هرسوالی درمورد Ps2

سلام
من توی یه بازی توی ps2 که روی فلش بود یه مشکلی داشتم اونم این بود که موقع پخش کات سین، دیالوگ هاش صدا نداشت لطفا راهنمایی کنید.
سپاس از توجهتون

سلام من دستگاه پلی استیشن ۲ دارم مشکلش تو اجرا بازی هست بعضی بازی هارو اجرا میکنه بعضیا رو نه لنز قدرتش نمیکشه چندتا ویدئو دیدم مقاومت های پشت لنز و دستکاری میکردن بعد درست میشد میخواستم بدونم اندازه مقاومت های پشت لنز باید چقدر باشه من کم و زیاد کردم چندان تاثیری نداشت میخوام ببینم اندازه ثابتی داره این مقاومت ها مدل دستگام هم ps2 fat 9000 هستش ممنون میشم اگه کسی تجربشو داره راهنمایی کنه

• Like
Reactions: Love Console
سلام من دستگاه پلی استیشن ۲ دارم مشکلش تو اجرا بازی هست بعضی بازی هارو اجرا میکنه بعضیا رو نه لنز قدرتش نمیکشه چندتا ویدئو دیدم مقاومت های پشت لنز و دستکاری میکردن بعد درست میشد میخواستم بدونم اندازه مقاومت های پشت لنز باید چقدر باشه من کم و زیاد کردم چندان تاثیری نداشت میخوام ببینم اندازه ثابتی داره این مقاومت ها مدل دستگام هم ps2 fat 9000 هستش ممنون میشم اگه کسی تجربشو داره راهنمایی کنه
به نظر من شما کلا لنز رو عوض کن چون لنز دستگاهت ضعیف شده
ببین ps2 فت ۳ مدل لنز داره ....
KHS-400C
KHS-400B
HD7
برای مدل های ۳۰ هزار و ۵۰ هزار معمولا HD7 بهتر جواب میده و طول عمر بیشتری داره ، KHS-400B هم خوبه
کنسول شما سری اول فت هست از مدل هایی هست که صدای فن زیادی نسبت به مدل ۵۰ هزار داره .....
شما اشتباه نکنم لنز KHS-400C بهت بخوره هر چند باید شماره نامبر روی خوده لنز رو بخونی وگرنه اگر شماره دیگه باشه جواب نمیده ....
با دستکاری کردن پشت لنز و مقاومت لنز به جایی نمیرسی باید لنز بخری ....

• Like
Reactions: MR.MARIO

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or