هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آقا جدیدا موقه دنلد از PSN هی دنلد قطع میشه و باید چند دیقه صبر کنم تا بتونم ادامه بدم. کسی میدونه مشکل از چیه؟
کلا چند روزی هست همه این مشکلو دارن حالا خوبه برای شما بعد چند دقیقه صبر کردن درست میشه برای من قطع کنه دیگه دانلود ادامه نمیده باید کلا پاک کنم از اول دانلود کنم.روی اپدیت بازی ها ولی مشکل نداره مثلا اپدیت ۵ گیگی را ۲ گیگشو دانلود کنه بعد قطع بشه ادامه که بده ۳ گیگ ادامشو دانلود میکنه اما بازی ها رو مشکل دارم

کلا چند روزی هست همه این مشکلو دارن حالا خوبه برای شما بعد چند دقیقه صبر کردن درست میشه برای من قطع کنه دیگه دانلود ادامه نمیده باید کلا پاک کنم از اول دانلود کنم.روی اپدیت بازی ها ولی مشکل نداره مثلا اپدیت ۵ گیگی را ۲ گیگشو دانلود کنه بعد قطع بشه ادامه که بده ۳ گیگ ادامشو دانلود میکنه اما بازی ها رو مشکل دارم

پس مشکل خود سونیه. من فکر کردم شاید کرم از اینترنت منه. ولی تو هم میخوای 5 دیقه صبر کن بعد ادامه بده، احتمالا ادامه میده. جون اگه به محض قطع شدن رزیوم کنی ارور میده اما بعد چند دقیقه درست میشه.

کلا منم چند روزه این مشکلو دارم نمیتونم بازی های پلاسمو دانلود کنم وارد psn میشه اما هر چی دانلود میکنم بعد از یه مقدار که دان کرد ارور میده دیگه هم کاریش نمیشه کرد کلی هم فروم های مختلف گشتم راه حل هایی که میدن بی فایده است .مشکل از داخل خود ایرانه لینک های دانلود psn دچار اختلال و فیلترینگ شده امیدوارم زودتر حل بشه

مرسی
حدس من اینه که قراره شیلتر بشه و این بار دائمی! مشکل من فقط با پروکسی حل شد! که اون هم سرعت رو میاره پایین ، اگه قرار باشه درست نشه اوضاع خیلی سخت میشه برای دانلود بازی ها
پس مشکل خود سونیه. من فکر کردم شاید کرم از اینترنت منه. ولی تو هم میخوای 5 دیقه صبر کن بعد ادامه بده، احتمالا ادامه میده. جون اگه به محض قطع شدن رزیوم کنی ارور میده اما بعد چند دقیقه درست میشه.

نه مشکل از سمت ایرانه
اگه مشکل سراسری و از سمت سونی بود حتمن یک بیانیه ای ، تاریخ درست شدنی، چیزی میداد

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان من dlc بازی bloodborne رو روی یه اکانت که پلاس داره خریدم الان توی اکانت خودم بازی اجرا میشه ولی dlc فعال نیس. کسی میدونه باید چیکار کنم؟
ممنون

دوستان من dlc بازی bloodborne رو روی یه اکانت که پلاس داره خریدم الان توی اکانت خودم بازی اجرا میشه ولی dlc فعال نیس. کسی میدونه باید چیکار کنم؟
ممنون
خودم هنوز DLC رو بازی نکردم و به زودی میخوام برم سراغش. :دی ولی این طور که شنیدم توی منوی اول بازی گزینه جداگانه نداره و باید خود بازی اصلی رو تا یه جایی برین و به Vicar Amelia برسین و بعدش یه سری کارهای دیگه انجام بدین که اینجا کامل توضیح داده.
Defeat Vicar Amelia and activate the skull in the Cathedral to turn day into night.
Go to the Hunter’s Dream and receive Eye of a Blood-Drunk Hunter from a messenger.
Go to the Cathedral Ward and leave via the left-hand exit to enter the square.
Go to the right-hand end of the square (where the Hunter Set/Top Hat are located) and the Lesser Amygdala will grab you. This will take you to the new area: The Hunter’s Nightmare
Lighting the lamp in the new area will allow you to travel to and from the area via the Hunter's Nightmare Awakening Headstone in the Hunter’s Dream . It can be found by the Insight Shop, where the Doll will sometimes kneel and pray.

