هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

4 تا دسته امتحان کردم نشد!!!

آپدیت 4.55 رو از کجا میتونم دانلود کنم تو سایت گشتم چیزی ندیدم ، از یه تاپیک هک بازی سنتر دان کردم ولی مشخصات ریجن نداشت !!!برای آپدیت کردن ریجن کنسول مهم نیست؟؟؟
از سایت زیر استفاده کنید :
SCE Party - Firmwares

خیر، آپدیت فریمور ، ریجن بندی نداره و به هر ریجنی می خوره.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

• Like
Reactions: wartale and rezab
دوستان کنسول های پرو سری 7016B چه فرقی با سری 7116B دارند و از لحاظ سخت افزاری هم سری جدید 7116B تغییر خاصی کرده؟؟
سری ساخت 7116b به دلیل تغییر هیتسینک cpu که قبلا به شکل x بود ودر سری ساخت جدید به شکل منحنی دراومده و سطح بیشتری و دربرمیگیره تولید گرمای کمتری میکنه .یه تغییر کوچیکه دیگه صدای کارکرد کنسول به دلیل تعویض فن کنسول هست که صدای تولیدی کمتری در هنگام کار داره و در کل اگه قصد خرید کنسول جدید دارید پیشنهاد صد درصد میشه سری ساخت جدید رو تهیه کنید.من خودم قبل خرید خیلی تحقیق نکرده بودم درباره این تغییرات.ولی خداروشکر بعد از خرید متوجه شدم سری ساخت جدید خریدم که فروشنده هم گفته بود کنسول تاریخ ساختش ماه دسامبر 2017 هست.

• Like
Reactions: rezab
سری ساخت 7116b به دلیل تغییر هیتسینک cpu که قبلا به شکل x بود ودر سری ساخت جدید به شکل منحنی دراومده و سطح بیشتری و دربرمیگیره تولید گرمای کمتری میکنه .یه تغییر کوچیکه دیگه صدای کارکرد کنسول به دلیل تعویض فن کنسول هست که صدای تولیدی کمتری در هنگام کار داره و در کل اگه قصد خرید کنسول جدید دارید پیشنهاد صد درصد میشه سری ساخت جدید رو تهیه کنید.من خودم قبل خرید خیلی تحقیق نکرده بودم درباره این تغییرات.ولی خداروشکر بعد از خرید متوجه شدم سری ساخت جدید خریدم که فروشنده هم گفته بود کنسول تاریخ ساختش ماه دسامبر 2017 هست.
بله کنسول فت داشتم بردم برای تعویض فروشنده گفت هر دو مدل 7016b و 7116b رو دارم هر کدومو خواستی انتخاب کن که من سری جدیدشو انتخاب کردم که خود فروشنده گفت یه کمی سری جدید صدای فنش کمتره و سخت افزاری بهتر شده و مطمئن هم هستم سری 7216B تولید میشه که مثل سری فت سری 1216 تغییرات سخت افزاری بهتری داره

دوستان من بازي P.T خيلي وقت پيش از رو كنسولم حذف شد و اصلا بازيشم نكرده بودم و امروز با اون روش معروف دوباره برشگردوندم.

حالا سوالم اينه كه چون كلا از تو استور خيلي وقته حذف شده نزنن بنم كنن؟ كلا گزارشي از بن شدن با اين روش شنيده شده؟

• Like
Reactions: erfanPS4
درود. من بازیهای شوتر سونی رو روی PS3 خیلی دوست داشتم مثل کیل زون یا بیش از اون رزیستنس۳ رو که یکی از بهترین‌هایی بود که دیدم خصوصا بخش دونفره هم داشتن کلا سونی بازی میسازه که طرف ازش لذت ببره و با سخاوت اسلحه و مهمات رو در اختیار بازیکن قرار میده . آیا بازی مشابه اینها برای ps4 هست؟ کسی سراغ داره لطفا معرفی کنه.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

بله
Doom,wolfentein new order, wolfenstein new ,wolfenstein new colossus, killzone,new order 1886,borderland handsome collection
اینا بازیهای شوترخوبی هستن که این نسل تجربه کردم البته بازیهای دیگه هم هستن سری بتلفیلد یا کد یا حتی بایوشوک کالکشن یا فالوت که نمیدونم به سلیقه ات میاد یا نه اگه از زامبی کشی هم لذت میبری killing floor 2 هم تجربه کن

