amirali2387
کاربر سایت
اهان ..اگ ssd باشه چینه به دستگاه فشار میاد
تو تاپیک هواداران هم امروز یکی پرسید
اهان ..اگ ssd باشه چینه به دستگاه فشار میاد
تو تاپیک هواداران هم امروز یکی پرسید
خیر ...امیر جان من نمیدونم این حرفارو از کجا میاری دوست عزیز چه فشاری!!!!!!!!!!!!!من هیچ وقت دوستان عزیزی که به چیزی اشاره میکنند کاری ندارم و بی طرف هستم.دستگاه برای راه اندازی هارد به 5 ولت برق نیاز داره البته با کابل USB .مثل فلش.این چه فشاری باید به دستگاه وارد کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟درسته ...ب دستگاه فشار نمیاد ؟
آهان بقیه گفتن گفتم شاید فشار بیاره...پس میشه وصل کرد ..مرسی بابت راهنماییخیر ...امیر جان من نمیدونم این حرفارو از کجا میاری دوست عزیز چه فشاری!!!!!!!!!!!!!من هیچ وقت دوستان عزیزی که به چیزی اشاره میکنند کاری ندارم و بی طرف هستم.دستگاه برای راه اندازی هارد به 5 ولت برق نیاز داره البته با کابل USB .مثل فلش.این چه فشاری باید به دستگاه وارد کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مبدل هایی هست میشه هارد و بهش وصل کرد ک برقشو با آداپتور و دیتارو با یو اس بی منتقل کرد ..این بهتره فک کنممصرف هاردهایی که دیتا و برقشون از طریق یک درگاه USB تامین میشه زیاده و ممکنه به هارد یا دستگاه آسیب بزنه. بهترین هارد پیشنهادی هارد اکسترنال دسکتاپی هستش که برقشون بصورت مجزا از طریق آداپتور تامین میشه.
چرا پیدا نمیشه قحطی اومده دوست عزیزخرید لنز پلی استیشن 2 , اصلی « فروشگاه بازارکده | خريد پستيالان لنز نو پیدا میشه برای پلی دو؟ داخل سایت نبود انگار
بله پیدا میشه. البته این سایت خرده فروشه. من با عمده فروش صحبت کردم ولی هیچ تضمینی نمیده که این لنز چقدر کار کنه. حتی گفت حتی معلوم نیست اصلا کار بکنه یا نه. خلاصه کلام بدون تضمین میفروشن.چرا پیدا نمیشه قحطی اومده دوست عزیزخرید لنز پلی استیشن 2 , اصلی « فروشگاه بازارکده | خريد پستي
این سایت یساله همین قیمت رو میده ...حتما باید کارت ب کارت کنی تا بفرسه...نمیشه اعتماد کردچرا پیدا نمیشه قحطی اومده دوست عزیزخرید لنز پلی استیشن 2 , اصلی « فروشگاه بازارکده | خريد پستي
کلا لنز های ک از چین میاد دیگ گارانتی قبول نمیکنه خوده شرکت چین...برا همین بدون گارانتی میفروشن ..خراب باشه دیگ پس نمیگیرن..ولی معمولا سالمه و خوب کار میکنه ...الان هم فلش خور بشه دستگاه از لنز خیلی کم استفاده میشه و عمر لنز میره بالاتربله پیدا میشه. البته این سایت خرده فروشه. من با عمده فروش صحبت کردم ولی هیچ تضمینی نمیده که این لنز چقدر کار کنه. حتی گفت حتی معلوم نیست اصلا کار بکنه یا نه. خلاصه کلام بدون تضمین میفروشن.