ممنون
روش تشخيص اينکه dlc نصب شده رو منوى اصلى خود سيستم دکمه Option رو بزنيد بعد آخرين گزينه Information رو بزنيد اگه dlc نصب شده باشه يه گزينه باکس View تو منوش هست من dlc هورايزون و متال گير رو نصب کردم اومد تو منوى
Information

مشكل از نت ماست ربطي ب سوني نداره

سلام
یکی از اقوام ۳ تا بازی ظرفیت ۱ داره که حدود ۱ ماه پیش گرفته اما حالا میخواد ps4 رو بده ۲تا بازی دیگه بگیره میخواستم بدونم حتما بازی های ظرفیت ۱ قبلی قفل میشه ؟ یا راهی هست که قفل نشه ؟

نه هنوز اگه منظورتون هک خود کنسول هست اخبار ضد و نقیض زیاد بود روی فریمور ۴.۰۵ اگه اشتباه نکنم یه هکی انجام شد ولی بازی های بعد این فریمور به درستی اجرا نمیشن کلن فعلا از فکر هک کنسول پلی ۴ بیایید بیرون سونی خیلی سرمایه گذاری کرده برای جلوگیری از هجوم هکرها و داره مثل اپل قدرتمند عمل میکنه حتی کنسول پلی ۳ هم دیرتر از ۳۶۰ تو نسل قبل هک شد

نه داداش کاری به کنسول ندارم ...در مورد این اکانتای ترکیبی گفتم که بعضضی بازیا قفل میشن رو اکانت میخام بدونم راه حلی هست برا دوباره احیا کردن بازی؟

• Like
Reactions: rezab
دوستان يه مدتيه دانلود بعضي بازي ها و ابديت ها خيلي اذيت مي كنه و همش can not download ميزنه ! مثلا سر fortniteوkilling floor2 خيلي اذيت ميكنه و برعكس بعضي بازي ها رو بدون يك بار ارور تا اخر دان مي كنه !
نتمم مشكل نداره و راحت انلاين بازي كنم و سرعت دانلود هم خوبه!

• Like
Reactions: se.phi.roth
دوستان يه مدتيه دانلود بعضي بازي ها و ابديت ها خيلي اذيت مي كنه و همش can not download ميزنه ! مثلا سر fortniteوkilling floor2 خيلي اذيت ميكنه و برعكس بعضي بازي ها رو بدون يك بار ارور تا اخر دان مي كنه !
نتمم مشكل نداره و راحت انلاين بازي كنم و سرعت دانلود هم خوبه!
چند تا پست برو بالا دوستان دربارش صحبت کردن مرسی

• Like
Reactions: victor hogo
دوستان مشکل از داخل ایرانه تنها راه حل استفاده از پروکسیه برای این که مدام قطع نشه
برین این سایت SSL Proxy List | HTTPS Proxy List - Free Proxy List

port 8080 رو انتخاب کنید بعد رو کنسول وارد کنید،،
واسه من سرعت میاد پایین ولی خیلی محسوس نیست

دوستان مشکل از داخل ایرانه تنها راه حل استفاده از پروکسیه برای این که مدام قطع نشه
برین این سایت SSL Proxy List | HTTPS Proxy List - Free Proxy List

port 8080 رو انتخاب کنید بعد رو کنسول وارد کنید،،
واسه من سرعت میاد پایین ولی خیلی محسوس نیست
خدا پدر و مادرتو بیامرزه نجاتمون دادی چند روز بود بد رو مخم رفته بود هیچی دانلود نمیتونستم بکنم دمت گرم واقعا دمت گرم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamil_ps3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or