هرسوالی درمورد Ps2

اها ...مودبو ۴ معایبش چیاست مگ؟
عیبی نداره. فقط قابلیت بوت کردن دستگاه از مموری کارت رو نداره.
اره چاره ای نبود ...اینجا یکی مغازه دار میداد یک و دویست ، لنزش خراب بود...دستگاه هم بشدت کارکرده بود ظاهرش خیلی خط و خش داشت و تمیز نبود
دیگ گفتم همین رو بگیرم بهتره تا یه ماه دیگ بفکر قطعات دی وی دی رایترش باشم خصوصا اون ریل ک لنز و موتور ها روش سوار میشه
من یه دستگاه 9000 گرفتم که لنزش سالم و قوی هستش. بدون کابل ها و دسته. ظاهرش هم بسیار تمیزه. به قیمت 470

فک کنم همون مدل های ۹۰۰۰۴ باشه ...تازه سفارش دادم هنوز ب دستم نرسیده
اگه تونستی برش گردون چه خبره ی دستگاه بدون لنز کامل 1 میلیونو دویست.تازه اومدو لنز کاملشم گیر اوردی اونم با قیمت بسیار زیاد .اگه ای سی لود دستگاه سوخته بود چی!!!!!

عیبی نداره. فقط قابلیت بوت کردن دستگاه از مموری کارت رو نداره.

من یه دستگاه 9000 گرفتم که لنزش سالم و قوی هستش. بدون کابل ها و دسته. ظاهرش هم بسیار تمیزه. به قیمت 470
چه خوب ‌..اینجا پیدا نمیشه ...شیپور اینا هم گرونه همش

اگه تونستی برش گردون چه خبره ی دستگاه بدون لنز کامل 1 میلیونو دویست.تازه اومدو لنز کاملشم گیر اوردی اونم با قیمت بسیار زیاد .اگه ای سی لود دستگاه سوخته بود چی!!!!!
از تهران سفارش دادم دیگ فک کنم ارسال کردن

اها ...مودبو ۴ معایبش چیاست مگ؟
ایراد مودبو4 اینه که درست بوت نمیشه .چیپ کاملی نیست.ولی مود بو5 بسیار عالی برای رفع لگ در بازی از اخرین ورژن OPL 10th anniversary edition استفاده کن مشکل برطرف میشه.

ایراد مودبو4 اینه که درست بوت نمیشه .چیپ کاملی نیست.ولی مود بو5 بسیار عالی برای رفع لگ در بازی از اخرین ورژن OPL 10th anniversary edition استفاده کن مشکل برطرف میشه.
میشه بفرستینش اگ این نسخه رو دارین؟
حس میکنم روی اونا مودبو چهار میبندن

ای سی لود اگه سوخته باشه لنز کلا کار نمیکنه.که باید تعویض بشه.البته امیدوارم اینطور نباشه امیر جان
امیدوارم ...هرچند لنز دیگ نیازم نمیشه ..قبلا هم بخاطر فلش خور کردن نرم افزاری نیازم میشد ولی خب بازم حیفه لنز نباشه...

دلیل بیار دوست عزیز چرا باید دستگاه رو کند کنه.من برای مشتریام مودبو 5 میزنم ولی هیچ ایرادی ازش نگرفتند
من هم تعدادی دستگاه برام آوردن که برنامه فلش پاک شده بود. روی اونا دیدم. مثلا دستگاه رو روشن میکنی سریع روشن نمیشه. موقع خاموش کردن هم بیشتر از حد معمول طول میکشه تا خاموش بشه. دلیلش رو نمیدونم. از روی تجربه گفتم.
اها..مغازه داری شما؟
خیر. یه 2 سالی هست که مغازه ندارم. ولی با بعضی همکارا کار میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or