با مودبو از دوتاش میشه استفاده کرد.ولی اگه مودبو نداشته باشی اولی رو میشه استفاده کرد.ولی رو سری 90000 نمیدونم بشه امتحان نکردم امیر جاناون عکس اول و با مودبو اوردین؟ چجوری میاد ؟
با مودبو از دوتاش میشه استفاده کرد.ولی اگه مودبو نداشته باشی اولی رو میشه استفاده کرد.ولی رو سری 90000 نمیدونم بشه امتحان نکردم امیر جاناون عکس اول و با مودبو اوردین؟ چجوری میاد ؟
به دلیل طولانی بودن مطلب در مورد Defrag بهتر هست مقالات مربوطه رو از اینترنت بخونین تا متوجه بشین که چرا هارد های HDD به دفرق نیاز دارن ولی حافظه های فلش و SDD دچار این مشکل نمیشن.داش با برنامه مخصوص با لب تاپ چک کردم ... دچار درفرگ میشه حالا نمیدونمواقعی هست یا الکی ولی با برنامه درفرگر این مشکل و نشون میده...opl هم هشدار میده ولی معمولا همه اون گزینه رو غیرفعال میکنن تا مستقیم وارد بازی شن
من اینکارو کردم.با مودبو از دوتاش میشه استفاده کرد.ولی اگه مودبو نداشته باشی اولی رو میشه استفاده کرد.ولی رو سری 90000 نمیدونم بشه امتحان نکردم امیر جان
من خودم ssd هم دارم میفهمم میخای چی بگی ...برا همین هم ssd خریدمبه دلیل طولانی بودن مطلب در مورد Defrag بهتر هست مقالات مربوطه رو از اینترنت بخونین تا متوجه بشین که چرا هارد های HDD به دفرق نیاز دارن ولی حافظه های فلش و SDD دچار این مشکل نمیشن.
شما استاد مایی ...فعلا صبر کنیم دستگاه امیر بیاد کمکش میکنیم مشکلی داشت برطرف میکنیم.هر چند امیر علی پسر باهوشی هست.با تشکر از دوستان گرامی
این منوی Free MC Boot هست که بصورت دلخواه توش تغییرات داده شده. کاری انجامش برام مثل آب خوردنه واسه من. میتونم بدون ماد چیپ هم همچین چیزی واسه سری 9000 هم درست کنم.تشکر از شما دوست عزیز.ولی منظور ما به عکس مربوطه هستView attachment 234255
لازمه یکی از تجربه های خودم رو بگم. مشتری فلش آورد روش بازی بریزم. بازیها رو ریختم. دفعه بعد که فلش رو آورد براش بازی بریزم هیچ بازی از روش اجرا نشد. حتی بازی های قبلی رو دوباره ریختم ولی درست نشد.من خودم ssd هم دارم میفهمم میخای چی بگی ...برا همین هم ssd خریدم
درکل دچار مشکل میشه وقتی بازی پاک کنی و بخای بازی جدید بریزی...اینو از سایت های خارجی فهمیدم راجب درفرگ فلش .. شاید واستون بی معنی باشه ولی برای فهمیدن خراب نبودن بازی ها خیلی کاربردیه ...طرف از مغازه برای اشنامون بازی ریختن نصفش کار نمیکرد چون نصف بازی های قبلی و پاک کرد و جدید اضافه کرد ک مشکل پیدا کردن ..من فرمت کردم همون بازی هارو ب ترتیب و بدون حذف کردن ریختم و با برنامه درفرگر هم چک کردم هیچی مشکلی نداشت ..درضمن با اون برنامه میشه مشکل بازی هارو اوکی کرد ولی چون یکم زمان بره من اینکارو نکردم چون مشکلش خیلی زیاد بود
یبار برا منم طرف آورد انقد ویروسی بود ، بعد نصب بازی ، کلا فلش هیچی و نشون نداد وقتی میزدی ب دستگاه ..ویروس کشی کردم براش بازی ریختم جواب هم داد برد خونه زد ب لب تاپش بازی ها shourtcut شد و دیگ پنهون شدلازمه یکی از تجربه های خودم رو بگم. مشتری فلش آورد روش بازی بریزم. بازیها رو ریختم. دفعه بعد که فلش رو آورد براش بازی بریزم هیچ بازی از روش اجرا نشد. حتی بازی های قبلی رو دوباره ریختم ولی درست نشد.
چرا حالا پیچیده کردی انقد ؟ نوشته کمتر باشه شیک تره معمولا ..هرچند سلیقه ایه ...من این قسمت کدبریکر هم اضافه کرده بودم
برنامه هاشو باید گرفت درستش کرد ...من برنامه هارو تا اندازه ای جا بشه داخل مموری کارت میریختم و اون قسمت اضافه میکردم ...سره همین حتی فلش و فرمت میکردم اونا هیچ وقت پاک نمیشدناین منوی Free MC Boot هست که بصورت دلخواه توش تغییرات داده شده. کاری انجامش برام مثل آب خوردنه واسه من. میتونم بدون ماد چیپ هم همچین چیزی واسه سری 9000 هم درست کنم.
اتفاقا فلش ویروسی نبود. پلمب بود خودم بازش کردم. بازیها هم تو لیت میومد ولی اجرا نمیشدنیبار برا منم طرف آورد انقد ویروسی بود ، بعد نصب بازی ، کلا فلش هیچی و نشون نداد وقتی میزدی ب دستگاه ..ویروس کشی کردم براش بازی ریختم جواب هم داد برد خونه زد ب لب تاپش بازی ها shourtcut شد و دیگ پنهون شد
توضیحات واسه کسانی که هیچ اطلاعاتی ندارن.چرا حالا پیچیده کردی انقد ؟ نوشته کمتر باشه شیک تره معمولا ..هرچند سلیقه ایه ...من این قسمت کدبریکر هم اضافه کرده بودم