هرسوالی درمورد Ps2

اینو داشتم برای کنسول قبلیم ک ۹۰۰۰ هزار بود ..اون مدل و از آتاری ایران سفارش دادم ساعت ۹ بعد پول واریز شد اما سایت میگ قبلا خریداری شده توسط یکی دیگ و موجود. نیس ... اگ پولی پرداخت کردی تا ۲۴ ساعت دیگ برمیگرده...دیگ سایت ها هم سایت درست درمونی نیستن...
انبار بازی داره. خیلی هم قیمت مناسبه

ولی خیلی خوبه ک میشه با دسته ps4 روی پلی دو بازی کرد .چون دانگل مخصوصش رو ندارم با سیم بازی میکنم...دانگل مخصوصش پیدا نمیشه ؟ من چند تا خریدم هیچکدوم جواب نداد

راهی هست ک بشه بجای لیست چهارتایی مودبو، لیست های مودبو عین فری مک بوت بشه؟
بیشتر از 4 ساپورت نمیکنه. ولی میتونی رو مموری کارت Free MC Boot نصب کنی. چون مودبو رو دستگاه هست میشه بوت رو به مموری تغییر داد
ولی خیلی خوبه ک میشه با دسته ps4 روی پلی دو بازی کرد .چون دانگل مخصوصش رو ندارم با سیم بازی میکنم...دانگل مخصوصش پیدا نمیشه ؟ من چند تا خریدم هیچکدوم جواب نداد
من با دانگل بلوتوث ورژن 4 هم وصل کردم که خوب کار میکرد.

بیشتر از 4 ساپورت نمیکنه. ولی میتونی رو مموری کارت Free MC Boot نصب کنی. چون مودبو رو دستگاه هست میشه بوت رو به مموری تغییر داد

چجوری میشه بوت رو روی مموری کارت برد؟

من سه تا ورژن ۴ خریدم ولی کار نکرد ...یکی قدیمی تر بود دسته وصل میشد ولی عمل نمی‌کرد ... فلا با سیم میتونم بازی کنم ...ازین نوع دانگل ها برا فروش نداری ؟

اگ قرار باشه از مموری کارت برنامه فلش خور و اجرا کنه خب پس باید در این صورت روی auto بزاریم ؟
روی MC باید تنظیم بشه
من سه تا ورژن ۴ خریدم ولی کار نکرد ...یکی قدیمی تر بود دسته وصل میشد ولی عمل نمی‌کرد ... فلا با سیم میتونم بازی کنم ...ازین نوع دانگل ها برا فروش نداری ؟
از اونا فکر نکنم دیگه گیر بیاد. من دسته فیک پلی استیشن 3 رو با دانگل ورژن 2 وصل کردم که عالی هم جواب داد.

آخرین ویرایش:
روی MC باید تنظیم بشه

از اونا فکر نکنم دیگه گیر بیاد. من دسته فیک پلی استیشن 3 رو با دانگل ورژن 2 وصل کردم که عالی هم جواب داد.
نداری ازین دانگل ها برا فروش؟
منم دانگل ورژن ۲ دارم و دسته پلی ۴ وصل میشه بهش ولی عمل نمیکنه

نداری ازین دانگل ها برا فروش؟
منم دانگل ورژن ۲ دارم و دسته پلی ۴ وصل میشه بهش ولی عمل نمیکنه
این دانگل بلوتوث رو سال 88 گرفته بودم. همون زمان هم که خریدم در واقع عتیقه بود. اینا رو اولین بار سال 84 آورده بودن تو بازار.
Mc نداره
گزینه BOOT MODE رو روی MC قرار بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or