amirali2387
کاربر سایت
الان همه از دی وی دی رایتی استفاده کردن و ب لنز آسیبی ک میخاستن برسونن روسوندن...بهترین کار همون لنز درجه یک گرفتن و فلش خور کردنه...اینجوری عمر لنز هم بیشتر میشه
بنده با انبار بازی تماس تلفنی داشتم. ایشون هیچ تظمینی در قبال لنز ارسالی نمیدن. حتی اگه خراب باشه.لنز درجه یک هم هست ک اکبنده... مثلا انبار بازی میفروخت ی مدت ... منتهی درجه دو هم هست توی بازار و زیاد هم هست ... من خودم لنز فابریک هم داشتم ولی کارکرد دیگ بدرد نمیخوره ... مگ اینک مجبور باشی
دیسک رایتی آسیبی به لنز نمیرسونه. این فقط یه دروغ و ترفند مغازه دارای گیم فروشه برای فروش بازیهاشون. دیسک های خش دار به لنز فشار میاره.الان همه از دی وی دی رایتی استفاده کردن و ب لنز آسیبی ک میخاستن برسونن روسوندن...بهترین کار همون لنز درجه یک گرفتن و فلش خور کردنه...اینجوری عمر لنز هم بیشتر میشه
انبار بازی خودش گفته شرکت اصلی توی چین دیگ پس نمیگیره لنز های خراب رو ماهم بدون گارانتی میدیم..بنده با انبار بازی تماس تلفنی داشتم. ایشون هیچ تظمینی در قبال لنز ارسالی نمیدن. حتی اگه خراب باشه.
دیسک رایتی آسیبی به لنز نمیرسونه. این فقط یه دروغ و ترفند مغازه دارای گیم فروشه برای فروش بازیهاشون. دیسک های خش دار به لنز فشار میاره.
لنز درجه 1 که شما میفرمایین تو بازار تک فروشی 290 تا 350 فروخته میشه.
اساتید این چه مدل چیپی هست رو دستگاهم نصبه ولی دیسک های های کپی رو اجرا نمی کنه فقط اورجینال ها رو اجرا می کنه
من 2 تا دستگاه پلی استیشن 2 دارم. یکی 7000 و دیگری 9000. چه دیسک شرکتی اجرا کنم و چه دیسک رایتی هیچ فرقی نمیکنه. بازی پلی استیشن 1 هم که رو هر لنز ضعیفی اجرا میشه و اصلا ملاک قوی بودن یا ضعیف بودن لنز نیستانبار بازی خودش گفته شرکت اصلی توی چین دیگ پس نمیگیره لنز های خراب رو ماهم بدون گارانتی میدیم..
من وقتی کنسولی داشتم ک لنزش اصلی و برا خوده سونی و فابریک بود، وقتی دی وی دی رایتی میزاشتم بشدت لنز زور میزد و بهش فشار میآورد ، ولی درظاهر بازی ب خوبی اجرا میشد و مشکلی نداشت ، فشار و واقعا میاره نسبت ب دی وی دی شرکتی ...تست کردم ک میگم ... دوتا دستگاه لنز تعویض شده هم داشتم کنمیدونم درجه یک بودن یا درجه دو ولی بازی های ده سال پیش پلی استیشن 1 رو ک خیلی هم خش داشتن رو ب راحتی بالا آورد و مشکلی نداشت ...
