mojtaba.sha
کاربر سایت
هر بازی که برای سرویس پلاس رایگان شده باشه کنارش علامت پلاس هست و مشخصه![]()
خب جوری که شما نوشتید منم فکر کردم بازیهای مجانی ای که دارن هر ماه واسه سرویس پلاس میدن رو میگید. چون بجز اونا بازی بخصوصی که مجانی باشه نداره, اکثرا دموئن جز اونا کلا دو سه تا بازی بدرد بخور بیشتر ندیدم که همونا هم آنلاینن. بدون پلاس میتونی دانلودشون کنی واسه آنلاین بازی کردن باید تو مشخصات خود بازی ببینی پلاس میخوان یا نه که معمولا نمیخواستن تا جایی که یادمه.برادر پست رو خوندی اصلا؟!
منظور من بازی ها F2P هست که مجانین کلا.....گفتم برای بازی کردن اینها هم پلاس لازمه یا نه....اون بازی هایی که رایگان میشن هر ماه که پلاس میخوان...من پلاس گفتم ندارم....
قبلا هم همینطور بود یا الان اینطوری نوشته؟ حجم کلی رو زده یا فضای خالی؟سلام
حافظه داخلی من یک ترا هست الان میزنه 498 .چرا اینطور شده ؟کسی راه حلی داره؟
کل فضا 498شده قبلن حدود هفتصد و پنجاه بودقبلا هم همینطور بود یا الان اینطوری نوشته؟ حجم کلی رو زده یا فضای خالی؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
برادر پست رو خوندی اصلا؟!
منظور من بازی ها F2P هست که مجانین کلا.....گفتم برای بازی کردن اینها هم پلاس لازمه یا نه....اون بازی هایی که رایگان میشن هر ماه که پلاس میخوان...من پلاس گفتم ندارم....
واسه منم همین طوری چند روزیه شیلتر شده بعضی بازی ها و دی ال سی ها از psx استفاده کن لینکشو بهت میده بعد با لب تاپ اون لینک رو با شیلتر شکن باز کن با مرور گر یا دانلود منجر دانلود کن بعد با psx منتقل کن به کنسول این بار کنسول از pc خودت فایل هاشو دانلود میکنه من برای دی ال سی های تیکن ۷ جدیدا همین کارو کردممن چند روزه که هیچ چی رو نمیتونم دانلود کنم. هر چی میام دانلود کنم سریعا میگه Can't Download هم چقدر Retry هم میکنم فایده نداره. هاردم هم 80 گیگ خالی داره.
مشکل از کجاست؟
مطمئنا با حذف بعضی از بازی ها یا تکمیل دانلود بخش های باقیمانده در لیست دانلود، ظرفیت به مقدار اصلی برمی گرده. برای من هم این مسئله اتفاق افتاده. متاسفانه سونی تو مدیریت فضای هارد ضعیف کار کردهکل فضا 498شده قبلن حدود هفتصد و پنجاه بود
دقیقا مشکل از فضای خالی هارده. اگر بعضی از موارد غیر مصرفی رو حذف کنید ، دانلودتون مجددا شروع میشه. همون طور که عرض کردم، مدیریت فضای خالی سونی خیلی ضعیفه. دستگاه من یک ترابایه و زمانی که به مرز 45 گیگ فضای خالی می رسم دیگه اجازه دانلود هیچی نمی ده حتی یک گیگ !! انگار 45 گیگ رو رزرو کرده واسه خودش!من چند روزه که هیچ چی رو نمیتونم دانلود کنم. هر چی میام دانلود کنم سریعا میگه Can't Download هم چقدر Retry هم میکنم فایده نداره. هاردم هم 80 گیگ خالی داره.
مشکل از کجاست؟
اگر ریجن و کد بازی CUSA یکی باشه، احتمال قوی میشه ادامه داد.سلام دوستان من gta v رو با یه اکانت ظرفیت اول یه مدت آنلاین بازی کردم که قفل شدش حالا میخوام بپرسم که میشه من سیو(آفلاین) اون رو انتقال به بدم به یوزر ظرفیت سوم یعنی اون 80 درصدی رو که من با یه یوزر دیگه بردم جلو بیارم با ظرفیت سوم ادامه بدم ( اون 80 درصد رو با یوزر ظرفیت اول انجام ندادم)
نخیر سیو ها برای یوزر بسته میشه. یعنی شما نمیتونی سیو اون یکی اکانتت رو برای این اکانت بیاریسلام دوستان من gta v رو با یه اکانت ظرفیت اول یه مدت آنلاین بازی کردم که قفل شدش حالا میخوام بپرسم که میشه من سیو(آفلاین) اون رو انتقال به بدم به یوزر ظرفیت سوم یعنی اون 80 درصدی رو که من با یه یوزر دیگه بردم جلو بیارم با ظرفیت سوم ادامه بدم ( اون 80 درصد رو با یوزر ظرفیت اول انجام ندادم)
به نت وصل نیستم چیزی دان نکردم چیزی هم بافلش یا هارد کپی نکردم فقط بازی نصب کردم که با پاک کردنشون باز درست نشدمطمئنا با حذف بعضی از بازی ها یا تکمیل دانلود بخش های باقیمانده در لیست دانلود، ظرفیت به مقدار اصلی برمی گرده. برای من هم این مسئله اتفاق افتاده. متاسفانه سونی تو مدیریت فضای هارد ضعیف کار کرده
جزئیات هارد یک ترابایت دستگاه من :به نت وصل نیستم چیزی دان نکردم چیزی هم بافلش یا هارد کپی نکردم فقط بازی نصب کردم که با پاک کردنشون باز درست نشد
میرم توی قسمت استوریج چیزی توی پوشه آتر تینگ نیست ..
وقتی کنسول یک ترا میخری فضاییی که میتونی استفاده کنی 750هست؟؟ من وقتی خریدم 750بود
واسه من به جای 859 زده498جزئیات هارد یک ترابایت دستگاه من :
![]()