هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان خواهشا کمک کنید
من Bf1 رو به صورت دیسک رو کنسول اجرا میکنم
امروز نسخه پرمیوم رو از استور گرفتم منتها زمانی که میخوام پرمیوم پس رو بازی فعال بشه میره تو بخش دانلود ها و بازی رو دوباره ( یه چیز حدود 70 گیگ) میخواد نصب کنه.
درصورتی که دیتا بازی نصب شده هست

دوستان خواهشا کمک کنید
امروز نسخه پرمیوم رو از استور گرفتم منتها زمانی که میخوام پرمیوم پس رو بازی فعال بشه میره تو بخش دانلود ها و بازی رو دوباره ( یه چیز حدود 70 گیگ) میخواد نصب کنه.
اگه اشتباه نکنم قبلا دوستان تو همین تاپیک گفته بودن که دیتای دیجیتال با دیتای دیسک تو PS4 با هم متفاونه

دوستان خواهشا کمک کنید
فقط دی ال سی رو نصب کنید نیازی به بازی نیست

• Like
Reactions: _Amir_
نه داداش کاری به کنسول ندارم ...در مورد این اکانتای ترکیبی گفتم که بعضضی بازیا قفل میشن رو اکانت میخام بدونم راه حلی هست برا دوباره احیا کردن بازی؟
بازی ها که قفل میشن دلیلش اینه صاحب اصلی اکانت پسوورد اکانتشو عوض میکنه و وقتی شما انلاین بشید اون اکانت چون پسووردش عوض شده از ارزش میافته و انگار اکانت از کنسولتون پاک شده و بازی های متعلق به اون اکانت قفل میشه شما تنها کاری که میتونی بکنی برای اینکه نه بازی ها قفل بشه و نه خطر بن شدن کنسول باشه شما دفعه اول اکانت هکی کل بازی هاتو ریختی همیشه افلاین باش تا بازی هاتو تموم کنی بعد کنسولتو حالت کارخونه کن حالت intiallize بعد به نت وصل شو ولی اورجینال بازی کردن و استفاده از پلاس و انلاین بازی کردن لذتی که داره مطمئن باش اکانت هکی نداره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: barpapapa
سلام ps4 قابليت screen share روي تي وي رو داره؟
خیر. البته وقتی hdmi هست دیگه اسکرین شیر میخوای چکار! هرچند میدانید که اسکرین شیر مقداری تاخیر داره یعنی عملا برای بازی بی‌فایده هست شاید هم بهمین دلیل با وجود داشتن بستر نرم افزاری قابلیتش رو در کنسول قرار ندادن.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

بالاخره دیروز کنسول خریدم.یه سوال اساسی دارم مغازه دار ها که هرکدم یه چیزی گفتن.بازی های ظرفیت 1 اگه زمانی انلاین بشی آیا فقظ خود بازی بن میکنه یا ممکنه کنسول هم بن کنه؟ یه نکته اینکه اصلا من انلاین بازی نمیکنم .ممنون میشم راه نمایی کنید

بالاخره دیروز کنسول خریدم.یه سوال اساسی دارم مغازه دار ها که هرکدم یه چیزی گفتن.بازی های ظرفیت 1 اگه زمانی انلاین بشی آیا فقظ خود بازی بن میکنه یا ممکنه کنسول هم بن کنه؟ یه نکته اینکه اصلا من انلاین بازی نمیکنم .ممنون میشم راه نمایی کنید

مبارکه :x

ظرفیت 1 شما اگه آنلاین بشی احتمال زیاد بازیتون قفل میشه ( ممکنه اگه صاحب اکانت اصلی ریپورت کنه کنسولتون بن مدت دار بشه )

اگه آنلاین بازی نمیکنین کلا ارتباط کنسول با اینترنت رو قطع کنید :x

مبارکه :x

ظرفیت 1 شما اگه آنلاین بشی احتمال زیاد بازیتون قفل میشه ( ممکنه اگه صاحب اکانت اصلی ریپورت کنه کنسولتون بن مدت دار بشه )

اگه آنلاین بازی نمیکنین کلا ارتباط کنسول با اینترنت رو قطع کنید :x
پس تا وقتی که انلاین نشم مشکلی برای کنسولیش نمیاد؟؟

پس تا وقتی که انلاین نشم مشکلی برای کنسولیش نمیاد؟؟

خودم تابستون 95 کنسول رو خریدم و چندتا اکانت هکی روش ریختم بعد از حدود یکسال و خرده ای چند ماه پیش یکی از اکانتا قفل شد که من آنلاین میزدم ( آنلاین میزدم همش )

دیگه از اون تاریخ کنسول رو به اینترنت وصل نکردم.

یه مقدار شانسیه ممکنه شما به نت وصل شی فرداش بازیها قفل شن ممکنه هم قفل نشن. دیر و زود داره ولی قفل میشن در نهایت :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or