هرسوالی درمورد Ps2

بنده با انبار بازی تماس تلفنی داشتم. ایشون هیچ تظمینی در قبال لنز ارسالی نمیدن. حتی اگه خراب باشه.

دیسک رایتی آسیبی به لنز نمیرسونه. این فقط یه دروغ و ترفند مغازه دارای گیم فروشه برای فروش بازیهاشون. دیسک های خش دار به لنز فشار میاره.
لنز درجه 1 که شما میفرمایین تو بازار تک فروشی 290 تا 350 فروخته میشه.
انبار بازی خودش گفته شرکت اصلی توی چین دیگ پس نمیگیره لنز های خراب رو ماهم بدون گارانتی میدیم..
من وقتی کنسولی داشتم ک لنزش اصلی و برا خوده سونی و فابریک بود، وقتی دی وی دی رایتی میزاشتم بشدت لنز زور میزد و بهش فشار می‌آورد ، ولی درظاهر بازی ب خوبی اجرا میشد و مشکلی نداشت ، فشار و واقعا میاره نسبت ب دی وی دی شرکتی ...تست کردم ک میگم ... دوتا دستگاه لنز تعویض شده هم داشتم ک‌نمیدونم درجه یک بودن یا درجه دو ولی بازی های ده سال پیش پلی استیشن 1 رو ک‌ خیلی هم خش داشتن رو ب راحتی بالا آورد و مشکلی نداشت ...
نظر شما هم جای احترام داره

انبار بازی خودش گفته شرکت اصلی توی چین دیگ پس نمیگیره لنز های خراب رو ماهم بدون گارانتی میدیم..
من وقتی کنسولی داشتم ک لنزش اصلی و برا خوده سونی و فابریک بود، وقتی دی وی دی رایتی میزاشتم بشدت لنز زور میزد و بهش فشار می‌آورد ، ولی درظاهر بازی ب خوبی اجرا میشد و مشکلی نداشت ، فشار و واقعا میاره نسبت ب دی وی دی شرکتی ...تست کردم ک میگم ... دوتا دستگاه لنز تعویض شده هم داشتم ک‌نمیدونم درجه یک بودن یا درجه دو ولی بازی های ده سال پیش پلی استیشن 1 رو ک‌ خیلی هم خش داشتن رو ب راحتی بالا آورد و مشکلی نداشت ...
نظر شما هم جای احترام داره
من 2 تا دستگاه پلی استیشن 2 دارم. یکی 7000 و دیگری 9000. چه دیسک شرکتی اجرا کنم و چه دیسک رایتی هیچ فرقی نمیکنه. بازی پلی استیشن 1 هم که رو هر لنز ضعیفی اجرا میشه و اصلا ملاک قوی بودن یا ضعیف بودن لنز نیست

اساتید این چه مدل چیپی هست رو دستگاهم نصبه ولی دیسک های های کپی رو اجرا نمی کنه فقط اورجینال ها رو اجرا می کنه
به نظر من ماد چیپ یا سوخته و یا از سیم های اتصالش قطعی داره. موقع گرفتن عکس فلش زدی و وضوح عکس کمه و نمیشه خوب تشخیص داد. بنده میتونم هر بازی رو که میخوای بصورت خاص رایت کنم و بفرستم که رو دستگاهت اجرا بشه. مدل دستگاهتون چیه؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Amir rad
اساتید این چه مدل چیپی هست رو دستگاهم نصبه ولی دیسک های های کپی رو اجرا نمی کنه فقط اورجینال ها رو اجرا می کنه
سلام دوست عزیز مدل چیپ شما messiha هست با ی کریستال .اینکه دستگات بازیهای اوریجینال اجرا میکنه ولی گپی نه.احتمالا ی سیمش قطع شده.این نوع مودچیپ رو در دستگاهای فت ژاپنی نصب کردند و کپیخورش کردند.منظورت از اوریجینال چیه شرکتی یا اوریجینال اصل yyyy.jpg

سلام دوست عزیز مدل چیپ شما messiha هست با ی کریستال .اینکه دستگات بازیهای اوریجینال اجرا میکنه ولی گپی نه.احتمالا ی سیمش قطع شده.این نوع مودچیپ رو در دستگاهای فت ژاپنی نصب کردند و کپیخورش کردند.منظورت از اوریجینال چیه شرکتی یا اوریجینال اصلView attachment 234039
افرین دستگاه فت ژاپنی 39004 اورجینال اصلی

به نظر من ماد چیپ یا سوخته و یا از سیم های اتصالش قطعی داره. موقع گرفتن عکس فلش زدی و وضوح عکس کمه و نمیشه خوب تشخیص داد. بنده میتونم هر بازی رو که میخوای بصورت خاص رایت کنم و بفرستم که رو دستگاهت اجرا بشه. مدل دستگاهتون چیه؟
ممنون فلش خورش کردم فک کنم اسم برنامش دی وی دی فری بوت باشه فقط یه سوال این دی وی دی های ابی رنگ به لنز اسیب نمی زنه