امیر جان این لنزها مثل لنزی که روی دستگاه اکبند بود نیست.ولی چاره چیه به چیزی که لازم و ضروری باشه باید تهیش کرد.اینم بگم در کل بیشتر خرابی لنز بخاطر بی کیفیت بودن سی دی بازی هست خصوصا بازیهای غیر شرکتی .اگه لنز دستگات میتونه دی وی دی Ulaunchelf رو بیاره بالا برای فلش خور کردن دستگاه نیازی نداری لنز تهیه کنی.اصلا از کجا میدونی مشکل از لنزت .قطعات دیگه مثل فولی/موتور مارپیچ/فلت لنز هم باید برسی بشندکلا لنز های ک از چین میاد دیگ گارانتی قبول نمیکنه خوده شرکت چین...برا همین بدون گارانتی میفروشن ..خراب باشه دیگ پس نمیگیرن..ولی معمولا سالمه و خوب کار میکنه ...الان هم فلش خور بشه دستگاه از لنز خیلی کم استفاده میشه و عمر لنز میره بالاتر
یه تعداد لنز استوک اومده برام که امروز شروع به تستشون کردم. تا اینجا 6 تا رو با دیسک کپی که خودم قبلا رایت کردم تست کردم که بدون مشکل اجرا کردن. اشاره کنم که این لنزها تعمیری نیست بلکه از روی دستگاه هایی که بردشون سوخته برداشته شدن و همشون برای دستگاه های اسلیمه.کلا لنز های ک از چین میاد دیگ گارانتی قبول نمیکنه خوده شرکت چین...برا همین بدون گارانتی میفروشن ..خراب باشه دیگ پس نمیگیرن..ولی معمولا سالمه و خوب کار میکنه ...الان هم فلش خور بشه دستگاه از لنز خیلی کم استفاده میشه و عمر لنز میره بالاتر
درسته .. من از یکی از کسایی ک توی شهرمون گیم نت داشت و الان توی کار تعمیرات موبایل و کنسول و دسته هس، میخام پلی دو خودشو بخرم ، گفته یسالی کامل خاموش بوده و تستش کرد گفت لنزش بعضی بازی هارو بالا میاره و بعضی هارو نه و یکم اذیت میکنه ، قرار شد خودش لنز نو بگیره و بعد تحویلم بده ، برا همین کنجکاو شدم ببینم لنز نو پیدا میشه یا نه... من فلش خور کنم خیلی از لنز کم استفاده میکنم ، ولی سالم باشه خیلی مهمه برام ... ب نظرتون اسلیم برق مستقیم با لنز نو و یه دسته یک و دویست می ارزه؟امیر جان این لنزها مثل لنزی که روی دستگاه اکبند بود نیست.ولی چاره چیه به چیزی که لازم و ضروری باشه باید تهیش کرد.اینم بگم در کل بیشتر خرابی لنز بخاطر بی کیفیت بودن سی دی بازی هست خصوصا بازیهای غیر شرکتی .اگه لنز دستگات میتونه دی وی دی Ulaunchelf رو بیاره بالا برای فلش خور کردن دستگاه نیازی نداری لنز تهیه کنی.اصلا از کجا میدونی مشکل از لنزت .قطعات دیگه مثل فولی/موتور مارپیچ/فلت لنز هم باید برسی بشند
لنز اصلی سونیه یا لنز هایی ک بازار میفروشن ؟ی
یه تعداد لنز استوک اومده برام که امروز شروع به تستشون کردم. تا اینجا 6 تا رو با دیسک کپی که خودم قبلا رایت کردم تست کردم که بدون مشکل اجرا کردن. اشاره کنم که این لنزها تعمیری نیست بلکه از روی دستگاه هایی که بردشون سوخته برداشته شدن و همشون برای دستگاه های اسلیمه.
نه/اگه ی لنز نو هم بزاره روش که نمیزاره 750 بیشتر نمیرزه.بعدشم شما میخواید از ی شخص تعمیرکار دستگاه بخری!!!!برای اینکه قیمت دستگاه بیاد دستت به چند فروشنده کنسول سر بزن بگو ی اینطور دستگاهی دارم چقدر میخرید؟وقتی قیمتش رو گفتند 100 هزار بزار روش.ببین قیمت دستگاه چقدر میشه....البته فروشنده به تمیزی دستگاه زیاد توجه میکنه و همینطور کارکرد لنز دستگاه.اونا از ی سی دی بازی خش دار شرکتی برای عمل کرد لنز استفاده میکنند.درسته .. من از یکی از کسایی ک توی شهرمون گیم نت داشت و الان توی کار تعمیرات موبایل و کنسول و دسته هس، میخام پلی دو خودشو بخرم ، گفته یسالی کامل خاموش بوده و تستش کرد گفت لنزش بعضی بازی هارو بالا میاره و بعضی هارو نه و یکم اذیت میکنه ، قرار شد خودش لنز نو بگیره و بعد تحویلم بده ، برا همین کنجکاو شدم ببینم لنز نو پیدا میشه یا نه... من فلش خور کنم خیلی از لنز کم استفاده میکنم ، ولی سالم باشه خیلی مهمه برام ... ب نظرتون اسلیم برق مستقیم با لنز نو و یه دسته یک و دویست می ارزه؟