هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اقا لطفا سایتی واسه خرید مبدل موس و کیبورد واسه PS4 میشناسید معرفی کنید من اصلا عادت ندارم به دسته هر سایتی هم میرم اون مدلهای Xim4 و Huri اینا ناموجوده .. واسه انلاین هم نمیخوام لازم نیست بهترین مدل هم باشه که لگ نداشته باشه کلا یه سری بازی های انحصاری رو فقط میخوام تموم کنم و بازی های اصلیم با پی سی هست.. خواهشا نگید برو با دسته عادت کن

Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk

بیشتر توضيح بدید لطفا
الان من یه اکانت دارم،اگه اکانت رو روی دو دستگاه دیگه فعال کنم اکانت من میشه ظرفيت اول؟
شما قانونا اکانتت رو فقط روی دو دستگاه میتونی شیر کنی خودت و یکی دیگه یعنی سه تا نمیشه. اون قضیه ظرفیت ها جداست و مربوط به خرید بازی هست. شما وقتی بازی دیجیتالی میخری میتونه ظرفیت یک باشه که فقط باهاش میشه آفلاین بازی کرد میتونه ظرفیت دو باشه که هم آنلاین و هم آفلاین میتونی بازی کنی میتونه ظرفیت سه باشه که فقط آنلاین میتونی بازی کنی (یعنی تا به نت وصل نباشی نمیتونی بازی کنی نه اینکه حتما بازی آنلاین باشه). مسلما قیمت این ظرفیت‌ها متفاوته و دو گرونترین و کاملترین هست.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

• Like
Reactions: barpapapa
سلام بنده این ها رو متوجه شدم لطفا ببینید درست متوجه شدم؟

درباره اکانت ها

ظرفیت اول : وارد اکانت میشویم ====< اکانت رو اکتیو میکنیم ====< بازی ها رو تو لیست دانلود میاریم ====< اکانت رو ساین اوت میکنیم ====< روی یوزر (اکانت) رمز ورود میزاریم (تا دیگه وارد اکانت نشویم) ====< سپس اکانت رو log off می کنیم و دیگر هیچ وقت وارد این اکانت نمیشویم و ادامه دانلود و همچنین در نهایت اجرای بازی ها رو با اکانت PSN که خودمون ساختیم انجام می دهیم.

ظرفیت دوم: وارد اکانت میشویم ====< اکانت رو اکتیو میکنیم ====< بازی ها رو تو لیست دانلود میاریم ==== < دیتای بازی ها رو کامل کپی میکنیم ====< و از بازی کردن چه در صورت متصل بودن کنسول به نت و چه در صورت متصل نبودن کنسول به نت لذت ببریم . (بدون ترسیدن از قفل شدن بازی و ترس از بن شدن کنسول)

همچنین می توانیم بازی های مورد علاقه خود را مانند (fifa18) رو با دوستان خود یا کسانی که نمیشناسیم از طریق اینترنت به صورت گروهی یا متقابل بازی کرد لازمه این کار حتما حتما حتما فعال کردن پلاس روی اکانت خودمون یا سایر اکانت های موجود در کنسول است می باشد.

ظرفیت سوم : وارد اکانت میشویم ====< اکانت رو اکتیو نمیکنیم ====< بازی ها رو تو لیست دانلود میاریم ==== < دیتای بازی ها رو کامل کپی میکنیم ====< و از بازی کردن فقط در صورت متصل بودن کنسول به نت ، بدون ترسیدن از قفل شدن بازی و ترس از بن شدن کنسول لذت ببریم . (در صورتی که به نت وصل نباشیم بازی قفل است و پس از وصل شدن به نت قفل بازی برداشته میشود)

همچنین می توانیم بازی های مورد علاقه خود را مانند (fifa18) رو با دوستان خود یا کسانی که نمیشناسیم از طریق اینترنت به صورت گروهی یا متقابل بازی کرد لازمه این کار حتما حتما حتما فعال کردن پلاس روی اکانت خودمون یا سایر اکانت های موجود در کنسول است می باشد.

