هرسوالی درمورد Ps2

ممنون از راهنمایت حتما می دم به تعمیر کار اشناست مطمئن هست برام عوض کنه گفت خمیر سلیکون هم عوض می کنم نمی دونم منظور چی بود ولی باید ببینم چه می کنه
خواهش میکنم دوست عزیز.ولی برای هیچ مدل از سونی 2 ها خمیر سیلیکون استفاده نشده.پد استفاده شده.شاید منظورش همون پد باشه

خواهش میکنم دوست عزیز.ولی برای هیچ مدل از سونی 2 ها خمیر سیلیکون استفاده نشده.پد استفاده شده.شاید منظورش همون پد باشه
نمی دونم ولی می گفت من خیلی پلی ۲فت سرویس انجام دادم حالا نتیجه تعمیرشو اینجا اعلام می کنم

سلام دوستان
من ps2 فلش خور دارم امروز سوکر 2020 تو مموری سیو کردم حالا دوباره که دسگاهو روشن کردم وارد مموری که میشم ایکن بازیها که یکی یکی لود میشه یهو هنگ میکنه هیچ کاریم نمیشه کرد باید ریست کنم دسگاهو .ولی بازم همونجوره-چکار کنم چطور درستش کنم -چطور مموریرو فرمت کنم

سلام دوستان
من ps2 فلش خور دارم امروز سوکر 2020 تو مموری سیو کردم حالا دوباره که دسگاهو روشن کردم وارد مموری که میشم ایکن بازیها که یکی یکی لود میشه یهو هنگ میکنه هیچ کاریم نمیشه کرد باید ریست کنم دسگاهو .ولی بازم همونجوره-چکار کنم چطور درستش کنم -چطور مموریرو فرمت کنم
سیو بازی سوکر 2020 رو پاک کن

خو وقتی مموری قفل میشه چطور سیوو پاک کنم- وقتی قفل میشه هیچ دکمه ای کار نمیکنه باید دسگاهو دوباره ریست کنم
بهتره مموری و برداری و اول وارد ulaunch بشی و بعد مموری و وارد کنی و ازونجا پاک کنی سیو هارو

• Like
Reactions: vendor
دوستان پلی دویی ک خریدم این مدلیه...نسبت ب برق مستقیم خیلی داغ می‌کنه .... این مدل چیپ مودبو روش کار گذاشته شده...واسه داغ شدنش باید چیکار کرد

Attachments

• IMG_20211204_101643.jpg
    IMG_20211204_101643.jpg
    500.1 KB · مشاهده: 11
این مگه آداپتوری نیست؟
اره هست ...ولی عجیب داغ می‌کنه..وقتی روشن میکنم اول دو ثانیه فن کار نمیکنه انگار ، بعد با یه سرعت ثابتی شروع ب کار می‌کنه وقتی همون لحظه خاموش میکنم و سریع روشن میکنم، چند ثانیه با دور تند کار می‌کنه و بعد آروم میشه‌...فن این دستگاه چه نو یا کارکرد تمیز پیدا میشه؟
فنش کثیف بود ولی نتونسم بازش کنم...سیمش خیلی نازک و حساسه و سوکتش خیلی سفته و نتونسم درش بیارم و بیخیال شدم

Attachments

• IMG_20211204_155715.jpg
    IMG_20211204_155715.jpg
    498.6 KB · مشاهده: 11
  • IMG_20211204_155709.jpg
    IMG_20211204_155709.jpg
    588.7 KB · مشاهده: 11

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or