هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

فرمت کردم...الان یه مشکلی هست که وقتی میخوام یوزر جدید بسازم میگه ورژن 5.50 هست باید اپدیت کنید تا بتونید وارد یوزر جدید بشید. چطوری میشه دورش زد؟ نمیخوام اپدیت کنم....
نمیشه اپدیت رو دور زد برای استفاده از خدمات انلاین حتما باید بروز رسانی کنی
اگه میخوای کپی خور بشه دستگاهت اپدیت نکن البته مشخص نیست کی کپی خور بشه شاید فردا بشه شاید 7 ماه دیگه

خ
نمیشه اپدیت رو دور زد برای استفاده از خدمات انلاین حتما باید بروز رسانی کنی
اگه میخوای کپی خور بشه دستگاهت اپدیت نکن البته مشخص نیست کی کپی خور بشه شاید فردا بشه شاید 7 ماه دیگه
خب اپدیت نمیکنم. ولی میتونم بازی بخرم و با همین وضعیت بازی کنم؟ چون اکانت نمیزازه بسازم که.

دوستان سلام یه چیزی همیشه برام سواله کنسول روی حالت رست مود ( یا همون سیو مود) باشه مشکلی براش پی نمیاد ؟ یعنی مدت زمان زیادی روی رست مود باشه
برا دانلود دیتا بازی ها میگم چون وقتی میخوام دیتا های سنگین و دانلود کنم طبیعتا میزنم رو دانلود و کنسول رو میزارم رو رست مود

• Like
Reactions: ADELANTEAMIR
دوستان سلام
هنوز راه حل صددرصدی نیومده برا باز کردن قفل بازیا؟

دوستان سلام یه چیزی همیشه برام سواله کنسول روی حالت رست مود ( یا همون سیو مود) باشه مشکلی براش پی نمیاد ؟ یعنی مدت زمان زیادی روی رست مود باشه
برا دانلود دیتا بازی ها میگم چون وقتی میخوام دیتا های سنگین و دانلود کنم طبیعتا میزنم رو دانلود و کنسول رو میزارم رو رست مود

عزیز مگه سرعت اینترنتت چقدره که با کنسول دان میکنی اینجوری که کنسولت داغون میشه...با کامپیوتر دیتارو بریز خوب:)

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: rezab and joker+1
داداش نه چه مشکلی قراره براش پیش بیاد تو خارج یا گیم نت ها کنسول همیشه تو حالت استن بایه شما وقتی مدتی طولانی خونه نیستین بزارین خاموش بمونه

• Like
Reactions: rezab and joker+1
عزیز مگه سرعت اینترنتت چقدره که با کنسول دان میکنی اینجوری که کنسولت داغون میشه...با کامپیوتر دیتارو بریز خوب:)

راستش داداش قبلا با psx انتقال میدادم دیتا هامو و لی الان حسش نیس شب که میخوام بخوابم میزارم رو دانلود با کسول 2 مگ در ثانیه دان میکنم

• Like
Reactions: ADELANTEAMIR
سلام دوستان
من یک اکانت دارم که باهاش چندتا بازی ديجيتالي خریدم حالا میخوام اکانتم رو روی دو تا کنسول دیگه هم فعال کنم،ایا شدنی هست؟ هر سه کنسول می تونن انلاین بشن؟سه کنسول می تونن باهم انلاین بازی کنن؟در ضمن اکانت مال خودم هست و بازی ها کاملا قانونی خریداری شدن
ممنون

سلام دوستان
من یک اکانت دارم که باهاش چندتا بازی ديجيتالي خریدم حالا میخوام اکانتم رو روی دو تا کنسول دیگه هم فعال کنم،ایا شدنی هست؟ هر سه کنسول می تونن انلاین بشن؟سه کنسول می تونن باهم انلاین بازی کنن؟در ضمن اکانت مال خودم هست و بازی ها کاملا قانونی خریداری شدن
ممنون
لطفا قبل از سوال پرسیدن از گوگل کمک بگیرید سریعتر به جواب میرسید

تو گوگل سرچ کردم ولی به جواب درستی نرسیدم،شما اگر بلدید لطفا راهنماییم کنید
سه ظرفیت وجود داره
ظرفیت اول فقط آفلاین هست و اگر به اینترنت وصل بشه بی چون و چرا قفل میشه بازی
ظرفیت دوم انلاین و افلاین و دسترسی آزاد به کاربر میده
ظرفیت سوم هم فقط آنلاین روی اکانتی که روش بازیها خریداری شده

من
سه ظرفیت وجود داره
ظرفیت اول فقط آفلاین هست و اگر به اینترنت وصل بشه بی چون و چرا قفل میشه بازی
ظرفیت دوم انلاین و افلاین و دسترسی آزاد به کاربر میده
ظرفیت سوم هم فقط آنلاین روی اکانتی که روش بازیها خریداری شده