amirali2387
کاربر سایت
این آداپتوری ها اصلا از کجا هوا و میارن داخل و بعد میدن بیرون؟ برق مستقیم پشتش باز بود تا هوارو بکشه داخل این آداپتوری فقط یه خروجی داره
کلا لنز کامل و نداره..حتی ریل هم نداره ... همه چی از لنز و لوازمش و برداشتن و مادچیپ گذاشتن ک نمیدونم چیه ولی بازی اینا کردم باهاش ... صفحه تنظیمات هم بالا اومد ولی خب نفهمیدم چجوری میشه از تنظیمات فهمید مدل مادچیپ چیه....ببین اول کروشن میکنی سه ثانیه فن انگار خاموشه و کم کم با دور آهسته شروع ب کار میکنه ، اگ همون لحظه کروشنه ، خاموش کنم و بالافاصله روشن کنم ، اول دور فن تند میشه بعد سه ثانیه کند میشه ک طبیعیه ...فنش دور کند کمیشه تا آخر بازی هم دور کنده و زیاد نمیشه و ثابته ...زود گرم و داغ میکنهببین اینکه اول روشن کردن دور فن چند ثانیه بالاس و بعد میاد پایین مشکلی نداره. اگه فن در دور پایین صدا میده باید فن عوض بشه.
الان این دستگاه لنز هم داره؟ اگه داره وضع لنزش چطوره؟
تست کردی ببینی ماد چیپ چی روش گذاشتن؟ صفحه تنظیمات ماد چیپ برات بالا میاد؟
این مدل فن گیر میاد ؟ببین اینکه اول روشن کردن دور فن چند ثانیه بالاس و بعد میاد پایین مشکلی نداره. اگه فن در دور پایین صدا میده باید فن عوض بشه.
الان این دستگاه لنز هم داره؟ اگه داره وضع لنزش چطوره؟
تست کردی ببینی ماد چیپ چی روش گذاشتن؟ صفحه تنظیمات ماد چیپ برات بالا میاد؟
اگه سری 90000 بود که آره راحت گیر میاد ولی سری 70000 به راحتی گیر نمیاداین مدل فن گیر میاد ؟
اگه مثل 90000 باشه آره میتونم پیدا کنم.لنز کاملش گیر میاد ؟ همه قسمت هاش بصورت کامل
احتمالا فن یا ضعیف شده یا خمیرش خراب شده. و اگه زیادی هم داغ کنه خودکار خاموش میشه.کلا لنز کامل و نداره..حتی ریل هم نداره ... همه چی از لنز و لوازمش و برداشتن و مادچیپ گذاشتن ک نمیدونم چیه ولی بازی اینا کردم باهاش ... صفحه تنظیمات هم بالا اومد ولی خب نفهمیدم چجوری میشه از تنظیمات فهمید مدل مادچیپ چیه....ببین اول کروشن میکنی سه ثانیه فن انگار خاموشه و کم کم با دور آهسته شروع ب کار میکنه ، اگ همون لحظه کروشنه ، خاموش کنم و بالافاصله روشن کنم ، اول دور فن تند میشه بعد سه ثانیه کند میشه ک طبیعیه ...فنش دور کند کمیشه تا آخر بازی هم دور کنده و زیاد نمیشه و ثابته ...زود گرم و داغ میکنه
فن سری ۹۰۰۰۰ هزار رو دارماگه سری 90000 بود که آره راحت گیر میاد ولی سری 70000 به راحتی گیر نمیاد
اگه مثل 90000 باشه آره میتونم پیدا کنم.
احتمالا فن یا ضعیف شده یا خمیرش خراب شده. و اگه زیادی هم داغ کنه خودکار خاموش میشه.
فلت موتور دی وی دی بزرگتره و فلت موتور لنز کوچیکتر هست نسبت ب ۹۰۰۰۰فن سری ۹۰۰۰۰ هزار رو دارم
این مدل نو توی سایت نیست
لنز کاملش تقریبا مثل ۹۰۰۰۰ هزاره ولی موتورهاش کامل فرق داره
اگ فنش ضعیف شده باشه یا خمیرش ،چند ساعت بازی کنم میشه احتمال خاموش شدن خودکارش بالاس ؟اگه سری 90000 بود که آره راحت گیر میاد ولی سری 70000 به راحتی گیر نمیاد
اگه مثل 90000 باشه آره میتونم پیدا کنم.
احتمالا فن یا ضعیف شده یا خمیرش خراب شده. و اگه زیادی هم داغ کنه خودکار خاموش میشه.
