amirali2387
کاربر سایت
سیو هارو پیدا نکرد داخل بازی ... با پوشه باید کپی کنم یا محتویاتش رو ؟مرسی مچکر
سیو هارو پیدا نکرد داخل بازی ... با پوشه باید کپی کنم یا محتویاتش رو ؟مرسی مچکر
من محتویات این فایل و داخل پوشه سیوی ک داخل بازی کرده بودم ریختمسیو هارو پیدا نکرد داخل بازی ... با پوشه باید کپی کنم یا محتویاتش رو ؟
مرسی لطف میکنیالبته منم از ایشون یاد گرفتم
ولی شیوه بیان خوبی ندارم برای آموزش
خودم هم انجامش میدم
حالا تا فردا اگه جواب ندادن براتون توضیح میدم
برای سیو هایی که psv نیست هم میشه از mymc استفاده کردببین یه برنامه هست به اسم psv exporter
اونو بگیر
بعد اون فایل زیپ که لینکشو دادم دانلود کن extract و وارد برنامهش کن (از طریق اون دکمه عکس PS3)
حال رو extract all بزن
اون پوشه ای که تولید شده رو همونجوری بریز تو فلش و بعد همونجوری انتقال بده به مموری کارت (از طریق ule)
اها دمت گرم امتحانش میکنم حتما این روش روبرای سیو هایی که psv نیست هم میشه از mymc استفاده کرد
من این گزینه ای که گفتم رو قبلا روی یه دستگاه دیدم.(این قسمت مادچیپ دارای آپدیت های نرم افزاری هم هست) بهتره یه روشی رو تست کنید. بعد ریختن Free MC Boot بهتره همه گزینه ها رو یک به یک تست کنید و ببینید رو کدوم گزینه جواب میده. چون دستگاهی با مودبو 5 دم دستم نیست بیشتر از این نمیتونم راهنمایی کنمگزینه های بوت مد اینا داره فقط
Infman . Dev1. Dev2. Dvdv. Mass. Auto
اها باشه مرسی ببینم چطور میشهمن این گزینه ای که گفتم رو قبلا روی یه دستگاه دیدم.(این قسمت مادچیپ دارای آپدیت های نرم افزاری هم هست) بهتره یه روشی رو تست کنید. بعد ریختن Free MC Boot بهتره همه گزینه ها رو یک به یک تست کنید و ببینید رو کدوم گزینه جواب میده. چون دستگاهی با مودبو 5 دم دستم نیست بیشتر از این نمیتونم راهنمایی کنم
آره منم در کنار eyetoy یکی از اینا خریدم خیلی قشنگهاینم از پایه استند چراغ دار برای پلی استیشن ۲ آداپتوری ، کلید برای خاموش روشن کردن چراغش هم داره... توصیه میکنم از سایت آتاری ایران حتما بگیرین ارزشش رو داره و خیلی زیباست