vendor
کاربر سایت
انبار بازی داره. خیلی هم قیمت مناسبهاینو داشتم برای کنسول قبلیم ک ۹۰۰۰ هزار بود ..اون مدل و از آتاری ایران سفارش دادم ساعت ۹ بعد پول واریز شد اما سایت میگ قبلا خریداری شده توسط یکی دیگ و موجود. نیس ... اگ پولی پرداخت کردی تا ۲۴ ساعت دیگ برمیگرده...دیگ سایت ها هم سایت درست درمونی نیستن...
همون کیفیت کنسول. انتظار کیفیت اچ دی ازش نداشته باش. به هر حال این مبدل تصویر کابل 3 فیش رو به VGA تبدیل میکنه. مبدل 5 فیش به VGA رو تا حالا ندیدم.ارزش خرید داره یعنیرکیفت تصویرش چه طوره ؟
اره...فلا باید صبر کنم ببینم پولمو برگشت میزنن یا نهانبار بازی داره. خیلی هم قیمت مناسبه
بیشتر از 4 ساپورت نمیکنه. ولی میتونی رو مموری کارت Free MC Boot نصب کنی. چون مودبو رو دستگاه هست میشه بوت رو به مموری تغییر دادراهی هست ک بشه بجای لیست چهارتایی مودبو، لیست های مودبو عین فری مک بوت بشه؟
من با دانگل بلوتوث ورژن 4 هم وصل کردم که خوب کار میکرد.ولی خیلی خوبه ک میشه با دسته ps4 روی پلی دو بازی کرد .چون دانگل مخصوصش رو ندارم با سیم بازی میکنم...دانگل مخصوصش پیدا نمیشه ؟ من چند تا خریدم هیچکدوم جواب نداد
چجوری میشه بوت رو روی مموری کارت برد؟بیشتر از 4 ساپورت نمیکنه. ولی میتونی رو مموری کارت Free MC Boot نصب کنی. چون مودبو رو دستگاه هست میشه بوت رو به مموری تغییر داد
من با دانگل بلوتوث ورژن 4 هم وصل کردم که خوب کار میکرد.
اگ قرار باشه از مموری کارت برنامه فلش خور و اجرا کنه خب پس باید در این صورت روی auto بزاریم ؟چجوری میشه بوت رو روی مموری کارت برد؟
من سه تا ورژن ۴ خریدم ولی کار نکرد ...یکی قدیمی تر بود دسته وصل میشد ولی عمل نمیکرد ... فلا با سیم میتونم بازی کنم ...ازین نوع دانگل ها برا فروش نداری ؟بیشتر از 4 ساپورت نمیکنه. ولی میتونی رو مموری کارت Free MC Boot نصب کنی. چون مودبو رو دستگاه هست میشه بوت رو به مموری تغییر داد
من با دانگل بلوتوث ورژن 4 هم وصل کردم که خوب کار میکرد.
روی MC باید تنظیم بشهاگ قرار باشه از مموری کارت برنامه فلش خور و اجرا کنه خب پس باید در این صورت روی auto بزاریم ؟
از اونا فکر نکنم دیگه گیر بیاد. من دسته فیک پلی استیشن 3 رو با دانگل ورژن 2 وصل کردم که عالی هم جواب داد.من سه تا ورژن ۴ خریدم ولی کار نکرد ...یکی قدیمی تر بود دسته وصل میشد ولی عمل نمیکرد ... فلا با سیم میتونم بازی کنم ...ازین نوع دانگل ها برا فروش نداری ؟
نداری ازین دانگل ها برا فروش؟روی MC باید تنظیم بشه
از اونا فکر نکنم دیگه گیر بیاد. من دسته فیک پلی استیشن 3 رو با دانگل ورژن 2 وصل کردم که عالی هم جواب داد.
Mc ندارهروی MC باید تنظیم بشه
از اونا فکر نکنم دیگه گیر بیاد. من دسته فیک پلی استیشن 3 رو با دانگل ورژن 2 وصل کردم که عالی هم جواب داد.
این دانگل بلوتوث رو سال 88 گرفته بودم. همون زمان هم که خریدم در واقع عتیقه بود. اینا رو اولین بار سال 84 آورده بودن تو بازار.نداری ازین دانگل ها برا فروش؟
منم دانگل ورژن ۲ دارم و دسته پلی ۴ وصل میشه بهش ولی عمل نمیکنه
گزینه BOOT MODE رو روی MC قرار بدهMc نداره