هرسوالی درمورد Ps2

اون جنسی هم ک‌ قرار بود بفرسته و قابش تعویضی بود ، مثل این توسط یه عده ای مودبو روش کار گذاشته شده بود ، یه گروهی مودبو میزنن و لنز و برمیدارن و با قاب نو و دسته اینا و کارتن چاپی میفروشن ...این هم زیر نظر اونا اوکی شده ولی وقت نزاشتن تمیزش کنن

اره صبر و حوصله ندارم ولی شهر ما جایی نیست که بخاد پلی دو داخلش زیاد باشه...یکی دو دسته بود طرف ۱ و ۲۰۰ میداد کلا خط و خش بود انگار از توی جوب در آورده بودن.. این خط و خش خیلی کمتر داره ...البته اون عکسی ک‌فرستاده بودم روش چسب بود ک بازش کردم...داخل باید اساسی سرویس و تمیز شه ..درظاهر چیزی نیست ولی روش خاک چسبیده ... خوبیش اینه مودبو داره ک داعم فلش خوره... دو تا مموری داشت ک یکیش اصل ژاپن نوشته پشتش ک فلش خورش کردم گذاشتم کنار..الان یساعت دارم گیم میزنم روی پلی دو گرم مایل ب داغ شده...پارسال هم پلی دو خریده بودم قبل سرویس خیلی داغ میکرد و بعد سرویس گرم مایل ب داغ بود...

هرچند ی مدت بگذره یه پلی دو برق مستقیم هم میگیرم ..از آداپتوری خوشم میومد ولی خدا کنه خوب جواب بده
آخه مودبو داشتن چه ربطی به دائم فلش خور بودن داره؟ اگه مودبو رو دستگاه هست اصلا لازم نیست رو مموری برنامه ریخته بشه. برنامه مودبو روی فلش ریخته میشه.
به نظر من تنها امتیاز مودبو اینه که برنامه روی فلش ریخته میشه. فقط همین
اون جنسی هم ک‌ قرار بود بفرسته و قابش تعویضی بود ، مثل این توسط یه عده ای مودبو روش کار گذاشته شده بود ، یه گروهی مودبو میزنن و لنز و برمیدارن و با قاب نو و دسته اینا و کارتن چاپی میفروشن ...این هم زیر نظر اونا اوکی شده ولی وقت نزاشتن تمیزش کنن
فکر میکنی برای چی لنز و متعلقاتش رو برمیدارن؟ جوابش کاملا مشخصه چون میخوان اونا رو جدا بفروشن.
این که میگن اگه مودبو رو دستگاه گذاشته بشه دیگه نمیشه از دیسک استفاده کرد و لنز از کار میوفته یه دروغ بزرگه.
من بارها هم گفتم کار اصلی مودبو هم مثل سایر مادچیپ ها اینه که دستگاه نتونه دیسک کپی رو از دیسک اصلی تشخیص بده و دیسک کپی رو دستگاه اجرا بشه. منتها مودبو چند تا آپشن دیگه داره که مادچیپ های قدیمی تر نداشتن. همین. تازه با نبودن لنز اون آپشن ها هم دیگه عملا به درد نمیخورن.

آخه مودبو داشتن چه ربطی به دائم فلش خور بودن داره؟ اگه مودبو رو دستگاه هست اصلا لازم نیست رو مموری برنامه ریخته بشه. برنامه مودبو روی فلش ریخته میشه.
به نظر من تنها امتیاز مودبو اینه که برنامه روی فلش ریخته میشه. فقط همین