زمانش رو نمیدونم کی خاموش میشه. من از هر دو مدل دارم ولی اصلا داغ نمیکنن. تازه دست به فن هاشون هم نزدم.اگ فنش ضعیف شده باشه یا خمیرش ،چند ساعت بازی کنم میشه احتمال خاموش شدن خودکارش بالاس ؟
ولی خداییش سری برق مستقیمی کداشتم ، روی حالت استند ک بود، فقط پشتش گرم میکرد ، ۴ ساعت هم بازی میکردم بازم عین اولش فقط گرم بود و دماش ثابت بود، دور فن هم میرفت وسط بازی بالا تا خنک کنه
اها ... فلا یخورده فن رو ۲۰ درصد تمیز کردم یکم بهتر شد و مثل قبل داغ نکرد ولی نتونسم فن رو از برد جدا کنم خیلی سخت چسبیده بود بهش ... داخلش هم خیلی خاک بود ... فک کنم باید اساسی سرویس شهزمانش رو نمیدونم کی خاموش میشه. من از هر دو مدل دارم ولی اصلا داغ نمیکنن. تازه دست به فن هاشون هم نزدم.
واقعا پس 1 و 200 رو واسه چی گرفته وقتی حتی دستگاه رو سرویس هم نکرده؟ تازه کل قطعات مربوط به لنز رو هم که درآورده.اها ... فلا یخورده فن رو ۲۰ درصد تمیز کردم یکم بهتر شد و مثل قبل داغ نکرد ولی نتونسم فن رو از برد جدا کنم خیلی سخت چسبیده بود بهش ... داخلش هم خیلی خاک بود ... فک کنم باید اساسی سرویس شه
اره قرار بود برق مستقیم سرویس شده و قاب تعویض بفرسه گفت اشتباهی شد مرجوع کن...منم دیگ حوصلم نگرفت یه هفته اینا بخاطر یه پلی دو الاف شم..واقعا پس 1 و 200 رو واسه چی گرفته وقتی حتی دستگاه رو سرویس هم نکرده؟ تازه کل قطعات مربوط به لنز رو هم که درآورده.
به نظر من دستگاهی که نه ظاهرش و نه باتنش تغییر نکرده ارزش 1 تومن رو نداره.اره قرار بود برق مستقیم سرویس شده و قاب تعویض بفرسه گفت اشتباهی شد مرجوع کن...منم دیگ حوصلم نگرفت یه هفته اینا بخاطر یه پلی دو الاف شم..
البته یه تومن خریدم ..دویست تومن با بازی هاش پول فلشه
اره صبر و حوصله ندارم ولی شهر ما جایی نیست که بخاد پلی دو داخلش زیاد باشه...یکی دو دسته بود طرف ۱ و ۲۰۰ میداد کلا خط و خش بود انگار از توی جوب در آورده بودن.. این خط و خش خیلی کمتر داره ...البته اون عکسی کفرستاده بودم روش چسب بود ک بازش کردم...داخل باید اساسی سرویس و تمیز شه ..درظاهر چیزی نیست ولی روش خاک چسبیده ... خوبیش اینه مودبو داره ک داعم فلش خوره... دو تا مموری داشت ک یکیش اصل ژاپن نوشته پشتش ک فلش خورش کردم گذاشتم کنار..الان یساعت دارم گیم میزنم روی پلی دو گرم مایل ب داغ شده...پارسال هم پلی دو خریده بودم قبل سرویس خیلی داغ میکرد و بعد سرویس گرم مایل ب داغ بود...به نظر من دستگاهی که نه ظاهرش و نه باتنش تغییر نکرده ارزش 1 تومن رو نداره.
الان بدون مموری از فلش بازی ها رو اجرا میکنی؟
مردم واسه اینکه رنگ جنسی که سفارش دادن با رنگ جنس ارسال شده فرق میکنه سفارش رو مرجوع میکنن.
الان یه تومن ازت گرفته ولی به نظر حتی یه مموری کارت هم واست نفرستاده. ظاهر دستگاه هم که خیلی داغونه. کاش عکس های بیشتری ازش میگرفتی. الان که نمیخوای مرجوعی کنی حداقل مشخصات طرف رو همینجا منتشر کن که بقیه هم بدونن و در خریدشون اشتباه نکنن.
البته یه انتقاد هم نسبت به شما دارم. اون هم اینکه واسه همه چی عجله داری و اصلا صبر و حوصله تو کتابتون نیست.