نظر شما هم جای احترام داره
به نظر من ماد چیپ یا سوخته و یا از سیم های اتصالش قطعی داره. موقع گرفتن عکس فلش زدی و وضوح عکس کمه و نمیشه خوب تشخیص داد. بنده میتونم هر بازی رو که میخوای بصورت خاص رایت کنم و بفرستم که رو دستگاهت اجرا بشه. مدل دستگاهتون چیه؟اساتید این چه مدل چیپی هست رو دستگاهم نصبه ولی دیسک های های کپی رو اجرا نمی کنه فقط اورجینال ها رو اجرا می کنه
سلام دوست عزیز مدل چیپ شما messiha هست با ی کریستال .اینکه دستگات بازیهای اوریجینال اجرا میکنه ولی گپی نه.احتمالا ی سیمش قطع شده.این نوع مودچیپ رو در دستگاهای فت ژاپنی نصب کردند و کپیخورش کردند.منظورت از اوریجینال چیه شرکتی یا اوریجینال اصلاساتید این چه مدل چیپی هست رو دستگاهم نصبه ولی دیسک های های کپی رو اجرا نمی کنه فقط اورجینال ها رو اجرا می کنه
افرین دستگاه فت ژاپنی 39004 اورجینال اصلیسلام دوست عزیز مدل چیپ شما messiha هست با ی کریستال .اینکه دستگات بازیهای اوریجینال اجرا میکنه ولی گپی نه.احتمالا ی سیمش قطع شده.این نوع مودچیپ رو در دستگاهای فت ژاپنی نصب کردند و کپیخورش کردند.منظورت از اوریجینال چیه شرکتی یا اوریجینال اصلView attachment 234039
ممنون فلش خورش کردم فک کنم اسم برنامش دی وی دی فری بوت باشه فقط یه سوال این دی وی دی های ابی رنگ به لنز اسیب نمی زنهبه نظر من ماد چیپ یا سوخته و یا از سیم های اتصالش قطعی داره. موقع گرفتن عکس فلش زدی و وضوح عکس کمه و نمیشه خوب تشخیص داد. بنده میتونم هر بازی رو که میخوای بصورت خاص رایت کنم و بفرستم که رو دستگاهت اجرا بشه. مدل دستگاهتون چیه؟
خیر. در کل فقط دیسک هایی که خط و خش زیاد دارن به لنز فشار میارن.ممنون فلش خورش کردم فک کنم اسم برنامش دی وی دی فری بوت باشه فقط یه سوال این دی وی دی های ابی رنگ به لنز اسیب نمی زنه
این تبدیل کیفیتی برابر همون کابل کامپوننت (5 فیش) میده. فقط این نکته رو حتما اشاره کنم که این تبدیل با تمامی مدل های مانیتور های LG مشکل فرکانس داره. البته روی تلویزیون های LG هیچ مشکلی نداره. این نکته رو هم اشاره کنم که این تبدیل چینی الان قیمت خیلی بالایی نسبت به کابل کامپوننت (5 فیش) داره. همچنین اشاره کنم که این کیفیت تصویر این تبدیل پایین تر از تبدیل های غیر چینی هستش. در زیر تصویر یک نمونه از تبدیل های با کیفیت رو براتون میزارم.سلام دوستان.. تبدیل پلی استیشن ۲ به hdmi کیفیت تصویر رو نسبت ب کابل تصویر سه فیش av خوده پلی استیشن ۲ افزایش میده؟ یا کیفیتش با کابل تصویر سه فیش پلی دو یکیه؟
این تبدیل کیفیتی برابر همون کابل کامپوننت (5 فیش) میده. فقط این نکته رو حتما اشاره کنم که این تبدیل با تمامی مدل های مانیتور های LG مشکل فرکانس داره. البته روی تلویزیون های LG هیچ مشکلی نداره. این نکته رو هم اشاره کنم که این تبدیل چینی الان قیمت خیلی بالایی نسبت به کابل کامپوننت (5 فیش) داره. همچنین اشاره کنم که این کیفیت تصویر این تبدیل پایین تر از تبدیل های غیر چینی هستش. در زیر تصویر یک نمونه از تبدیل های با کیفیت رو براتون میزارم.
خب اینارو کجا میفروشن
خب اینارو کجا میفروشناین تبدیل کیفیتی برابر همون کابل کامپوننت (5 فیش) میده. فقط این نکته رو حتما اشاره کنم که این تبدیل با تمامی مدل های مانیتور های LG مشکل فرکانس داره. البته روی تلویزیون های LG هیچ مشکلی نداره. این نکته رو هم اشاره کنم که این تبدیل چینی الان قیمت خیلی بالایی نسبت به کابل کامپوننت (5 فیش) داره. همچنین اشاره کنم که این کیفیت تصویر این تبدیل پایین تر از تبدیل های غیر چینی هستش. در زیر تصویر یک نمونه از تبدیل های با کیفیت رو براتون میزارم.