سلام دوستان.. تبدیل پلی استیشن ۲ به hdmi کیفیت تصویر رو نسبت ب کابل تصویر سه فیش av خوده پلی استیشن ۲ افزایش میده؟ یا کیفیتش با کابل تصویر سه فیش پلی دو یکیه؟

Attachments

• تبدیل-ps2-to-hdmi-768x576.jpg
    تبدیل-ps2-to-hdmi-768x576.jpg
    16.5 KB · مشاهده: 1
  • Like
Reactions: mqg1387
سلام دوستان.. تبدیل پلی استیشن ۲ به hdmi کیفیت تصویر رو نسبت ب کابل تصویر سه فیش av خوده پلی استیشن ۲ افزایش میده؟ یا کیفیتش با کابل تصویر سه فیش پلی دو یکیه؟
این تبدیل کیفیتی برابر همون کابل کامپوننت (5 فیش) میده. فقط این نکته رو حتما اشاره کنم که این تبدیل با تمامی مدل های مانیتور های LG مشکل فرکانس داره. البته روی تلویزیون های LG هیچ مشکلی نداره. این نکته رو هم اشاره کنم که این تبدیل چینی الان قیمت خیلی بالایی نسبت به کابل کامپوننت (5 فیش) داره. همچنین اشاره کنم که این کیفیت تصویر این تبدیل پایین تر از تبدیل های غیر چینی هستش. در زیر تصویر یک نمونه از تبدیل های با کیفیت رو براتون میزارم.

71HRfBxGn-L._AC_SL1500_.jpg

این تبدیل کیفیتی برابر همون کابل کامپوننت (5 فیش) میده. فقط این نکته رو حتما اشاره کنم که این تبدیل با تمامی مدل های مانیتور های LG مشکل فرکانس داره. البته روی تلویزیون های LG هیچ مشکلی نداره. این نکته رو هم اشاره کنم که این تبدیل چینی الان قیمت خیلی بالایی نسبت به کابل کامپوننت (5 فیش) داره. همچنین اشاره کنم که این کیفیت تصویر این تبدیل پایین تر از تبدیل های غیر چینی هستش. در زیر تصویر یک نمونه از تبدیل های با کیفیت رو براتون میزارم.

خب اینارو کجا میفروشن

خب اینارو کجا میفروشن

دوستان من یه دستگاه پلی دو شرکتی خریدم ک‌ چیپ فلش خور روش بستن و قاب ایناشو کامل نو انداختن ، ولی لنز و موتور و ریل اینا هیچی نداره..
خاسم بدونم ریل مربوط به لنز موتور ایناس پیدا میشه ک‌بعدا براش لنز اینا بخرم؟
دوم اینکه با چیپ فلش خور سخت افزاری بشه ، بازی ها ب اندازه فلش خور شدن نرم افزاری ک‌با مموری کارت بود اجرا میشه؟ و اینک فلش خور نرم افزاری ی سری بازی هارو با افت فریم اجرا میکرد ، خاسم بدونم با مود چیپ هم اون بازی ها با افت فریم اجرا میشه؟

خب اینارو کجا میفروشن
تو ایران اصلا نیست.
دوستان من یه دستگاه پلی دو شرکتی خریدم ک‌ چیپ فلش خور روش بستن و قاب ایناشو کامل نو انداختن ، ولی لنز و موتور و ریل اینا هیچی نداره..
خاسم بدونم ریل مربوط به لنز موتور ایناس پیدا میشه ک‌بعدا براش لنز اینا بخرم؟
دوم اینکه با چیپ فلش خور سخت افزاری بشه ، بازی ها ب اندازه فلش خور شدن نرم افزاری ک‌با مموری کارت بود اجرا میشه؟ و اینک فلش خور نرم افزاری ی سری بازی هارو با افت فریم اجرا میکرد ، خاسم بدونم با مود چیپ هم اون بازی ها با افت فریم اجرا میشه؟
اون مواردی که گفتین بله پیدا میشه البته بصورت استوک
فلش خور سخت افزاری با نرم افزاری تفاوت چندانی نداره چون در هر صورت برنامه اجرا کننده بازی یکی هست. در فلش خور نرم افزاری برنامه روی فلش ریخته میشه و در فلش خور نرم افزاری برنامه روی مموری کارت ریخته میشه. افت فریم که بهش اشاره کردین مربوط به فلش و برنامه اجرا کننده بازی هست. متاسفانه اکثر مغازه هایی که پلی استیشن 2 رو فلش خور میکنن از برنامه های قدیمی مربوط به 8 یا 9 سال پیش استفاده میکنن که این برنامه ها با خیلی از بازیها مشکل داره. به خاطر قدیمی بودن برنامه ها معمولا یا بازیها اجرا نمیشن یا درست اجرا نمیشن.
همچنین باید اشاره کنم در فلش خور سخت افزاری که با نصب ماد چیپ مودبو انجام میشه. در واقع برای اجرای بازی از فلش ماد چیپ هیچ دخالتی نداره و به بیان ساده تر اگر هیچ مادچیپی هم بر روی دستگاه نباشه باز هم میشه اون دستگاه رو فلش خور کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or