• Like
Reactions: Arsinn and rezab
دوستان اگه اکانت پلاس ریجن امریکا بخرم و روی اکانت ریجن امریکا فعالش کنم اونوقت با اکانت ریجن ۲ اروپا هم که دارم رو همون کنسول میشه همون بازی هارو آنلاین بازی کرد؟؟

دوستان اگه اکانت پلاس ریجن امریکا بخرم و روی اکانت ریجن امریکا فعالش کنم اونوقت با اکانت ریجن ۲ اروپا هم که دارم رو همون کنسول میشه همون بازی هارو آنلاین بازی کرد؟؟
بله میشه آنلاین بازی کرد. فقط اگر بخواهید از ویژگی های اکانت پلاس مثل تخفیف ها از استور استفاده کنید باید از همون اکانت آمریکا استفاده کنید.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

• Like
بله
Doom,wolfentein new order, wolfenstein new ,wolfenstein new colossus, killzone,new order 1886,borderland handsome collection
اینا بازیهای شوترخوبی هستن که این نسل تجربه کردم البته بازیهای دیگه هم هستن سری بتلفیلد یا کد یا حتی بایوشوک کالکشن یا فالوت که نمیدونم به سلیقه ات میاد یا نه اگه از زامبی کشی هم لذت میبری killing floor 2 هم تجربه کن
سپاس از شما. بیشتر منظورم شوتر تو سبک علمی تخیلی نظیر همون شوتر های سونی بود که فقط کیل زون رو برای این نسل میشناسم. درسته بازی خیلی سلیقه ای هست مثلا من ویتچر رو از بس تعریف شنیده بودم از پیش از خریدن ps4 دنبالش بودم اما وقتی گرفتم اصلا خوشم نیومد و نیمه کاره ولش کردم یعنی حوصله اونهمه دیالوگ و کرفت های دم دراز و اپشن های مختلف رو ندارم بازیهای سونی رو کلا دوست دارم تمام سبک هاش رو چون تماما گیم هستند و علافی و کش دادن الکی برای زیاد شدن زمان کلی اتمام بازی رو ندارند.

سپاس از شما. بیشتر منظورم شوتر تو سبک علمی تخیلی نظیر همون شوتر های سونی بود که فقط کیل زون رو برای این نسل میشناسم. درسته بازی خیلی سلیقه ای هست مثلا من ویتچر رو از بس تعریف شنیده بودم از پیش از خریدن ps4 دنبالش بودم اما وقتی گرفتم اصلا خوشم نیومد و نیمه کاره ولش کردم یعنی حوصله اونهمه دیالوگ و کرفت های دم دراز و اپشن های مختلف رو ندارم بازیهای سونی رو کلا دوست دارم تمام سبک هاش رو چون تماما گیم هستند و علافی و کش دادن الکی برای زیاد شدن زمان کلی اتمام بازی رو ندارند.

دوست عزیز پیشنهاد من TitanFall 2 هست
هم سینگل پلیر بازی فوق العادس و هم مولتیش
شبیه کیلزون هم هست، دیالوگ اینا هم خیلی کم داره
یک نگاه هم به نمراتش بندازید متوجه میشید چقدر عالیه

Sent from my E6833 using Tapatalk

یه سوال. این بازی ها رایگان که برای ps4 میاد باید حتما پلاس داشته باشیم؟ من دستگاه ام 5.05 هست . میخوام اپدیتش کنم به 5.5 ولی نمیدونم این بازی های رایگان رو میشه دانلود کرد و بازی کرد یا پلاس هم لازم داره؟

یه سوال. این بازی ها رایگان که برای ps4 میاد باید حتما پلاس داشته باشیم؟ من دستگاه ام 5.05 هست . میخوام اپدیتش کنم به 5.5 ولی نمیدونم این بازی های رایگان رو میشه دانلود کرد و بازی کرد یا پلاس هم لازم داره؟
هر بازی که برای سرویس پلاس رایگان شده باشه کنارش علامت پلاس هست و مشخصه :x

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or