولی اگه لینک دانلود blood and wine و heart of stone رو خواستید میتونم براتون قرار بدم اون 16 تا دی ال سی رو هم اگه میتونید از کنسول بگیرید چون حجمشون کمه

آموزش ویدئویی کار با نرم افزار PSX Download Helper لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)

• Like
Reactions: barpapapa and rezab
سلام دوستان،
از کجا میشه فهمید توی اکانت های هکی، کدوم بازیا مربوط به کدوم یوزره؟ چون الان یه سری بازیا رو پاک کردم ولی یوزرهاش هنوز هستن. روی دستگاه ۱۶ تا یوزر دارم که ۱۴ تاش مربوط به اکانت های هکیه. الان دیگه نمیتونم اکانت هکی بخرم چون پلی استیشن بیشتر از ۱۶ تا یوزر نمیسازه.
حالا اگه وارد هر کدوم از یوزرها بشم و بخوام از توی Library چک کنم ممکنه کنسول بن بشه یا شاید از اون یوزر هنوز بازی روی دستگاه باشه که بازیو بن کنه. راه دیگه ای وجود نداره؟

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

سلام دوستان،
از کجا میشه فهمید توی اکانت های هکی، کدوم بازیا مربوط به کدوم یوزره؟ چون الان یه سری بازیا رو پاک کردم ولی یوزرهاش هنوز هستن. روی دستگاه ۱۶ تا یوزر دارم که ۱۴ تاش مربوط به اکانت های هکیه. الان دیگه نمیتونم اکانت هکی بخرم چون پلی استیشن بیشتر از ۱۶ تا یوزر نمیسازه.
حالا اگه وارد هر کدوم از یوزرها بشم و بخوام از توی Library چک کنم ممکنه کنسول بن بشه یا شاید از اون یوزر هنوز بازی روی دستگاه باشه که بازیو بن کنه. راه دیگه ای وجود نداره؟

Sent from my SM-A310F using Tapatalk
تنها راهی که به ذهنم می رسه اینه که اگه یوزرنیم و پسورد اکانت های هکیتو داری (به شرط اینکه تغییر یا ریست پسورد نشده باشند) به سایت زیر (استور سونی) مراجعه کنی و با همون یوزر نیم و پسورد ها وارد بشی و چک کنی چه بازی هایی توسط اکانت خریداری شده. در این حالت هیچ اتفاقی برای دستگاه که بن بشه و این داستان ها نمیوفته.
PlayStation® Games

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or