توصیه میکنم اون پد رو وقت کردی تعویض کنیه دور بعد از حالت عادی
توصیه میکنم اون پد رو وقت کردی تعویض کنیه دور بعد از حالت عادی
ممنون از راهنمایت حتما می دم به تعمیر کار اشناست مطمئن هست برام عوض کنه گفت خمیر سلیکون هم عوض می کنم نمی دونم منظور چی بود ولی باید ببینم چه می کنهتوصیه میکنم اون پد رو وقت کردی تعویض کن
خواهش میکنم دوست عزیز.ولی برای هیچ مدل از سونی 2 ها خمیر سیلیکون استفاده نشده.پد استفاده شده.شاید منظورش همون پد باشهممنون از راهنمایت حتما می دم به تعمیر کار اشناست مطمئن هست برام عوض کنه گفت خمیر سلیکون هم عوض می کنم نمی دونم منظور چی بود ولی باید ببینم چه می کنه
نمی دونم ولی می گفت من خیلی پلی ۲فت سرویس انجام دادم حالا نتیجه تعمیرشو اینجا اعلام می کنمخواهش میکنم دوست عزیز.ولی برای هیچ مدل از سونی 2 ها خمیر سیلیکون استفاده نشده.پد استفاده شده.شاید منظورش همون پد باشه
با ارزوی موفقیت دوست عزیزنمی دونم ولی می گفت من خیلی پلی ۲فت سرویس انجام دادم حالا نتیجه تعمیرشو اینجا اعلام می کنم
خیلی اقایی لطف کردی مننونم از اطلاعت مفیدتونبا ارزوی موفقیت دوست عزیز
خواهش میکنم دوست گرامیخیلی اقایی لطف کردی مننونم از اطلاعت مفیدتون
سیو بازی سوکر 2020 رو پاک کنسلام دوستان
من ps2 فلش خور دارم امروز سوکر 2020 تو مموری سیو کردم حالا دوباره که دسگاهو روشن کردم وارد مموری که میشم ایکن بازیها که یکی یکی لود میشه یهو هنگ میکنه هیچ کاریم نمیشه کرد باید ریست کنم دسگاهو .ولی بازم همونجوره-چکار کنم چطور درستش کنم -چطور مموریرو فرمت کنم
خو وقتی مموری قفل میشه چطور سیوو پاک کنم- وقتی قفل میشه هیچ دکمه ای کار نمیکنه باید دسگاهو دوباره ریست کنمسیو بازی سوکر 2020 رو پاک کن
بهتره مموری و برداری و اول وارد ulaunch بشی و بعد مموری و وارد کنی و ازونجا پاک کنی سیو هاروخو وقتی مموری قفل میشه چطور سیوو پاک کنم- وقتی قفل میشه هیچ دکمه ای کار نمیکنه باید دسگاهو دوباره ریست کنم
برم تست کنم ببینم چی میشهبهتره مموری و برداری و اول وارد ulaunch بشی و بعد مموری و وارد کنی و ازونجا پاک کنی سیو هارو
اره هست ...ولی عجیب داغ میکنه..وقتی روشن میکنم اول دو ثانیه فن کار نمیکنه انگار ، بعد با یه سرعت ثابتی شروع ب کار میکنه وقتی همون لحظه خاموش میکنم و سریع روشن میکنم، چند ثانیه با دور تند کار میکنه و بعد آروم میشه...فن این دستگاه چه نو یا کارکرد تمیز پیدا میشه؟این مگه آداپتوری نیست؟