هرسوالی درمورد Ps2

اهاا مرسی بابت توضیحات کامل
استوک اون ریل موتورش رو از کجا میشه پیدا کرد؟
قیمتش چقدره حدودا اگ باشه
تو ایران اصلا نیست.

اون مواردی که گفتین بله پیدا میشه البته بصورت استوک
فلش خور سخت افزاری با نرم افزاری تفاوت چندانی نداره چون در هر صورت برنامه اجرا کننده بازی یکی هست. در فلش خور نرم افزاری برنامه روی فلش ریخته میشه و در فلش خور نرم افزاری برنامه روی مموری کارت ریخته میشه. افت فریم که بهش اشاره کردین مربوط به فلش و برنامه اجرا کننده بازی هست. متاسفانه اکثر مغازه هایی که پلی استیشن 2 رو فلش خور میکنن از برنامه های قدیمی مربوط به 8 یا 9 سال پیش استفاده میکنن که این برنامه ها با خیلی از بازیها مشکل داره. به خاطر قدیمی بودن برنامه ها معمولا یا بازیها اجرا نمیشن یا درست اجرا نمیشن.
همچنین باید اشاره کنم در فلش خور سخت افزاری که با نصب ماد چیپ مودبو انجام میشه. در واقع برای اجرای بازی از فلش ماد چیپ هیچ دخالتی نداره و به بیان ساده تر اگر هیچ مادچیپی هم بر روی دستگاه نباشه باز هم میشه اون دستگاه رو فلش خور کرد.

اهاا مرسی بابت توضیحات کامل
استوک اون ریل موتورش رو از کجا میشه پیدا کرد؟
قیمتش چقدره حدودا اگ باشه
قیمتش نمیدونم چنده ولی میتونم براتون گیر بیارم. فقط باید مدل دستگاهتون رو بدونم.
این دستگاه رو که گفتین چند خریدین؟

دسته ب احتمال زیاد طرح اصلیه..ینی سیم ابریشمی...دیگ نو اصلی خب نداریم ..
مارک فلش و نمیدونم اصن ولی احتمال میدم variety اینا
اره بازی ریختن ولی مهم نیست خودم ۵۰ تا بازی داخل هاردم دارم نصب میکنم مشکلی نیست...دستگاه هم نو بود گفت فقط بردش اینا برا پلی دو هست بیشتر قطعات و نو گذاشتن

اره بازی ریختن ولی مهم نیست خودم ۵۰ تا بازی داخل هاردم دارم نصب میکنم مشکلی نیست...دستگاه هم نو بود گفت فقط بردش اینا برا پلی دو هست بیشتر قطعات و نو گذاشتن
ینی دسته دو با قطعات تعویضی نو و چیپ فلش خور ...فقط نمی‌دونم مودبو ۵ روش بستن یا ۴ ...دستگاه بدون باز کردن چجوری باید بفهمم مودبو ۵ کار گذاشتن روش؟

دسته سیم ابریشمی 2 مدله. یکی برد اصلی و دیگری برد فیک
ینی دسته دو با قطعات تعویضی نو و چیپ فلش خور ...فقط نمی‌دونم مودبو ۵ روش بستن یا ۴ ...دستگاه بدون باز کردن چجوری باید بفهمم مودبو ۵ کار گذاشتن روش؟
مدل ماد چیپ از منوی تنظیمات ماد چیپ مشخص میشه

به نظر من قیمت رو زیاد حساب کرده
اره چاره ای نبود ...اینجا یکی مغازه دار میداد یک و دویست ، لنزش خراب بود...دستگاه هم بشدت کارکرده بود ظاهرش خیلی خط و خش داشت و تمیز نبود
دیگ گفتم همین رو بگیرم بهتره تا یه ماه دیگ بفکر قطعات دی وی دی رایترش باشم خصوصا اون ریل ک لنز و موتور ها روش سوار میشه

اره چاره ای نبود ...اینجا یکی مغازه دار میداد یک و دویست ، لنزش خراب بود...دستگاه هم بشدت کارکرده بود ظاهرش خیلی خط و خش داشت و تمیز نبود
دیگ گفتم همین رو بگیرم بهتره تا یه ماه دیگ بفکر قطعات دی وی دی رایترش باشم خصوصا اون ریل ک لنز و موتور ها روش سوار میشه
الیته قرار بود لنز نو بندازه ولی لنز نو ک‌گرفت خراب بود و میخاست برگشت بزنه یکی دیگ بگیره ک پشیمون شدم کلا

اها ...مودبو ۴ معایبش چیاست مگ؟
عیبی نداره. فقط قابلیت بوت کردن دستگاه از مموری کارت رو نداره.
من یه دستگاه 9000 گرفتم که لنزش سالم و قوی هستش. بدون کابل ها و دسته. ظاهرش هم بسیار تمیزه. به قیمت 470

فک کنم همون مدل های ۹۰۰۰۴ باشه ...تازه سفارش دادم هنوز ب دستم نرسیده
اگه تونستی برش گردون چه خبره ی دستگاه بدون لنز کامل 1 میلیونو دویست.تازه اومدو لنز کاملشم گیر اوردی اونم با قیمت بسیار زیاد .اگه ای سی لود دستگاه سوخته بود چی!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or