فکر میکنی برای چی لنز و متعلقاتش رو برمیدارن؟ جوابش کاملا مشخصه چون میخوان اونا رو جدا بفروشن.
این که میگن اگه مودبو رو دستگاه گذاشته بشه دیگه نمیشه از دیسک استفاده کرد و لنز از کار میوفته یه دروغ بزرگه.
من بارها هم گفتم کار اصلی مودبو هم مثل سایر مادچیپ ها اینه که دستگاه نتونه دیسک کپی رو از دیسک اصلی تشخیص بده و دیسک کپی رو دستگاه اجرا بشه. منتها مودبو چند تا آپشن دیگه داره که مادچیپ های قدیمی تر نداشتن. همین. تازه با نبودن لنز اون آپشن ها هم دیگه عملا به درد نمیخورن.
درسته ...الان نظرت اینه اینو مرجوع کنم و برق مستقیم بدون لنز با قاب نو رو بگیرم؟

چون توی همین انجمن ی عده آداپتوری و خیلی بیشتر قبول داشتن تا برق مستقیم
واسه اینه که یا فکر میکنن فلش خور نمیشه یا که فکر میکنن فلش خور کردنش سخته
درسته ...الان نظرت اینه اینو مرجوع کنم و برق مستقیم بدون لنز با قاب نو رو بگیرم؟
قیمت قاب نو 150
قیمت مودبو 5 هم 120 + 50 هزینه نصب کردنش
قیمت فلش از رو مارک و ظرفیتش تعیین میشه(از سایت های فروشگاهی چک کن)
قیمت کابل برق نو 15
قیمت کابل تصویر 3 فیش 30
قیمت دسته (قاب نو - برد اصلی - کابل ابریشمی - زغال نو) 150
مموری نو 85
اون روز هم گفتم دستگاه با لنز سالم و قوی بدون کابل و دسته و مموری (بدون مدبو) گرفتم 470 (خودش 400 گرفته بود. من 70 بهره دادم بهش) قاب دستگاه هم سالم و خیلی تمیز
حالا خودت حساب کن دستگاه رو چند گرفتن و چند میفروشن. اینجوری میتونی ارزش دستگاه رو تخمین بزنی.

واسه اینه که یا فکر میکنن فلش خور نمیشه یا که فکر میکنن فلش خور کردنش سخته

قیمت قاب نو 150
قیمت مودبو 5 هم 120 + 50 هزینه نصب کردنش
قیمت فلش از رو مارک و ظرفیتش تعیین میشه(از سایت های فروشگاهی چک کن)
قیمت کابل برق نو 15
قیمت کابل تصویر 3 فیش 30
قیمت دسته (قاب نو - برد اصلی - کابل ابریشمی - زغال نو) 150
مموری نو 85
اون روز هم گفتم دستگاه با لنز سالم و قوی بدون کابل و دسته و مموری (بدون مدبو) گرفتم 470 (خودش 400 گرفته بود. من 70 بهره دادم بهش) قاب دستگاه هم سالم و خیلی تمیز
حالا خودت حساب کن دستگاه رو چند گرفتن و چند میفروشن. اینجوری میتونی ارزش دستگاه رو تخمین بزنی.
درسته ‌..

دستگاه و ایندفعه کامل باز کردم، خیلی کثیف بود داخلش ... روی برد خاک هست ولی یکمش رو تونسم پاک کنم چون نمیدونسم چجوری باید خاک برد رو پاک کرد... کناره پد ها کلی پرز بود ک یجوری پاکش کردم ...زیر برد رو دیدم و دیدم ک مودبو ۵ بستن روش ‌‌... این پدهاش مشکلی ندارن؟ینی نیازی ب تعویض داره؟

Attachments

• IMG_20211205_073724.jpg
    IMG_20211205_073724.jpg
    1,003.8 KB · مشاهده: 11
دستگاه و ایندفعه کامل باز کردم، خیلی کثیف بود داخلش ... روی برد خاک هست ولی یکمش رو تونسم پاک کنم چون نمیدونسم چجوری باید خاک برد رو پاک کرد... کناره پد ها کلی پرز بود ک یجوری پاکش کردم ...زیر برد رو دیدم و دیدم ک مودبو ۵ بستن روش ‌‌... این پدهاش مشکلی ندارن؟ینی نیازی ب تعویض داره؟
اگه نرم باشن نیازی به تعویض نیست.

• Like
Reactions: Persona.Q

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or