هرسوالی درمورد Ps2

دقیقا ...خیلی لگ داره بعضی بازی ها واصلا خوب نیست ... تصویر هم طبق حرف شما تست کردم بودم و درست میگین... واقعا لگ داشتن اونا خیلی روی مخه
کلا من برای اینکه بدون لگ و نصف بودن تصویر بازیهای سونی 1 فقط از سی دیش استفاده میکنم نه با opl چون با opl خیلی از بازیها با ایراد اجرا میشند.ولی اگه مودبو نصب کرده باشی از دستگاه سونی 1 هم بهتر اجرا میکنه

بازی های خوده پلی دو چطور؟ با مودبو لگ هاشون برطرف میشه نسبت ب نرم افزاری ؟
اگه توی دموی بازی مشکل لگ داشته باشی باید از اخرین ورژن opl استفاده کنی.و رفع میشه ولی اگه توی بازی که فقط توی خدای جنگ مشکل لگ کمی داشتی اونقدر مهم نیست و طبیعیه

کلا نرم افزاری امیرجان بله.اگه مودبو باشه لگ نخواهی داشت
من کلا متوجه نشدم این لگ که میگین مربوط به کدوم ماد چیپ هستش؟ پس چرا رو دستگاه های بنده لگ نیست؟
بازی های خوده پلی دو چطور؟ با مودبو لگ هاشون برطرف میشه نسبت ب نرم افزاری ؟
من که گفتم کیفیت اجرای بازی از فلش ربطی به مود چیپ نداره. اگه بازی های فلش لگ دارن مشکل یا از فلشه و یا از برنامه OPL

کلا من برای اینکه بدون لگ و نصف بودن تصویر بازیهای سونی 1 فقط از سی دیش استفاده میکنم نه با opl چون با opl خیلی از بازیها با ایراد اجرا میشند.ولی اگه مودبو نصب کرده باشی از دستگاه سونی 1 هم بهتر اجرا میکنه
جدا؟ میدونسم روی همون کنسول قبلیم مودبو میبستم ... من تهش تونسته بودم بازی جیکی چان رو بدون لگ اجرا کنم با opl
با سی دی مشکلی نداشت البته ولی با لنز داشت ...
ولی اینجوری ک شما میگی با مودبو اگ مشکلی نداشته باشه ک خیلی خوبه
با مودبو ۴ هم بدون لگ اجرا میشه؟

اگه توی دموی بازی مشکل لگ داشته باشی باید از اخرین ورژن opl استفاده کنی.و رفع میشه ولی اگه توی بازی که فقط توی خدای جنگ مشکل لگ کمی داشتی اونقدر مهم نیست و طبیعیه
توی خدای جنگ با نرم‌افزاری کلا هیچ مشکلی نداشتم و لگ نداشت برام حتی دموی بازیش...
ولی با جی تی ای سن آندرس لگ داشتم یا همون افت فریم
با مودبو احتمالش هست رفع بشه؟

میشه وقت کردین آخرین ورژن opl رو‌بفرسین؟

من کلا متوجه نشدم این لگ که میگین مربوط به کدوم ماد چیپ هستش؟ پس چرا رو دستگاه های بنده لگ نیست؟

من که گفتم کیفیت اجرای بازی از فلش ربطی به مود چیپ نداره. اگه بازی های فلش لگ دارن مشکل یا از فلشه و یا از برنامه OPL
اولی که برای من ریپلی کردین در مورد بازیهای سگاست.دومیش هم بله بیشتر از OPL دوست عزیز
توی خدای جنگ با نرم‌افزاری کلا هیچ مشکلی نداشتم و لگ نداشت برام حتی دموی بازیش...
ولی با جی تی ای سن آندرس لگ داشتم یا همون افت فریم
با مودبو احتمالش هست رفع بشه؟

میشه وقت کردین آخرین ورژن opl رو‌بفرسین؟
حتما دوست عزیز. متاسفانه توی بازی جی تی ای سن آندرس با سی دی هم لگ داره تا برسه با فلش

ینی مودبو رو فقط زدن برای اینک داعمی ب منوی opl برسی؟
من خودم موقع نرم افزاری فلش خور بود، موقع بازی مموری کارت و درمیاوردم و برا بازی مشکلی پیش نمیومد...ولی خب این مموری کارت نیس مودبو هست ک ب برد وصل میشه ...حتما تاثیراتی داره

به نظر من اگه مشکلی در اجرای بازی از رو دیسک وجود داشته باشه مربوط به مادچیپ های جدیده. وگرنه آدمی مثل من که سالها کلوپ رفتم و خودم هم چند سال مدریت کلوپ میکردم حتی 1 مورد هم مشکل لگ بازی از رو دیسک ندیدم بجز چند مورد هنگ کردن بازیها بود که اون هم مشکل از دیسک بازی بود که دیتای دیسک ایراد داشت.

من که از فلش اجرا میکنم مشکلی ندارم

یه نکته بگم همون اول...گیر کردن لودینگ بخاطر درفرگ شدن فلشه موقع بازی ریختن ... حتما باید بازی و ب ترتیب بریزین داخل فلش فرمت شده...اگ مثلا یه بازی و حذف کنین و بخاین دوباره داخل اون فلش بازی بریزین ب احتمال ۹۰ درصد دچار درفرگ میشه ...ک‌اینجوری برا بازی جی تی ای سن آندرس صد در صد موقع لودینگ گیر می‌کنه...یا اولش یا آخرش

اینو ب مرور‌ و‌تست فهمیدم

• Like
Reactions: Amir rad
به نظر من اگه مشکلی در اجرای بازی از رو دیسک وجود داشته باشه مربوط به مادچیپ های جدیده. وگرنه آدمی مثل من که سالها کلوپ رفتم و خودم هم چند سال مدریت کلوپ میکردم حتی 1 مورد هم مشکل لگ بازی از رو دیسک ندیدم بجز چند مورد هنگ کردن بازیها بود که اون هم مشکل از دیسک بازی بود که دیتای دیسک ایراد داشت.
با دی وی دی مشکلی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or