فرض کنید سه صندلی هست که روی هر صندلی یک نفر میشینهمن
منظور از ظرفيت اول چیه؟ ببخشید من چون تازه کنسول گرفتم با واژگان آشنا نیستم
فرض کنید سه صندلی هست که روی هر صندلی یک نفر میشینهمن
منظور از ظرفيت اول چیه؟ ببخشید من چون تازه کنسول گرفتم با واژگان آشنا نیستم
بیشتر توضيح بدید لطفافرض کنید سه صندلی هست که روی هر صندلی یک نفر میشینه
شما قانونا اکانتت رو فقط روی دو دستگاه میتونی شیر کنی خودت و یکی دیگه یعنی سه تا نمیشه. اون قضیه ظرفیت ها جداست و مربوط به خرید بازی هست. شما وقتی بازی دیجیتالی میخری میتونه ظرفیت یک باشه که فقط باهاش میشه آفلاین بازی کرد میتونه ظرفیت دو باشه که هم آنلاین و هم آفلاین میتونی بازی کنی میتونه ظرفیت سه باشه که فقط آنلاین میتونی بازی کنی (یعنی تا به نت وصل نباشی نمیتونی بازی کنی نه اینکه حتما بازی آنلاین باشه). مسلما قیمت این ظرفیتها متفاوته و دو گرونترین و کاملترین هست.بیشتر توضيح بدید لطفا
الان من یه اکانت دارم،اگه اکانت رو روی دو دستگاه دیگه فعال کنم اکانت من میشه ظرفيت اول؟
سلام دوستان من دیروز آپدیت ۵.۵۰ سونی رو روی ps4 ام آپدیت کردم امروز که دستگاه رو روشن کردم توی منو یا حتی توی همه بازیا یه کندی و لگی حس میکنم حتی یه حالت نویز کمی هم داره ! میتونید راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟
سلامسلام ، دستگاه من دیسک رو کثیف میکنه،
بعد از یساعت بازی کردن پیغام میده که دیسک مشکل داره و باید از بازی خارج بشی ، بعد هم دیسک رو که نگاه میکنم میبینم کثیف شده و لکه دار شده.
راه حلی هست ؟
نه هنوز اگه منظورتون هک خود کنسول هست اخبار ضد و نقیض زیاد بود روی فریمور ۴.۰۵ اگه اشتباه نکنم یه هکی انجام شد ولی بازی های بعد این فریمور به درستی اجرا نمیشن کلن فعلا از فکر هک کنسول پلی ۴ بیایید بیرون سونی خیلی سرمایه گذاری کرده برای جلوگیری از هجوم هکرها و داره مثل اپل قدرتمند عمل میکنه حتی کنسول پلی ۳ هم دیرتر از ۳۶۰ تو نسل قبل هک شدکسی نمیدونه آیا؟
آخرین اخبار هک PS4نه هنوز اگه منظورتون هک خود کنسول هست اخبار ضد و نقیض زیاد بود روی فریمور ۴.۰۵ اگه اشتباه نکنم یه هکی انجام شد ولی بازی های بعد این فریمور به درستی اجرا نمیشن کلن فعلا از فکر هک کنسول پلی ۴ بیایید بیرون سونی خیلی سرمایه گذاری کرده برای جلوگیری از هجوم هکرها و داره مثل اپل قدرتمند عمل میکنه حتی کنسول پلی ۳ هم دیرتر از ۳۶۰ تو نسل قبل هک شد
کلا منم چند روزه این مشکلو دارم نمیتونم بازی های پلاسمو دانلود کنم وارد psn میشه اما هر چی دانلود میکنم بعد از یه مقدار که دان کرد ارور میده دیگه هم کاریش نمیشه کرد کلی هم فروم های مختلف گشتم راه حل هایی که میدن بی فایده است .مشکل از داخل خود ایرانه لینک های دانلود psn دچار اختلال و فیلترینگ شده امیدوارم زودتر حل بشهدوستان این ps store چه بلایی سرش آوردن دوباره ؟! شیلتر شده ؟!
میخوام این dlc جدید اساسین اوریجینز رو دانلود کنم از استور انگلستان، سر 3 گیگ ارور داده قطع میشه، هر چی هم resume میزنم نمیشه
Sent from my iPhone using Tapatalk