هرسوالی درمورد Ps2

عیبی نداره. فقط قابلیت بوت کردن دستگاه از مموری کارت رو نداره.

من یه دستگاه 9000 گرفتم که لنزش سالم و قوی هستش. بدون کابل ها و دسته. ظاهرش هم بسیار تمیزه. به قیمت 470
چه خوب ‌..اینجا پیدا نمیشه ...شیپور اینا هم گرونه همش

اگه تونستی برش گردون چه خبره ی دستگاه بدون لنز کامل 1 میلیونو دویست.تازه اومدو لنز کاملشم گیر اوردی اونم با قیمت بسیار زیاد .اگه ای سی لود دستگاه سوخته بود چی!!!!!
از تهران سفارش دادم دیگ فک کنم ارسال کردن

اها ...مودبو ۴ معایبش چیاست مگ؟
ایراد مودبو4 اینه که درست بوت نمیشه .چیپ کاملی نیست.ولی مود بو5 بسیار عالی برای رفع لگ در بازی از اخرین ورژن OPL 10th anniversary edition استفاده کن مشکل برطرف میشه.

ایراد مودبو4 اینه که درست بوت نمیشه .چیپ کاملی نیست.ولی مود بو5 بسیار عالی برای رفع لگ در بازی از اخرین ورژن OPL 10th anniversary edition استفاده کن مشکل برطرف میشه.
میشه بفرستینش اگ این نسخه رو دارین؟
حس میکنم روی اونا مودبو چهار میبندن

ای سی لود اگه سوخته باشه لنز کلا کار نمیکنه.که باید تعویض بشه.البته امیدوارم اینطور نباشه امیر جان
امیدوارم ...هرچند لنز دیگ نیازم نمیشه ..قبلا هم بخاطر فلش خور کردن نرم افزاری نیازم میشد ولی خب بازم حیفه لنز نباشه...

دلیل بیار دوست عزیز چرا باید دستگاه رو کند کنه.من برای مشتریام مودبو 5 میزنم ولی هیچ ایرادی ازش نگرفتند
من هم تعدادی دستگاه برام آوردن که برنامه فلش پاک شده بود. روی اونا دیدم. مثلا دستگاه رو روشن میکنی سریع روشن نمیشه. موقع خاموش کردن هم بیشتر از حد معمول طول میکشه تا خاموش بشه. دلیلش رو نمیدونم. از روی تجربه گفتم.
اها..مغازه داری شما؟
خیر. یه 2 سالی هست که مغازه ندارم. ولی با بعضی همکارا کار میکنم.

دلیل بیار دوست عزیز چرا باید دستگاه رو کند کنه.من برای مشتریام مودبو 5 میزنم ولی هیچ ایرادی ازش نگرفتند
به نظر من استفاده از مادچیپ برای فلش خور کردن کار بیهوده و بیخودی هستش. چون اصلا بودن یا نبودن ماد چیپ هیچ ربطی به فلش خور کردن دستگاه نداره.

به نظر من استفاده از مادچیپ برای فلش خور کردن کار بیهوده و بیخودی هستش. چون اصلا بودن یا نبودن ماد چیپ هیچ ربطی به فلش خور کردن دستگاه نداره.
این نظر شماست دوست عزیز.اما من با نصب مودبو خصوصا مودبو 5 بسیار راضی هستم.توی تنضیمات شما میتونید بعضی از اپشنارو تغییر بدید که بسیار کارامد هست.یا با ی تنظیم کلا غیر فعالش کنید.اینم باید بدونیم هیچ چیزی رو بدون دلیل درست نمیکنند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or