• Like
Reactions: Arsinn
سلام دوستان من دیروز آپدیت ۵.۵۰ سونی رو روی ps4 ام آپدیت کردم امروز که دستگاه رو روشن کردم توی منو یا حتی توی همه بازیا یه کندی و لگی حس میکنم حتی یه حالت نویز کمی هم داره ! میتونید راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟

سلام دوستان من دیروز آپدیت ۵.۵۰ سونی رو روی ps4 ام آپدیت کردم امروز که دستگاه رو روشن کردم توی منو یا حتی توی همه بازیا یه کندی و لگی حس میکنم حتی یه حالت نویز کمی هم داره ! میتونید راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟

منم آپ کردم همچین مشکلی نداشتم....آیا این مشکل که میگین واضح پیداس یا باید دقت کنیم تا متوجه بشیم؟

دوستان این ps store چه بلایی سرش آوردن دوباره ؟! شیلتر شده ؟!
میخوام این dlc جدید اساسین اوریجینز رو دانلود کنم از استور انگلستان، سر 3 گیگ ارور داده قطع میشه، هر چی هم resume میزنم نمیشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام ، دستگاه من دیسک رو کثیف میکنه،
بعد از یساعت بازی کردن پیغام میده که دیسک مشکل داره و باید از بازی خارج بشی ، بعد هم دیسک رو که نگاه میکنم میبینم کثیف شده و لکه دار شده.
راه حلی هست ؟

• Like
Reactions: se.phi.roth
سلام ، دستگاه من دیسک رو کثیف میکنه،
بعد از یساعت بازی کردن پیغام میده که دیسک مشکل داره و باید از بازی خارج بشی ، بعد هم دیسک رو که نگاه میکنم میبینم کثیف شده و لکه دار شده.
راه حلی هست ؟
سلام
دیسک بلوری رو با خمیر دندان اول تمیزش کن بعد با اب بشورش و با دستمال عینک دوباره هم خشکش کن و هم تمیزش کن
بعد بذار ببین باز ارور میده یا نه

کسی نمیدونه آیا؟
نه هنوز اگه منظورتون هک خود کنسول هست اخبار ضد و نقیض زیاد بود روی فریمور ۴.۰۵ اگه اشتباه نکنم یه هکی انجام شد ولی بازی های بعد این فریمور به درستی اجرا نمیشن کلن فعلا از فکر هک کنسول پلی ۴ بیایید بیرون سونی خیلی سرمایه گذاری کرده برای جلوگیری از هجوم هکرها و داره مثل اپل قدرتمند عمل میکنه حتی کنسول پلی ۳ هم دیرتر از ۳۶۰ تو نسل قبل هک شد

نه هنوز اگه منظورتون هک خود کنسول هست اخبار ضد و نقیض زیاد بود روی فریمور ۴.۰۵ اگه اشتباه نکنم یه هکی انجام شد ولی بازی های بعد این فریمور به درستی اجرا نمیشن کلن فعلا از فکر هک کنسول پلی ۴ بیایید بیرون سونی خیلی سرمایه گذاری کرده برای جلوگیری از هجوم هکرها و داره مثل اپل قدرتمند عمل میکنه حتی کنسول پلی ۳ هم دیرتر از ۳۶۰ تو نسل قبل هک شد
آخرین اخبار هک PS4

تا ورژن 4.55 هک شده و بازیهایی که رو این ورژن اجرا میشن قابل اجراست ( Horizon هم قابل اجراست )

• Like
Reactions: rezab
دوستان این ps store چه بلایی سرش آوردن دوباره ؟! شیلتر شده ؟!
میخوام این dlc جدید اساسین اوریجینز رو دانلود کنم از استور انگلستان، سر 3 گیگ ارور داده قطع میشه، هر چی هم resume میزنم نمیشه

Sent from my iPhone using Tapatalk
کلا منم چند روزه این مشکلو دارم نمیتونم بازی های پلاسمو دانلود کنم وارد psn میشه اما هر چی دانلود میکنم بعد از یه مقدار که دان کرد ارور میده دیگه هم کاریش نمیشه کرد کلی هم فروم های مختلف گشتم راه حل هایی که میدن بی فایده است .مشکل از داخل خود ایرانه لینک های دانلود psn دچار اختلال و فیلترینگ شده امیدوارم زودتر حل بشه

• Like
Reactions: rezab and Ps42014

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or