هرسوالی درمورد Ps2

خواهش میکنم دوست عزیز منظورم اینه که ایا pad سونی 2 فت تو ایران هست که تهیه کنی
والا تعمیر کار از همین پدهای درجه یک خاکستری داشت و گفت خوبن حالا نمی دونم درسته یا نه والا می ترسم بدترش کنم حالا یه سوال خمیر سلیکون درجه ۱بزنم روشم پد بزارم چی خوبه ؟

والا تعمیر کار از همین پدهای درجه یک خاکستری داشت و گفت خوبن حالا نمی دونم درسته یا نه والا می ترسم بدترش کنم حالا یه سوال خمیر سلیکون درجه ۱بزنم روشم پد بزارم چی خوبه ؟
اشکال نداره اگه واقعا داره .اگه ضخامت پد خوب نباشه بین سینک و سی پیو و جی پی یو فاصله میفته و میتونه صدمه قابل توجهی به cpu/gpu بزنه.اگه داره بگو تعویضش کنه به خمیر سیلیکون نیازی نیست.فقط تعمیرکارت ی پد مندراوردی سرهم نکنه ببین اونی که میزنه برای سونی 2 فت هست

اشکال نداره اگه واقعا داره .اگه ضخامت پد خوب نباشه بین سینک و سی پیو و جی پی یو فاصله میفته و میتونه صدمه قابل توجهی به cpu/gpu بزنه.اگه داره بگو تعویضش کنه به خمیر سیلیکون نیازی نیست.فقط تعمیرکارت ی پد مندراوردی سرهم نکنه ببین اونی که میزنه برای سونی 2 فت هست
ممنون از کمکت حتما انجام می دم طبق توضیحات

ممنون از کمکت حتما انجام می دم طبق توضیحات
خواهش میکنم دوست گرامی.حتما ی گردگیری درست حسابی برای فن هم انجام بده چون نقش فن بسیار مهم پره های فن باید تمیز باشند

یه سوال محض کنجکاوی کنجکاوی تفاوت بین سخت افزار رم و سی پیو یا جی پیو اسلیم فته در پلی استیشن ۲؟
هیچ تفاوتی نمیکنند دوست گرامی.ویژگی خوبش در همون هارد دار بودن فتهاست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or