amirali2387
کاربر سایت
آی سی لود چیه دقیقااگه تونستی برش گردون چه خبره ی دستگاه بدون لنز کامل 1 میلیونو دویست.تازه اومدو لنز کاملشم گیر اوردی اونم با قیمت بسیار زیاد .اگه ای سی لود دستگاه سوخته بود چی!!!!!
آی سی لود چیه دقیقااگه تونستی برش گردون چه خبره ی دستگاه بدون لنز کامل 1 میلیونو دویست.تازه اومدو لنز کاملشم گیر اوردی اونم با قیمت بسیار زیاد .اگه ای سی لود دستگاه سوخته بود چی!!!!!
چه خوب ..اینجا پیدا نمیشه ...شیپور اینا هم گرونه همشعیبی نداره. فقط قابلیت بوت کردن دستگاه از مموری کارت رو نداره.
من یه دستگاه 9000 گرفتم که لنزش سالم و قوی هستش. بدون کابل ها و دسته. ظاهرش هم بسیار تمیزه. به قیمت 470
از تهران سفارش دادم دیگ فک کنم ارسال کردناگه تونستی برش گردون چه خبره ی دستگاه بدون لنز کامل 1 میلیونو دویست.تازه اومدو لنز کاملشم گیر اوردی اونم با قیمت بسیار زیاد .اگه ای سی لود دستگاه سوخته بود چی!!!!!
ایراد مودبو4 اینه که درست بوت نمیشه .چیپ کاملی نیست.ولی مود بو5 بسیار عالی برای رفع لگ در بازی از اخرین ورژن OPL 10th anniversary edition استفاده کن مشکل برطرف میشه.اها ...مودبو ۴ معایبش چیاست مگ؟
من هم از یه همکار گرفتم. با یکی شریکی گرفته بود. من هم 70 سود دادم برداشتم. تازه میخوام ماد چیپش رو هم غیر فعال کنم.چه خوب ..اینجا پیدا نمیشه ...شیپور اینا هم گرونه همش
ای سی لود اگه سوخته باشه لنز کلا کار نمیکنه.که باید تعویض بشه.البته امیدوارم اینطور نباشه امیر جانآی سی لود چیه دقیقا
مودبو 5 یه ایراد بزرگ داره که دستگاه رو کند میکنه.ایراد مودبو4 اینه که درست بوت نمیشه .چیپ کاملی نیست.ولی مود بو5 بسیار عالی برای رفع لگ در بازی از اخرین ورژن OPL 10th anniversary edition استفاده کن مشکل برطرف میشه.
میشه بفرستینش اگ این نسخه رو دارین؟ایراد مودبو4 اینه که درست بوت نمیشه .چیپ کاملی نیست.ولی مود بو5 بسیار عالی برای رفع لگ در بازی از اخرین ورژن OPL 10th anniversary edition استفاده کن مشکل برطرف میشه.
امیدوارم ...هرچند لنز دیگ نیازم نمیشه ..قبلا هم بخاطر فلش خور کردن نرم افزاری نیازم میشد ولی خب بازم حیفه لنز نباشه...ای سی لود اگه سوخته باشه لنز کلا کار نمیکنه.که باید تعویض بشه.البته امیدوارم اینطور نباشه امیر جان
از چه نظر ؟مودبو 5 یه ایراد بزرگ داره که دستگاه رو کند میکنه.
دلیل بیار دوست عزیز چرا باید دستگاه رو کند کنه.من برای مشتریام مودبو 5 میزنم ولی هیچ ایرادی ازش نگرفتندمودبو 5 یه ایراد بزرگ داره که دستگاه رو کند میکنه.
اها..مغازه داری شما؟من هم از یه همکار گرفتم. با یکی شریکی گرفته بود. من هم 70 سود دادم برداشتم. تازه میخوام ماد چیپش رو هم غیر فعال کنم.
من هم تعدادی دستگاه برام آوردن که برنامه فلش پاک شده بود. روی اونا دیدم. مثلا دستگاه رو روشن میکنی سریع روشن نمیشه. موقع خاموش کردن هم بیشتر از حد معمول طول میکشه تا خاموش بشه. دلیلش رو نمیدونم. از روی تجربه گفتم.دلیل بیار دوست عزیز چرا باید دستگاه رو کند کنه.من برای مشتریام مودبو 5 میزنم ولی هیچ ایرادی ازش نگرفتند
خیر. یه 2 سالی هست که مغازه ندارم. ولی با بعضی همکارا کار میکنم.اها..مغازه داری شما؟
به نظر من استفاده از مادچیپ برای فلش خور کردن کار بیهوده و بیخودی هستش. چون اصلا بودن یا نبودن ماد چیپ هیچ ربطی به فلش خور کردن دستگاه نداره.دلیل بیار دوست عزیز چرا باید دستگاه رو کند کنه.من برای مشتریام مودبو 5 میزنم ولی هیچ ایرادی ازش نگرفتند
این نظر شماست دوست عزیز.اما من با نصب مودبو خصوصا مودبو 5 بسیار راضی هستم.توی تنضیمات شما میتونید بعضی از اپشنارو تغییر بدید که بسیار کارامد هست.یا با ی تنظیم کلا غیر فعالش کنید.اینم باید بدونیم هیچ چیزی رو بدون دلیل درست نمیکنندبه نظر من استفاده از مادچیپ برای فلش خور کردن کار بیهوده و بیخودی هستش. چون اصلا بودن یا نبودن ماد چیپ هیچ ربطی به فلش خور کردن دستگاه نداره.